Jonášova metoda

644
28.6.10 21:45

jonášova metoda

Ahoj.Náhodou jsem narazila na netu na jonášovu metodu,astroporadny atd.A tak jsem si říkala,jestli s tím máte třeba některá zkušenosti? :-D Tady jsem našla jen nějaké staré diskuze. :-D Máte třeba nějaké typy na výpočet holčičky a kluka?I třeba jinak než touto metodou? :-D Já mám 2 kluky a říkala jsem si ,že třeba jednou bych se i nechala ukecet na holčičku…!Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64
28.6.10 21:54

ahojky, hodně lidí věří na tzv. Čínský kalendář početí nebo tak nějak se to jmenuje. je to tabulka určení pohlaví dítěte dle věku matky v době početí. tak si můžeš zjistit, kdy bys měla otěhotnět, aby to byla „zaručeně“ holka. já jsem na to koukala, beru ho s rezervou, i když můžu říct, že převážně vychází (alespoň co jsme se bavily s holkama v mém okolí), ale 100% ní určitě nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
28.6.10 21:59
Jani Nini píše:
ahojky, hodně lidí věří na tzv. Čínský kalendář početí nebo tak nějak se to jmenuje. je to tabulka určení pohlaví dítěte dle věku matky v době početí. tak si můžeš zjistit, kdy bys měla otěhotnět, aby to byla „zaručeně“ holka. já jsem na to koukala, beru ho s rezervou, i když můžu říct, že převážně vychází (alespoň co jsme se bavily s holkama v mém okolí), ale 100% ní určitě nebude.

A prosím prosím, nevíš, jestli se do věku matky udává věk při početí nebo aktuální??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
28.6.10 22:05

Klovasa -jasně,že při početí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
28.6.10 22:07

Klovasa ještě nejsi v porodnici? :-D …v nějaké diskusi jsi psala,že to čekáš každým dnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
29.6.10 08:54

ahoj.Ten čínský kalendář jsem taky luštila.Podle něj jsem měla mít kluka a holku. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
29.6.10 08:55

Jo.A ještě jsem narazila na Baudyše st.a mladšího.Nemáte s mnimi někdo zkušenost? :-D díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
29.6.10 13:07
Sylvajs píše:
Klovasa ještě nejsi v porodnici? :-D …v nějaké diskusi jsi psala,že to čekáš každým dnem

Nejsem no…u mě to začíná štvát… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
29.6.10 19:20

Klovasa -provorodičky většinou přenášejí o týden či dva…vydrž jednou ven prdeček musí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
4.7.10 23:49

Tak ja jsem diky teto metode pocala me prvni dite a hned to vyslo :) i pohlavi sedlo i kdyz tam bylo psano,ze budu mit holku s ?,ale nakonec se to potvrdilo.Znam spousty zen,co pocalo diky teto metode.Nedam na ni dopustit.Muzu poradit s vypocty jestli chces,mam na ty vypocty specialni program a muzu ti urcit nejvhodnejsi den na holcicku.Pokud mas zajem pisni mi SZ.
A jsou i jine metody na vyber pohlavi,ale s temi nemam zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.8.10 22:11

pro CIPINKU::::::::

Chtěla jsem se optat zda by bylo možné spočítat kdy je nejvhodnější počít holčičku???
Děkuji moc Sona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
12.8.10 10:02

ahojky, nemám přímou zkušenost s touto metodou, ale podle toho co jsem kde četla, je spolehlivá, pokud vychází termín dle jonáše zhruba na dny ovulace. tak si z toho vyber, jestli otěhotníš podle jonáše nebo proto, že jsi zrovna ovulovala. ale já osobně těmhle věcem docela věřím, i když sama vyzkoušeno nemám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
16.8.10 12:26

S odstupem času můžu říct, že jsem otěhotněla v doporučený den od Jonáše a pohlaví taky vyšlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.10.10 21:59

Ahoj cipinko,

pročítám diskuze na téma „jonášova metoda početí“ a narazila jsem na tvůj příspěvěk, že můžes v této věci poradit, případně sestavit kalendář dle nějakého programu… tak jsem tě chtěla o to poprosit… děláš to zadarmo neb za nějaký poplatek?
děkuji za jakoukoliv odpověď marlenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačule F
9.11.10 11:34

ahoj. můžete mi prosím některá poradit? mám doma kalendář od Jonáše vypočítaný na pohlaví dítěte. je tam psáno, pokud chci dítě určitého pohlaví, tak se mi nesmí křížit červené dny se zelenýma. zelených dnů je ale vždy 13 a jsou v plodných dnech. červené mi pak budou vycházet vždy jen hned po MS nebo před MS. a když se budou křížit, tak se pravděpodobnost pohlaví podstatně sníží. jak mám teda potom otěhotnět?????

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex