Jonášova metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1289
29.10.12 08:14

@Papia zatím nic nevím - jsme teprve na začátku - ve středu jdu na ultrazvuk a dozvím se výsledky HP, tak uvidíme co bude dál… prý když budu OK, tak přítelovi hned udělají spermio a pošlou nás na IUI… tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
29.10.12 08:20

@JančaDv
tak budu drzet palce :palec: -pak pisni jak jsi dopadla :hug:

• Citovat
  • Upravit
1289
29.10.12 09:45

@Papia děkuju :hug: určitě se ozvu :) jsem z toho docela nervozní… ale to asi každá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
29.10.12 09:55

Jojo -to chapu…nam tehotneni slo, tak vubec netusim co to testovani obnasi-ale urcite je clovek rad, ze se to pohlo a neco se deje…pak uz „jen postelovat“ vse primo jen pro vas-snad to pujde dobre-dneska uz jsou ty doktori sikovni a poradej si s kde cim :hug:
treba pak budeme tehu soucasne ;) :palec:
uz aby to bylo :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1289
29.10.12 12:35

@Papia Jéééé, kéž by nám to dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
29.10.12 12:48

Neboj ono to jednou klapne a ver, ze je lepsi chvilku vydrzet, nez o mimi prijit :hug:
vim, ze i tak se clovek trapi, ze se nedari-ale ono to proste prijde-jen nezoufej a vydrz ;) vsak si dusicka cestu najde :hug:

• Citovat
  • Upravit
1289
5.11.12 09:08

@Papia Ahojda, tak to šlo všechno docela rychle… mám v podpisu… takže od pátka jsem po IUI a teď se to vleče… čekání na výsledek… tak jsem na to zvědavá, jak dopadnem :think: Zatím mám jen smíšené pocity, ale snažím se být pozitivní, tek uvidíme :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
5.11.12 10:27

@JančaDv
jee tak drzim palecky :hug: -co vlastne to iui znamena-vim co je ivf a nativ-ale tohle moc nevim :think: ;)

Příspěvek upraven 06.11.12 v 07:55

• Citovat
  • Upravit
1289
5.11.12 10:52

@Papia no, je to vlastně inseminace… vysledovali jsme ovulaci přes ultrazvuk, ještě jsem si píchla injekci na podporu prasknutí folikulu a pak mi do dělohy zavedly přítelovy spermie, ale už vybrané jen ty zdravé… no, tak uvidíme, jak to dopadne… úspěšnost je cca 10% :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
6.11.12 07:54

No tak nejak jsem si myslela ze to je-ale 10%…tak to je drsne… :think:
tak snad budou spermonici pekne mrstni a silni a doplavou, tam kam maji :hug:
jsem jen nevedela, ze i ty spermijky vyberou…ale dobre, ze clovek vi kdy presne je ta ovulka…tak snad to klapne :hug:
a muzu se jeste zeptat-hradi to pojistovna, nebo musite platit sami?

• Citovat
  • Upravit
1289
6.11.12 12:49

@Papia Doplácí se jen ta zaváděcí sada… já jsem platila 1000,– a kolem 300,– za tu injekci, co jsem si píchala předem… takže finančně celkem nenáročné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.11.12 22:06

Já jsem za IUI platila jen regulační poplatek 30 kč a 7 kč doplatek za pregnyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
7.11.12 10:05

@JančaDv
tak to je v pohode-tak snad to klaplo…kdy se chystas na testovani…nekde jsem cetla ze to ma byt 17 dni po transferu…moc ti drzim palecky :palec:

@Karko
tak to mas jeste lepsi-a vyslo to?

• Citovat
  • Upravit
377
7.11.12 10:59

@Papia ještě nevím jestli to vyšlo. Byla jsem tam před 11 dny, TT zatím negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
7.11.12 13:58

@Karko
aha ;) -tak drzim palecky :hug: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie