Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A je ta chuť jogurtu hodně jiná než těch kupovaných? Já o tom už několikrát uvažovala, ale bojím se, aby mi to tu někdo jedl, když jsou už zvyklý na ty kupovaný… ![]()
A jak dlouho to vydrží? Četla jsem, že se z toho udělá 7 kelímků, tak ať to nemusíme sníst hned ten den.
Jinak děkuji za odpověď!
Kdepak, v ledničce to vydrží v pohodě několik dní, dávám to dětem postupně na snídaně. A těch 7 kelímků je reálných, já to plním do skleniček od přesnídávek nebo marmelád a ty jsou o něco větší. Rozhodně to vyjde levněji, než když kupuješ jogurty v obchodě ![]()
Rozhodně to zkusím. Žádná věda to není, jak jsem si před tím myslela, tak uvidíme, jak to dopadne. Díky! ![]()
ahojky
mam uplne stejny problem syn mel v lete 2 roky a jako by utnul,, proste nechce mlicko v jakekoliv podobe ,, studene teple kakao monte nesquik ,, atd,, sunar hipp ci normalni,, fakt me to mrzelo ale davam yogurty ci deserty od nestle tak 2 minimalne denne ,, a syry a to mu fakt taky jede,, do piti mu davam laktobacilky ale to asi neni potreba ,, doufam , ze opet jednou zacne ale fakt taky nevim presne kdyz nevypije 500 ml mleka denne kolik to je jako napr tech jogurtu a syru ,, nemas nejake nove info?
diky a citim s tebou:-)