Bolesti podbříška v 6tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
1.2.23 19:41

Bolesti podbříška v 6tt

Ahoj holky! ;) Už jsem tu četla pár témat co se týče bolestí podbříška v těhotenství atd…
I tak se zkusím ještě jednou zeptat, jsem v 6tt krvácení žádné, nebo tak jen jsou dny kdy jsem v pohodě a pak třeba 2-3dny kdy mám bolesti nebo tlak v podbříšku, je to normální ze to takto vynechává? :-D je to naše první mimo takže jsem rada za každou radu, tip a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
1.2.23 19:50

Sice se to ještě nezdá ale děloha se zvětšuje. Hormony, vazy. Ono je to normální. Takových pobolívání ještě bude. Všude, od krku po kotníky. Řekla bych, že každý to píchnutí nějakým svým způsobem připravuje na porod. :nevim: :P :mrgreen:

Příspěvek upraven 01.02.23 v 20:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
1.2.23 19:54

Ja v obou tehotenstvich bud zvracela, nebo me neco bolelo :) takze tak. Je to normalni, neboj. Akorat to nesmi byt bolest, co te ohyba a nejde se pri ni ani nadechnout. Ale ruzne pichani, tlaky, pobolivani atd.jsou normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.2.23 19:57

Děkuji zatím je to spíš jen takový tlak a jak kdyby menstruační bolest nevím jak bych to popsala, jednou mě až z toho tlaku bolely i stehna :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
1.2.23 20:08

Ano je to normální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.23 05:26

Bolesti v podbřišku 6tt

Dobrý den, chci se zeptat jaké jste mely na začátku trhu bolesti. On nedele mám šílené bolí to daleko víc než menstruace, mám u toho i zimnici, v noci mě to budí jsem úplně vyčerpaná. Šla jsem raději k doktovy, který zatím viděl vše v pořádku a napsal mi magnézium a utrogestan vaginálně. Beru 4 dny a pořád stejné. Nevím nechci být za hysterku, ale v životě jsem takle dlouhou a silnou bolest nezažila, v práci jsem si musela vzít volno, protože nefungují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
26.5.23 07:40
@HaninaHanin píše:
Dobrý den, chci se zeptat jaké jste mely na začátku trhu bolesti. On nedele mám šílené bolí to daleko víc než menstruace, mám u toho i zimnici, v noci mě to budí jsem úplně vyčerpaná. Šla jsem raději k doktovy, který zatím viděl vše v pořádku a napsal mi magnézium a utrogestan vaginálně. Beru 4 dny a pořád stejné. Nevím nechci být za hysterku, ale v životě jsem takle dlouhou a silnou bolest nezažila, v práci jsem si musela vzít volno, protože nefungují.

Ahoj, to se mi nelíbí. Lehké bolesti ano, ale rozhodně ne takové, jaké ty popisuješ a ještě k tomu zimnici. Asi bych jela na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.23 16:31

@korn123 byla jsem znovu na gynde a z moci bakterie a zvýšené bílkoviny. Měla jsem jen jednorázový pytlíček tuším Urisan na ten mocak. Pak ve vyšetřovali jestli není někde kamínek a nic. Vůbec ničemu nerozumím bolesti jsou tak po dvou až třech hodinách vždy pocit jeden vaječník a mocak a jde to do třísel ale bolest taková že jdu zkusit hned čůrat což musím tlačit pak ještě několikrát a pak se s prominutím že to sem píšu prostě poseru. Po odeznění pocit euforie a já se modlím ať se to nevrátí. Dnes mi napsali algifen ale ani to ty bolesti nepřerazi. Jsem těhotná poprvé a tak nevím co je špatně ale prostě když jsem takové bolesti neměla ani při menstruaci tak to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
29.5.23 16:58

@HaninaHanin pokud by to mělo být od močáku, tak bych šla rovnou na urologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí