Jonášova metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10978
13.6.12 17:28

@JančaDv to sme na tom podobne akurát už mám za sebou 2. IVF a zase neúspešné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bosorka77
13.6.12 18:24

Pročítala jsem nějakou stránku astroložky, kde jí spousta mamin děkovala, jak jim výpočet podle Jonáše pomohl k otěhotnění. U několika z nich to bylo mimo ovulaci, některé otěhotněly i při MS nebo těsně před. Za zkoušku člověk nic nedá :)

• Citovat
  • Upravit
10978
13.6.12 18:41

To hej už čakáme dlho a podstúpili sme vela tak sex cez MS je oproti tomu malina :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.12 19:20

Ahojik, taky jsem to znala. A přestat na to myslet se prostě nedá, tak jsem pila týden čaj z kontryhele a hupsla na Jonáše a teď jsem v 6tt. Zítra jdu na kontrolu, snad už tam bude vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6261
14.6.12 06:58
@JančaDv píše:
Jo, jo, za zkoušku člověk nic nedá… už začínám být pod tlakem okolí… otázku „co je nového?“, která je samozřejmě s podtextem, „už jsi těhotná???“ začínám fskt nesnášet Ale zároveň mi všichni radí, abych na to nemyslela… no jeden aby se z toho zbláznil… tak sned už to co nejdříve vyjde… :)

To u nás je to obráceně, já když se zmíním, že už bychom rádi miminko, tak slyším, že na to máme ještě čas 8o, přitom mě bude v sprnu 26 a přítelovi je 28, tak nevím do kolika bychom měli čekat :nevim: :pocitac:
A větu " nesmíš na to myslet" bych zakázala!! :pocitac: Teprve teď si uvědomuju, že pokud člověk nepřijde do stádia snažení, tak to nepochopí, že na to prostě nejde nemyslet :nevim: :think:
Tak snad se nám všem zadaří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
14.6.12 10:37

Nenech si do toho mluvit… :P pokud oba chcete mimi, tak myslím, že máte skvělé roky na to začít se snažit. Já jsem se v Tvém věku rozváděla :,( a v tu dobu jsem byla ráda, že dítě nemáme i když já jsem ho tenkrát moc chtěla. No a pak čas běžel, bylo pár nevydařených vztahů, roky přibývaly a já, abych zamaskovala všechno moje trápení, jsem všem tvrdila, že na mimi je dost času, že není kam spěchat a že ho vlastně nechci :zed: Vždycky jsem říkala, že jestli ze mě někdy bude máma, tak jedině omylem…No, teď je mi 33, mám dva roky skvělého přítele, máme spolu nový byt, ale toho čápa jsme k nám ještě nenalákali. Kdybych byla pobožná, tak snad řeknu, že to mám za to rouhání a odříkání :cert: Snažíme se přes rok. Loni to teda bylo dost poznamenané mou operací děložního čípku. Teď už je to ale všechno v pořádku. S doktorem jem domluvená, že tomu dáme čas přes léto a pak začnem bádat po problému…Tak doufám, že nakonec všechno dopadne dobře a všem se nám tady zadaří a budeme mít na starosti pročítání toho, jaký kočárek je nejlepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
14.6.12 10:42

PRO VANEJKU:Jak už mi radí kde kdo… (já se o to sice neprosím, ale děje se to samovolně…),tak už mi i radili, aby měla sex 2. až 3. den menstruace, že prý je to pak tutovka :nevim: No musím se přiznat, že tuhle tutovku jsme teda ještě nezkoušeli, ale kdo ví… Zkusím teď štěstí podle Jonáše a uvidíme ;) Tento měsíc mám podle propočtů mít tu nejlepší konstelaci.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6261
14.6.12 10:48

@JančaDv Koukám, že jsi si taky prošla svým :( tak snad zapne ten čáp pořádnou GPS a konečně trefí :lol: :lol: Budu držet pěsti abychom se sešly v diskuzích, že se nám zadařilo :dance: :palec:
A jinak s tou radou taky jsem o tom slyšela, ale pro mě to je to nejposlednejší řešení kdyby už všechno selhalo :think: Pokud to někomu opravdu pomohlo, tak je to fajn, ale mě se to nějak zatím příčí, ale neříkám, že bych do toho nikdy nešla. Člověk má zkusit všechno pro vysněné miminko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6261
14.6.12 10:49

Jé ono to je pro Vanejku, já si toho nevšimla.. tak to se omlouvám, ale snad neva můj názor :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
14.6.12 14:01

Ja už skúšam všetko každé, to povestné stebielko. :|

@JančaDv to sme na tom podobne tiež som toho pravého stretla pozdě, ale snaženie a neuspechy sa znášajú lepšie s tým správnym človekom po boku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bosorka77
14.6.12 14:42

Holky, ještě bych mohla poradit, že já jsem před úspěšným otěhotněním pila 2 měsíce Femigard od MUDr. Václava Vydry. Taky si ho některé maminy chválí, je to nějaká kombinace bylinek působící blahodárně na ženské orgány. Už ho mám znovu koupený a začala jsem 3× denně popíjet :)

• Citovat
  • Upravit
10978
14.6.12 16:23

Ja užívam gynex, niečo z čínskej medicíny a cvičím mojžíšovú :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
14.6.12 17:44

Já jsem si DVD s Mojžíšovkou koupila tento týden…Jak dlouho to už cvičíš? Máš pocit, že je to k něčemu dobré? Gynex mám doma také, ale ještě jsem se k němu nepropracovala, nicméně jiné preparáty tohoto druhu nám s přítelem pomohly k lepší imunitě. Uvidím, jestli mi bude teď naordinován, jdeme v sobotu na kontrolu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
14.6.12 18:02

A holky taky zobejte kyselinu listovou-ta je pred otehotnenim take dulezi a i pri tehu…
a ja jsem s pritelem od svych 30let-ted mi je 35 -o jedno mimi jsme vloni prisli a ted jsem 19tt-tak snad to uz klapne-ale teda nejak stare se necejtim- to ne-jen to vedet, tak to snazeni asi trosku posunu :think:

• Citovat
  • Upravit
Papia
14.6.12 18:03
@JančaDv píše:
PRO VANEJKU:Jak už mi radí kde kdo… (já se o to sice neprosím, ale děje se to samovolně…),tak už mi i radili, aby měla sex 2. až 3. den menstruace, že prý je to pak tutovka :nevim: No musím se přiznat, že tuhle tutovku jsme teda ještě nezkoušeli, ale kdo ví… Zkusím teď štěstí podle Jonáše a uvidíme ;) Tento měsíc mám podle propočtů mít tu nejlepší konstelaci.. :lol: :lol: :lol:

tak doufam, ze uz mas ty spravne dny zapsane v kalendari :palec:
:srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital