Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, dělám průzkum na velikost břicha v téměř 30tt. Jak jste na tom vy?
Je to mě první těhotenství jsem 164cm vysoká a před těhotenstvím jsem měla 55 kilo. Myslíte si, že břicho mám veliké? Mě docela přijde bojím se kam až to zajde
ukažte vaše bříška
pěkný den a ať se všem daří.
Mate krásné brisko i postavu.Je jsem skoro ve 25 tt a bricho mam myslim vetsi.Take se bojim co bude v prosinci ![]()
@Andreja 1985 děkuji. přijde mi velikostně podobné jen asi jiný tvar
je to super jak jsme každá jiná, moc vám to sluší. A já taky rodim v prosinci už se docela těším, blbě se mi s tím břichem spí
a co čekáte holka kluk? A nejste náhodou z Prahy, třeba budem rodit ve stejné porodnici ![]()
@Deneriss píše:
@Andreja 1985 děkuji. přijde mi velikostně podobné jen asi jiný tvarje to super jak jsme každá jiná, moc vám to sluší. A já taky rodim v prosinci už se docela těším, blbě se mi s tím břichem spí
a co čekáte holka kluk? A nejste náhodou z Prahy, třeba budem rodit ve stejné porodnici
Jee bohuzel nejsem
jsem od Ceskych Budejovic. Hlavne jsem zapomnela napsat, ze cekam 4 dite. Proto to vetsi bricho. Jinak mam termin az v lednu ale prcek si myslim pujde ven uz v prosinci, jelikož mam pred sebou 4 cisarsky rez a moje těhotenství je hodne rizikove. A cekame chlapecka Šimona. A vy?
@Andreja 1985 páni už čtvrté jo? To jste dobří
my první a bude to holčička a nejspíš Adélka.
Ahoj, ja jsem 34tt. A bříško mám jako kdybych byla tak 25tt
Před těhu jsem měla 62kg, teď mám 75 kg
A měří 167 cm
Někomu to hold jde jen do bříška, někomu i do zadečku a stehynek
Každopádně bříško máš moc hezke!!! ![]()
@LadyJahoda já mám teď 62,5 kilo. Je pravda, že zatím to mám jen v břiše a prsou
přeji příjemný konec těhotenství ![]()
@Deneriss mě tvoje bříško nepřijde zase až tak velké ![]()
tady jsou pro srovnání z 2.těhotenství asi 31tt a ze 4. těhotenství 29tt
Před oběma těhotenstvími jsem měla 50kg na 167cm
Já čekám druhé, jsem na přelomu 27.a 28.tt a bříško mám mnohem větší;-). Ale já jsem metráček a mám na něm mám vrstvu tuku, kterou jsem stačila nabrat mezi oběma těhu;-)
@Deneriss jsem 27 tyden, odhad větší dite než prvni syn, ktery se narodil a mel necelá 4kg.
@Šťastná.máma.4 teda na 27tt silene male brisko skoro jak kdyby jsi ani tehotna nebyla ![]()
@Šťastná.máma.4 píše:
@Deneriss jsem 27 tyden, odhad větší dite než prvni syn, ktery se narodil a mel necelá 4kg.
No to tedy.27 tyden a takove pidibrisko
krasne…