Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Enysek gratuluju! takže u tebe jonášovka sedí co? jsem zvědavá u nás, vychází mi ovu na 25.-27.11. a podle jonáše 5.-7.12. a to holka a další dítě by byla taky holka, tak uvidíme
Moc vám gratuluji, já čekám mimčo na konec ledna..bohužel nečekně a neplánovaně, se podařilo otěhotnět ještě v době kdy jsme brala azalii antikoncepci…když jsme šla prov novou už nešlo byla jsme 12 tt, takže jsme jonašovu metodu vubec nestihli řešit..
doma už máme dva kluky, moc si přejeme aby to byla holčička..ale…tak přeji všem monoho uspěchu v teto metody
@Helus81 držim palečky a myslim, že je to reálný, říká se přeci, že holčičí embrya jsou odolnější, takže když to vydrželo ten přísun hormonů, tak to by bylo, aby to nevyšlo!!! a když to bude klučík, tak to budou super parta! ![]()
@Helus81 Taky gratuluju
a co vám vychází podle jonášovky? jde se podívat i zpětně. A taky mě nikdy nezradil čínský lunární kalendář početí, tam my vyšly všechny čtyři děti
No moc velké změny v těhu nevvidím. i když oproti dvoum předešlým pár je..ale zda tomu tak bude, a dost dlpuh sem se s tím srovnávala,,ani ted moc neberu že bude další prcek..no právě pokud budedlaší kluk tak to bude o nervy 3×tolik..stačí ty dva raubíří co máme..natož třetí..
A jak se mohu kouknout zpětně, o tom nevim a nehledala jsme..kde se dá juknout..
@Helus81 můžeš se podivat tady http://astrologie.najdise.cz/…etoda-poceti?…
mně čínský nevychází u druhýho, ale oba mi vychází tady http://mimino.kvalitne.cz/index.php?…
Když já nevim přesné datum početí jelikož jsme neměla měsíčky, díky práškum, dle uz vím jen cca kdy jsem měla poslední měsíčky mít..jde to i tak..? moc se v tom nevyznám..grafy a tabulky..a u jonaše taky nevim jak hledat
Ahoj. já jsem teď 21+1tt. Otěhotněla jsem se 4 škůdci a má to být holka. Holka to je no a ti škůdci - v srpnu krvácení a syndrom mizejícího dvojčete.
Bohužel nevim na který den upřesnit datum početí, od mudr vím jen datum posledních měsíčku..jinak jsme 28 +2tt
Možná to je blbý dotaz ale ted jsme prošla kalendář s tím, že mám posldní den měsíčku dle UZ 23.4. a podle poštu týdnu těhot to tedy vypadá že je to den početí je to možné? termín mám 28.1.2014
@Helus81 tak početí bývá +/- 14dní po poslední MS, takže kolem 7.5. a vy si to nechcete nechat říct z utz? já myslela, že jsi nějak čerstvě
@martinape gratuluju k holčičce? vy jste se snažili cíleně podle jonáše? nebo si to vypočítala až teď zpětně?
@Helus81 Já myslím, že až tak přesně na den to řešit nemusíš, stačí měsíc, kdy jsi otěhotněla. Teda při té jonášově metodě a čínském kalendáři určitě. A na miminu kvalitně mi taky vychází kluk, takže u nás ani holka neměla šanci.