Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja myslim ze muzes i 10× ale kompletne platis ty a pojistovna ti prispeje max. na jedno.
Když máš žádanku, pojošťovna ho normálně hradí. Někde si ho ještě zaplatit bez žádanky ti nejspíš nic nebrání.
@Anonymní píše:
Ahoj,Rada bych se zeptala, kdyz neni 2.screening hrazen pojistovnou, aleplatime si ho, zda je mozne se objednat na dve pracoviste?
Dekuji
Mam rizikove tehotenstvi a nejsem si jista, zda ma lekarka kontrolu vse, tak bych mela rada srovnani s jinym pracovistem.
Můžeš.
Můžeš se objednat ještě jinam, to samozřejmě ano. Jinak ZP přispívají určitou částku, tak to pak omrkni ![]()
1. dítě r. 2013, obě genetiky hrazené ZP
2. dítě 2020, jedna genetika proplacená ZP, druhou jsme si hradili sami
Byla jsem na něm vloni dvakrát. Navrhl mi to můj dr. a dokonce mi na obě pracoviště vypsal žádanky, takže jsem to měla hrazené od ZP
Můžeš jít na kolik chceš…Já měla letos taky dva 2 screningy. První normálně mi proplatila pojištovna a vzhledem k tomu že mi první screning vyšel špatně ve 12 tt a nechtěla jsem odběr plodové vody, tak jsem se obědnala jinam na harmony test z krve na soukromé pracoviště kde mi před odběrem krve na ten harmony test udělali rovnou opět i druhý screning..Takže se klidně obědnej na 20 screningů pojišťovna přispívá pouze na 1..pokud si jej zaplatíš..Tak no problém ![]()
@Ufinka87 dekuji moc za odpoved. Muzu se jeste zeptat, jestli i u druheho screeningu je odber krve nebo jen ultrazvuk?
Ahoj,
Rada bych se zeptala, kdyz neni 2.screening hrazen pojistovnou, ale platime si ho, zda je mozne se objednat na dve pracoviste?
Mam rizikove tehotenstvi a nejsem si jista, zda ma lekarka kontrolu vse, tak bych mela rada srovnani s jinym pracovistem.
Dekuji