2leté dítko nepije mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
22.2.11 19:59

A je ta chuť jogurtu hodně jiná než těch kupovaných? Já o tom už několikrát uvažovala, ale bojím se, aby mi to tu někdo jedl, když jsou už zvyklý na ty kupovaný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
22.2.11 20:08

Ta holandia je dost podobná 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
22.2.11 20:18

A jak dlouho to vydrží? Četla jsem, že se z toho udělá 7 kelímků, tak ať to nemusíme sníst hned ten den. :-D Jinak děkuji za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
22.2.11 21:55

Kdepak, v ledničce to vydrží v pohodě několik dní, dávám to dětem postupně na snídaně. A těch 7 kelímků je reálných, já to plním do skleniček od přesnídávek nebo marmelád a ty jsou o něco větší. Rozhodně to vyjde levněji, než když kupuješ jogurty v obchodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
23.2.11 08:45

Rozhodně to zkusím. Žádná věda to není, jak jsem si před tím myslela, tak uvidíme, jak to dopadne. Díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
27.2.11 12:31

ahojky
mam uplne stejny problem syn mel v lete 2 roky a jako by utnul,, proste nechce mlicko v jakekoliv podobe ,, studene teple kakao monte nesquik ,, atd,, sunar hipp ci normalni,, fakt me to mrzelo ale davam yogurty ci deserty od nestle tak 2 minimalne denne ,, a syry a to mu fakt taky jede,, do piti mu davam laktobacilky ale to asi neni potreba ,, doufam , ze opet jednou zacne ale fakt taky nevim presne kdyz nevypije 500 ml mleka denne kolik to je jako napr tech jogurtu a syru ,, nemas nejake nove info?
diky a citim s tebou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect