Jonášova metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
8.7.12 13:24

@Karko, u mňa to je zložitejšie, môj cyklus ani zďaleka nieje ešte pravidelný (po pôrode)aj keď toto je zatiaľ najdlhšie meškanie… nooo viem malá nádej tam ešte je ale nechcem si robiť nádeje a byť zas sklamaná :,(… kúpila som si ten najcitlivejší test čo by mi už „asi“ // ukázal… je to už predsa 11dní…skorej to meškanie ale pripisujem čajom čo mi dr. Jonáš odporučil piť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.7.12 16:46

@LILMA Jestli se můžu zeptat, kolik tě stál výpočet přímo od dr. Jonáše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.7.12 21:40

@Karko tuším 16,60€ :)…keď chceš nejaké bližšie info napíš im na mail info@centrumjonas.com určite ti čoskoro odpíšu… ja som tam písala večer okolo 21hod. a do 15min som mala odpoveď :)… v piatok večer som zaplatila poplatok a v pondelok mala v maily výpočet… toto je ich oficiálna stránka http://centrumjonas.com/slovak.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
24.10.12 14:48

Ahoj holky-tak jak jste na tom -zadarilo se uz? :hug:

• Citovat
  • Upravit
6261
25.10.12 07:25
@Papia píše:
Ahoj holky-tak jak jste na tom -zadarilo se uz? :hug:

Ahojky, zatím ne.. :( :nevim: A co ty?? Jak jsi na tom??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
25.10.12 08:05

@Iwisek
ahoj
no, my prisli uz i o druhe mimi v cervnu ve 20tt :(
takze se teprva budeme snazit-snad uz tenhle mesic-ted cekam ms kazdym dnem…zobu listovku a i jsem vycetla ze jsou dobre grepy-je po nich pak lepsi sliznice pro uhnizdeni mimi-tak to asi zkusim -mam doma uz dva koupene ;)

• Citovat
  • Upravit
6261
25.10.12 08:51

@Papia :,( :,( Tak to mě moc mrzí :( Tak přeji hodně sil :hug: a držím pěsti ať se svého :andel: dočkáte :kytka: Moc mě to mrzí!!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
25.10.12 10:03

Diky :hug:
ja tady psala ze jsem tehu a za tyden na to uz to nebyla pravda-dnes je to presne 4 mesice :(
nam tehotneni nastesti slo-vzdy se povedlo druhy mesic, tak snad to pujde i ted…a pak me cca ve 12tt zasiji a budu az do konce odpocivat-ale to nevadi-hlavne aby to pomohlo :palec:
a neboj i k vam si mimi cestu najde ;) lepsi kdyz prijde pozdeji, nez aby odeslo moc brzo :hug:

• Citovat
  • Upravit
Papia
25.10.12 10:06

@Iwisek
me ted vychazi jonas na 11.11-tak uvidime jak to pujde-ale snazit se budeme i jindy-aspon doufam-v podoli nam rekli pockat pul roku-ale u me na gynde dva lekari rikali 3-4 mesice, tak bych rada uz zacala zkouset-snad to pritel povoli 8o

a co ty? jak mas jonase? ;)

• Citovat
  • Upravit
6261
25.10.12 10:38
@Papia píše:
@Iwisek
me ted vychazi jonas na 11.11-tak uvidime jak to pujde-ale snazit se budeme i jindy-aspon doufam-v podoli nam rekli pockat pul roku-ale u me na gynde dva lekari rikali 3-4 mesice, tak bych rada uz zacala zkouset-snad to pritel povoli 8oa co ty? jak mas jonase? ;)

Takové krásné datum :dance: To by mělo vyjít :hug: A doufám, že si přítel nechá říct ;) Já Jonáše přestala sledovat, ale dneska jsem na to koukla a vychází mně den před MS 5.11., tak to teda nevím :nevim: Ale v pondělí jsem měla zřejmě první pozitivní ovu test, tak teď už budu jen čekat jestli MS dorazí nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
25.10.12 11:02

@Iwisek
ja to taky sleduju „jen tak“ ;)
ale za pokus navic clovek nic neda :pankac: a co kdyby…
taky mam nejake ovu testiky, ale jeste jsem je nikdy nepouzila tak uvidime jak si s nima poradim-v kolik testujes ovu-jsem nekde cetla, ze se to ma delat odpoledne :think:

• Citovat
  • Upravit
6261
25.10.12 11:06

@Papia Já je zkouším druhý měsíc, první jsem ale v půlce přestala, protože jsme odjeli pryč a teď už jsem testovala poctivě a 14DC byla dálnice jako vyšitá :dance: :pankac: Já testuju kolem 17h. A mělo by se to vždy v tom měsíci stejnýma testama a dodržet přibližně stejný čas. Aspoň tak mi to holky poradily :nevim: Jo a prý by se neměly dělta z první ranní moči, že to zkresluje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
25.10.12 11:24

Ja jich mam 30ks stejne znacky :mrgreen: -na ebay jsou levne a koupily jsme je z holkama z nasi snazici se skupinky dohromady
jonas vychazi na 16DC(teda pokud ms dorazi v sobotu),tak uvidime-diky-jojo vim ze se nema rano-to odpolko je dobry-pritel jeste nebude doma-tak jen ja budu vedet jak to je-nechci ho tim stresovat ;)
uz se tesim na ms ;) :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1289
26.10.12 09:42

@Papia Ahojda, tak to mě strašně moc mrzí :,( A to jsem Ti tady psala, že to už bude určitě dobrý :zed: Ach jo…
No, u mě se teda taky pořád nezadařilo… stále nic… tak už to řešíme v CARu. Sice jsme na začátku, aleuž se aspoň něco děje… no, musíme být trpěliví :D a snaživí :lol: Nic jiného asi nepomůže :mrgreen: Ovulačních testů mám doma taky plno…jsem přeborník v testování :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
28.10.12 19:16

@JančaDv
ja si taky myslela, ze to uz urcite vyjde…:(
priste uz proste musi byt vse ok

a zjistili u vas nejake problemy? nebo se zatim nevi cim to je, ze se nedari?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex