Jonášova metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1029
15.11.13 15:12

Co jsem slyšela tak před, nejlepe den před… to radili me, ale zatím bez uspechu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
15.11.13 21:04
@Winksi píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat…Jonáš má u termínů napsané i přesné časy :think: jak se to tedy má praktikovat? :D V ten čas a nebo několik hodin před :think:

mně tam psali, snažit se 24h před

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
16.11.13 14:57

@luc31 me také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
16.11.13 15:06

@Winksi dej mi mailik, pošlu ti to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
16.11.13 15:48

Jé, tak tohle já řešit nemusela, mě ten výpočet vycházel přesně na den s ovulací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.1.14 11:39

Ahoj. Tak za sebe bych mohla říct, že jonášova metoda asi funguje. Rok jsme se s manželem snažili o miminko podle ovulačních testů a nic. Termíny podle Jonáše mi vycházely úplně jinak. Teprve loni v říjnu se mi ovulace poprvé sešla přesně s termínem dle Jonáše, k tomu ještě i jakási metoda dle ascendentu (název už nevím, náhodou jsem našla na netu). A konečně se zadařilo, jsem těhotná a zatím všechno probíhá OK. Co se týká pohlaví miminka, obě ty metody ukazují na kluka. A včera zkoušel manžel prstýnek a taky ukázal kluka. Na ultrazvuk bych radši nespolíhala, kamarádce loni pořád tvrdili, že je to holka, a teprve krátce před porodem se ukázalo, že kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.1.14 18:43

Tak holky hlásím že máme o 14 dni dříve narozeného klučíka..dle prstýnku měla být holčina i dle nějákých na NETU udasných testu..bohužel u nás tak nebylo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
25.1.14 21:23
@Helus81 píše:
Tak holky hlásím že máme o 14 dni dříve narozeného klučíka..dle prstýnku měla být holčina i dle nějákých na NETU udasných testu..bohužel u nás tak nebylo.. :think:

tak moc gratuluju!!! koukala jsem, že jsem ti psala, že podle jonáše i podle toho grafu to na kluka vychází…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
30.1.14 21:53

@Helus81 Moc gratuluju :lol: to je jako v pohádce-Král měl TŘI SYNY :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.2.14 19:16

Holky děkuji..no do konce jsme malinko doufala že by třeba mohla být ta holčička..bohužel se tak nestalo tak mám 3 malý chlapáky a jednoho veelkýhoo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
13.2.14 07:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
20.2.14 22:19

Mě se taky v říjnu minulého roku shodovala ovu s jonášem a počali jsme přesně na den vypočítaný Jonášem a dneska jsme se dozvěděli, že je to chlapeček a měl to být :* takže to doopravdy sedí. Příště takhle zkusíme holčičku, snad se zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
21.2.14 16:58

@Amorina Jé, tak to moc gratuluju! :kytka: Já už si taky v duchu plánuju, jak si podle Jonáše spočítám druhé mimčo :) A kdy máš termín porodu? Já 2.7., ale pohlaví nám zatím na ultrazvuku neřekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.2.14 17:41

@Aletail Ahoj :) děkuji tobě taky gratuluju :kytka: Já mám termín 9.7 :D taky jsi se řídila podle Jonáše? A co jsi tam měla za pohlaví? Já chlapečka a ten vyšel. Druhé se taky podle toho pokusím naplánovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
21.2.14 18:00

Podle Jonáše mi taky vychází chlapeček. Tak uvidíme, příští týden jdu na kontrolu, třeba už se to dozvím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí