Jonášova metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
6.11.13 20:27

@Enysek gratuluju! takže u tebe jonášovka sedí co? jsem zvědavá u nás, vychází mi ovu na 25.-27.11. a podle jonáše 5.-7.12. a to holka a další dítě by byla taky holka, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.11.13 20:35

jonášova metoda

Moc vám gratuluji, já čekám mimčo na konec ledna..bohužel nečekně a neplánovaně, se podařilo otěhotnět ještě v době kdy jsme brala azalii antikoncepci…když jsme šla prov novou už nešlo byla jsme 12 tt, takže jsme jonašovu metodu vubec nestihli řešit.. :,( doma už máme dva kluky, moc si přejeme aby to byla holčička..ale…tak přeji všem monoho uspěchu v teto metody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
6.11.13 20:51

@Helus81 držim palečky a myslim, že je to reálný, říká se přeci, že holčičí embrya jsou odolnější, takže když to vydrželo ten přísun hormonů, tak to by bylo, aby to nevyšlo!!! a když to bude klučík, tak to budou super parta! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
6.11.13 21:15

@Helus81 Taky gratuluju :palec: a co vám vychází podle jonášovky? jde se podívat i zpětně. A taky mě nikdy nezradil čínský lunární kalendář početí, tam my vyšly všechny čtyři děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.11.13 21:16

jonášova metoda

No moc velké změny v těhu nevvidím. i když oproti dvoum předešlým pár je..ale zda tomu tak bude, a dost dlpuh sem se s tím srovnávala,,ani ted moc neberu že bude další prcek..no právě pokud budedlaší kluk tak to bude o nervy 3×tolik..stačí ty dva raubíří co máme..natož třetí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
6.11.13 21:17

@luc31 Tobě teda držím palec :palec: ať to vyjde jak si přeješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.11.13 06:51

jonášova metoda

A jak se mohu kouknout zpětně, o tom nevim a nehledala jsme..kde se dá juknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.11.13 07:14

@Helus81 můžeš se podivat tady http://astrologie.najdise.cz/…etoda-poceti?…

mně čínský nevychází u druhýho, ale oba mi vychází tady http://mimino.kvalitne.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.11.13 08:30

jonášova metoda

Když já nevim přesné datum početí jelikož jsme neměla měsíčky, díky práškum, dle uz vím jen cca kdy jsem měla poslední měsíčky mít..jde to i tak..? moc se v tom nevyznám..grafy a tabulky..a u jonaše taky nevim jak hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.13 09:35

Ahoj. já jsem teď 21+1tt. Otěhotněla jsem se 4 škůdci a má to být holka. Holka to je no a ti škůdci - v srpnu krvácení a syndrom mizejícího dvojčete.

• Citovat
  • Upravit
20
7.11.13 10:08

Bohužel nevim na který den upřesnit datum početí, od mudr vím jen datum posledních měsíčku..jinak jsme 28 +2tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.11.13 10:37

jonášova metoda

Možná to je blbý dotaz ale ted jsme prošla kalendář s tím, že mám posldní den měsíčku dle UZ 23.4. a podle poštu týdnu těhot to tedy vypadá že je to den početí je to možné? termín mám 28.1.2014

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.11.13 11:28

@Helus81 tak početí bývá +/- 14dní po poslední MS, takže kolem 7.5. a vy si to nechcete nechat říct z utz? já myslela, že jsi nějak čerstvě

@martinape gratuluju k holčičce? vy jste se snažili cíleně podle jonáše? nebo si to vypočítala až teď zpětně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.11.13 11:40

@Helus81 Já myslím, že až tak přesně na den to řešit nemusíš, stačí měsíc, kdy jsi otěhotněla. Teda při té jonášově metodě a čínském kalendáři určitě. A na miminu kvalitně mi taky vychází kluk, takže u nás ani holka neměla šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.11.13 11:43

@Enysek a ty máš 4 klučíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie