2.screening-je mozne jit 2x?

Anonymní
30.5.22 14:38

2.screening-je mozne jit 2x?

Ahoj,

Rada bych se zeptala, kdyz neni 2.screening hrazen pojistovnou, ale platime si ho, zda je mozne se objednat na dve pracoviste?
Mam rizikove tehotenstvi a nejsem si jista, zda ma lekarka kontrolu vse, tak bych mela rada srovnani s jinym pracovistem.

Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LP4
1356
30.5.22 14:39

Ja myslim ze muzes i 10× ale kompletne platis ty a pojistovna ti prispeje max. na jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
30.5.22 14:39

Když máš žádanku, pojošťovna ho normálně hradí. Někde si ho ještě zaplatit bez žádanky ti nejspíš nic nebrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
30.5.22 15:29
@Anonymní píše:
Ahoj,

Rada bych se zeptala, kdyz neni 2.screening hrazen pojistovnou, aleplatime si ho, zda je mozne se objednat na dve pracoviste?
Mam rizikove tehotenstvi a nejsem si jista, zda ma lekarka kontrolu vse, tak bych mela rada srovnani s jinym pracovistem.

Dekuji

Můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
30.5.22 15:34

Můžeš se objednat ještě jinam, to samozřejmě ano. Jinak ZP přispívají určitou částku, tak to pak omrkni :kytka:

1. dítě r. 2013, obě genetiky hrazené ZP

2. dítě 2020, jedna genetika proplacená ZP, druhou jsme si hradili sami

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
30.5.22 15:49

Ano, můžeš, pokud si ho platíš sama.

• Citovat
  • Upravit
186
31.5.22 08:32

Byla jsem na něm vloni dvakrát. Navrhl mi to můj dr. a dokonce mi na obě pracoviště vypsal žádanky, takže jsem to měla hrazené od ZP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
31.5.22 09:09

Můžeš jít na kolik chceš…Já měla letos taky dva 2 screningy. První normálně mi proplatila pojištovna a vzhledem k tomu že mi první screning vyšel špatně ve 12 tt a nechtěla jsem odběr plodové vody, tak jsem se obědnala jinam na harmony test z krve na soukromé pracoviště kde mi před odběrem krve na ten harmony test udělali rovnou opět i druhý screning..Takže se klidně obědnej na 20 screningů pojišťovna přispívá pouze na 1..pokud si jej zaplatíš..Tak no problém :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.22 13:27

@Ufinka87 dekuji moc za odpoved. Muzu se jeste zeptat, jestli i u druheho screeningu je odber krve nebo jen ultrazvuk?

• Citovat
  • Upravit
2426
1.6.22 07:21

U druhého screningu se krev neodebira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat