Jonášova metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
7.11.13 11:44

@Helus81 jo je pravda, že nemusíš znát přesné datum početí, víš, že je to květen a jak jsem dávala odkaz na výpočet, tak tam zadáš jen datum a hodinu narození a ukáže se ti to zpětně na tenhle rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.11.13 11:46

@Helus81 Hodila jsem to do těhu kalkulačky a početí ti vychází na 7.5.2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.11.13 11:48

@luc31 já mám holku 21,kluka 18,kluka 3 a teď čekáme třetího kluka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.11.13 11:52

@luc31 s tou holkou jsem to myslela teď při tom čtvrtém těhotenství :mrgreen: asi jsem to blbě napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.11.13 11:58

Tak jednu dceru máš, aspoň něco :mrgreen: já mám dva klučíky a spíš do třetice si umim představit dalšího, bylo by to praktičtější a už jsem na ně zvyklá, ale láká mně zkusit to podle jonáše na holku, zvlášť tenhle měsíc, kdy budu mít ovulaci jindy než radí jonáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. martinape
7.11.13 12:18

@luc31 Děkuju. Cíleně to nebylo. Jednu holčičku už máme, manžel teď spíš chtěl kluka, ale je to jedno. Někdy v dubnu jsem do téhle diskuse vypsala co podle Jonáše vychází. A zrovna jsem otěhotněla takhle. Nám šlo ale o to vůbec otěhotnět. Nechala jsem si, já blbec, píchat depo proveru, a strašně mě to rozhodilo, že jsem ráda, že se konečeně podařilo.

• Citovat
  • Upravit
202
7.11.13 12:42

@luc31 to plně chápu, já chtěla teď taky kluka, protože mám po tom tříletém všechny věci schované a měnit to na růžovou se mi nechce. A myslím, že bráchové si budou víc rozumět. Ty dva nejstarší mám z prvního manželství a to jsem chtěla páreček, takže mi vlastně vyšly všechny děti podle přání :dance:
Ale zas na druhou stranu je jedno, co se narodí, hlavně když je mimi zdravé. Tohle moje poslední těhotenství bylo navíc vymodlené, protože jsem udělala tu stejnou blbost jako pisatelka přede mnou a nechala si píchnout depo-proveru :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.11.13 12:50

jonášova metoda

Aha no vidíš koukala jsme jak by to mohlo být tak jsme si říkala že konec dubna či květen no.. akde máš nějákou kalkulačku nazjištění početí, tak tedy mohu zkoušet hledat se mi kde ukáže s datumem početí 7,5, děkuji moc za pomoc.. já jsme 28+2tt a mám doma 2 kluky.. :think: no ted budu mít uz ve 30 tt tak uvidím zda dostanu odvahu se optat, ale bojím se že to bude další kluk.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.11.13 12:56

Tak pokud dobře koukám na odkyzy udané tak na jonášovi asi by měl být kluk a na tom mimino…tam vychází asi holka..pokud teda koukám a dělám dobře..tomu jonášovi moc nerozumim..tam se zadá jen mé narození, kde a..?pak vyskočí dny kde je vhodné k početí? asi né :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.11.13 14:07

@Helus81 písni mi do sz datum narození tvoje a hodinu narození - to se zadává u jonáše a u té druhé stránky ještě datum narození manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.11.13 14:15

@Helus81 http://www. happymum. cz/tehotenska-kalkulacka. htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.11.13 14:51

@martinape Já měla před čtyřmi roky 3 škůdce a krvácela jsem ve třetím měsíci, a dva měsíce před porodem změny placenty druhého stupně, tak mě hlídali a pak jak měl malej váhu, vyprovokovali mi porod dřív, aby se mi neodloučila placenta předčasně. Teď mám škůdce dva a zas mám málo plodovky.Ale to si člověk nevybere, loni jsem byla těhotná, škůdce žádné a skončilo to hned na začátku zamlklým těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.11.13 20:38

@Helus81 byla jsem pryč, proto píšu až teď ;) asi tě moc nepotěšim, ale u jonáše vyšel klučík a to i přesně na datum početí 7.5.2013 a ten druhý graf taky kluk, tak jsem na to moc zvědavá :think: každopádně to neber jako tutovku ju? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.11.13 20:40
@Helus81 píše:
Jelikož jsme to nehlídala adíky práškum nevim jak se zadařilo, musim vyčkat na uz, vše mám podle uz když jsme neměla měsíčky..dva kluci máme doma..kéž by se zadařila holčička.. :roll:

tady píšeš, že si neměla MS, jak tedy dr. zjistila poslední? asi podle velikosti mimča v tom 12tt? třeba to početí může být i +/- 2 týdny jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.11.13 21:02

jonášova metoda

Jjpo celou dobu co jsme kojila a brala azalii jsem neměla měsíčky tedy ty dva roky bez, když jsme ukončila kojení a šla pro jiné prášky už nešlo byl jsme 12 tt, ano podle uz ve 12 tt kdy jsme zjistila že jsme v tom tak podle uz zjistil poslední ms kdy jsme měla asi cca no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí