2měsíční mimi

4706
24.6.10 09:09

2měsíční mimi

dobré ráno,, malá přes den vůbec nespí, zajímá jí všechno okolo, vyžaduje pozornost, dávam ji ted do autosedačky a nosim sebou po bytě, zajímalo by mě, jestli jí to nemůže nák ublížit co se zádíček týče.. neni tam celý den, to je jasný, může tam tak malý mimi sedět?? a jak dlouho… moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
24.6.10 09:16

Ahojky, takový období je otázka týdne-14 dnů, takže bych se nebála, za chvilku bude chtít dělat úplně jiný věci a budeš řešit zas něco jiného, od jisté doby se ničím netrápím, protože když to začnu řešit, tak to nakonec přejde samo :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
24.6.10 09:25

já bych raději volila lehátko než autosedačku, tam je přeci jen víc na rovno ale taky to není na dlouho, nejlépe je prckovi na zemi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
24.6.10 09:30

Já bych tu autosedačku taky neradila,já malou buď nosila v ruce,nebo jsme leželi na zemi a snažila se jí zabavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
24.6.10 09:45

Tak nemyslím tím, že je to vhodné, ale jen chci uklidnit Monu.k.79, že to není na dlouho, lehátko je opravdu lepší, taky jsem ho ze stejného důvodu pořídila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
24.6.10 10:04

děkuji vám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.6.10 10:56

v autosedačce - tedy ve vajíčku by dítě do 9 měsíců nemělo být déle než 1,5 hod. denně, raději by mělo být na rovné podložce- tedy korba kočárku , postýlka a pod., takže spíše zkuste kočárek a procházku, než sedačku a nosit po bytě, ani Vám to určitě nedělá dobře na záda nosit několik kilo sedačku s dítětem v jedné ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
24.6.10 12:52

Já nevím, je to dobrá otázka na ortopeda, ale i ten by možná nevěděl. Patřím k ostražitějším matkám, hodně jsem vycházela z příruček, takže do 6 měs. jsme nosili jen horizontálně, pak jsem neposazovala, a tak bych raději volila nošení v náručí, šátku nebo v nosítku typu babyvak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí