3 a více potratů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
8.7.10 17:16

Masacku ,já mám 12letého syna-těh.OK.Po 7 letech 2těh- 12t samovolný potrat,po 3m-3těh.zamlklé a po 1,5roce 4těh.zamlklé.Byla jsem i s manželem na genetice,tam vyloučili téměř vše,nakonec mě dr.poslal na imunologii.Zjistili mi nedostatečnou funkci štítné žlázy.Léčila jsem se asi 2roky,znovu otěhotněla a tentokrát to díky bohu dobře dopadlo.V únoru se nám narodila,sice nedonošená,ale zdravá holčička.Do toho posledního těhotenství se mi už ale vůbec nechtělo.Pořád jsem ton odkládala a sbírala odvahu a musím říct,že to bylo strašně stresující,ale stálo to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
8.7.10 17:38

Tak o moc gratuluju :-P .Taky pořád ještě doufám že se mi to podaří a zdravé miminko donosím.Spíš mě rozčiluje že nikde nic až na drobnosti nenašli.Na imunologii jsem taky byla ale co všechno dělali nevím.Ale prý je to v pořádku.Oni se ale potratama moc nezaobírají.Alespoň u mě to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.7.10 10:06

Pokud chceš mít jistotu,stačí zajít k obv.lékaři a poprosit ho,aby ti udělal krevní testy na štítnou žlázu.Znám hodně holek v mém okolí,které měly kvůli tomuhle problému potíže v těhotenství.Jáí byla ještě u jednoho léčitele,který se zabývá IRISDIAGNOSTIKOU-diagnostika z oční duhovky.Ale to musíš věřit na tyhle věci.Já jim věřím a vše co mi ten pán vyčetl z očí tak je opravdu pravda.(nic ode mě nevěděl),jen se mi dlouho koukal do očí a pak to ze sebe začal hrnout.Koukala jsem jak puk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
9.7.10 14:42

wiespa

Já už jsem zkoušela kineziologii,léčitelku a teď jsem objednaná sem
http://www.hakl.nymbursko.com
Taky na takové věci docela věřím,ještě mě láká astrologie.
Ale tím končím a už nebudu za nic vyhazovat peníze přeci jenom to není zadarmo.
Jsem dnes 12dní po revizi a už mě láká dělat ovulační testík i když se tento měsíc snažit nechci ale jestli funguju atd.Je to skoro jako posedlost :-( .
A co ty už další neplánuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
9.7.10 17:48

masacku, právě že Dr. Koucký říká že anopyrin je k ničemu, že to chce miniheparin. Mrkni na www.porodnice.cz do poradny a vyhledej trombofilní mutace. Možná by to stálo za zkoušku.
Já jsem s pozorováním taky posedlá, myslím, že to po těchto zkušenostech je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
9.7.10 19:42

Já se kouknu,čtu toho docela dost a přijde mi trapný do toho doktorce kecat.I když mi o něm mluvili i v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.7.10 20:45

Další už určitě neplánujeme.Už bych do toho nikdy nešla,stálo mě to strašně moc energie i zdraví.Těhotenství s Eliškou bylo moc náročné.Ležela jsem v nemocnici s ledvinama a dalšímu potratu jsem unikla o fous.Od prosince jsem měla zánět ucha a dutin,doktoři se mi báli napsat antib. a léčili mě asi 2měs. sanorinem.Prakticky jsem se celou dobu dusila a nakonec se to bez antib. steně neobešlo.Rodila jsem o měsíc dřív naštěstí byla malá v pořádku.A navíc si myslím,že v dnešní době jsou 3 děti moc.Tedˇ si užívám Elišky každým dechem.Samozřejmě i Kubíka-ten má už 12 a dělá nám jen samou rtadost .Od září nastupuje na gymnázium.Tobě moc přeju, abyjsi se taky dětiček dočkala a uvidíš,určitě to vyjde-jednou přece musí!!!Jinak radím na další těhu nespěchej,dej si nějaký čas pauzu a snaž se na to nemyslet.Já vím, že se to lehko řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
11.7.10 10:58

To jsi si teda pěkně užila.Trochu se taky bojím komplikací.já už taky děti mám jen to poslední se mi nějak nedaří.Mám skoro dospělou dceru a Lucinku 2roky,které bych chtěla dopřát sourozence aby nevyrůstala jako jedináček.Kdybych ji neměla tak asi už budu v Bohnicích.Je to naše sluníčko.Moc času už nemám na čekání protože nejsem nejmladší ale necítím se stará.Teď jsem začala užívat Wobenzym a už mám zase pocit že se to musí podařit což jsem po té revizi vůbec neměla.Tak uvidíme jestli to vyjde.
Užívej si miminka je krásně.Jedete někam na dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.7.10 13:17

I když děti už máš,tak vím,že každé další zklamání bolí a člověk si sáhne až na dno.Pro mě byla každá poradna u gyn. zlým snem.Jsem ráda,že už to mám za sebou.Na dovolenou mažná pojedeme,ale až koncem srpna-pokud se nám něco podaří zajistit.Zrovna dnes jsme se domlouvali se sestrou,(mají ročního chlapečka)že něco skusíme najít.Jenže Eliška špatně snáší cizí prostředí,ani na návštěvy moc nechodíme.Většinou celou dobu probrečí.Tak nevím,jestli to zvládne na víc dní.Příští týden pojedeme na zkoušku k sestře na pár dní a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
11.7.10 14:06

Taky z toho cestování někam mám vždycky strach jak to bude Lucka snášet ale většinou je to docela dobrý.Taky budeme něco shánět až v srpnu,chtěla bych jet v září.Taky jsem zvědavá jestli něco slušného seženeme.Já jedu příští týden za ségrou na chatu tak se taky docela těším že popovídáme.Mame hezky vztah ale bijím se že mi další těhotenství bude rozmlouvat.Jako že už si mám dát pokoj,že mě to stojí zdraví,nemám to už dál pokoušet ,mám být ráda za děti co mám atd atd.Vím že to myslí pro mě v dobrém ale fakt tohle slyšet nechci.
I když děti mám tak přesně jak píšeš.každá kontrola jsou pro mě neuvěřitelné nervy,už ráno mám průjem atd.Říkám si jstli už nemám špatná vajíčka ale už k žádným doktorům nejdu.Prošla jsem toho už tolik.Je to taky stašně na dlouhou dobu a já nejsem v tomhle trpělivá.22.7.jdu k tomu léčiteli a ještě mě láká ten astrolog ale to je poslední co chci zkusit.
Teda to jsem se rozepsala.Zatím jsme doma protože Lucka spí a až vstane chceme jít plavat.Já teda budu jen doprovod protože ještě do vody nemůžu.
Odkud jsi?Já z Prahy a tady toho moc není když nechceš do bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.7.10 13:18

Moje kamarádka byla taky u jedné astroložky,ale kvůli rozvodu.Co jí předpověděla,tak se zatím vyplnilo.takže tomu bych asi tak věřila,ale musela bych o ní vědět,že je opravdu dobrá.Ohledně té trpělivosti-příroda si poroučet nedá,nám to trvalo 5let,ale já na to raději nespěchala.Nikdy se mi do dalšího těhu moc nechtělo.Díky manželovi,který na mě vždycky zatlačil se nám to povedlo.Po každé revizi jsem toho měla po krk a říkala jsem,že do dalšího už nejdu.A ke tvé otázce.bydlím v podhůří Jeseníků ve vesnici asi 20km od Šumperka.Menší bazén máme doma na zahradě,takže s dětma nikam nemusím.Tady je všechno strašně daleko a jezdit v tomhle parnu do města na koupaliště,navíc autobusem se nedá.Bydlíme v domě mojich rodičů,takže práce na zahradě,kolem domu,pěstujeme slepice asi 30,králíky 50,brojlery 50.Člověk je rád,když se večer zastaví.Nás to ale baví a ve městě by jsme žít nemohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
18.7.10 15:46

Ahojky zdravím po týdení dovolené.Bylo to super.Se ségrou jsme popovídaly a já si tento měsíc užívám klidnénervíky bez testování.Sice jsme šestinedělí nedodrželi ale snad ho bezpečně zvládneme.Ve čtvrtek jdu k léčiteli tak se alespoň mám na co těšit.Snad nebudu zklamaná.
A jak se máte vy?Jak si užíváte horka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567

Ahojky zdravím po týdení dovolené.Bylo to super.Se ségrou jsme popovídaly a já si tento měsíc užívám klidnénervíky bez testování.Sice jsme šestinedělí nedodrželi ale snad ho bezpečně zvládneme.Ve čtvrtek jdu k léčiteli tak se alespoň mám na co těšit.Snad nebudu zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.7.10 19:29

Ahoj vedro je úděsné,dům máme rozpálený jak uhlík.Malá nechce spinkat.Ty už se chceš začít snažit o mimi? Tady u nás doktoři doporučují pauzu po revizi asponˇ půl roku.Myslím si ,že je to rozumné.Je to docela záhul pro organismus.Být tebou tak si to pořádně rozmyslím.Musím končit.Malá pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí