Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Papia Určitě to bude nakažlivé
Mě poprskala @Iwisek a vidíš, jak to dopadlo, takže posílám moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, a sptráááááááááááááááááášně moooooooooooooc prskanců aby si se taky nakazila a tobě @Karko taky - úplně stejnou dávku ![]()
@Karko Určitě jo, teď se daří - tady každej těhulí a u nás v práci taky, takže je asi to správný období ![]()
Ahoj dámy, já jsem začala cvičit jonášovu metodu teď v listopadu, protože se snažíme už od července a stále nic…
Chtěla jsem se vás holky zeptat, jak se určuje to vhodné datum pohlaví?
Chtěli bychom holčičku.
Děkuju ![]()
@Terezka-V jak to myslis? cvicit? to se necvici -je to jen vypocet plodnych dnu…
http://najdise.cz/…etoda-poceti
nemyslis spis mojzisovku-to je cviceni na posilani panevniho dna ![]()
@JančaDv @Papia Tak u mně to asi moc nevypadá, dneska jsem byla na folikulometrii- 12.DC a sliznice jen 3mm a jen samé malé folikuly-11mm
v sobotu mám přijít zas.
@Karko
tak je jeste brzo-nezoufej
ja mam ty plodne dny az 16-17-18 den cca (aspon myslim)
takze mas jeste cas-lepsi nez naopak -aby to prosvihli
takhle pekne povyrostou dozjarou a bude to ok ![]()
@Karko Nezoufej, já mám ovu taky až mezi 16-18 dnem - vždycky mi to tak vycházelo na ovu testu a i dr v CARu mi to potvrdil, že to podle ultrazvuku odpovídá… Tak ještě není nic ztraceno ![]()
@Papia píše:
@Terezka-V jak to myslis? cvicit? to se necvici -je to jen vypocet plodnych dnu…http://najdise.cz/…etoda-poceti
nemyslis spis mojzisovku-to je cviceni na posilani panevniho dna
No jo
já to popletla, pravda a jak se počítá ta jonášova metoda???
@Terezka-V
klikni na ten odkaz a zadej datum a cas a misto tveho narozeni-ono ti to vypocita kdy se mas snazit a co to bude za pohlavi ![]()
uspesnost je 98% a ja osobne myslim, ze to je pravda ![]()
@Papia já tam akorát nechápu, co znamenají ti tranzitní škůdci, luny apod. a každý měsíc, kdy se tam dívám, tak se to mění, minulý měsíc jsem tam měla 3 ze 4 bez napěťových aspektů až někdy v září 2013, jinak do té doby každý měsíc samí škůdci. Teď když jsem se na to podívala, tak mi vyšlo na 29.1. 2013 vše bez napěťových aspektů a to tam před měsícem nebylo!
@Karko
tak to je divne, ja na to koukam dost casto a me se to nemeni…je ale pravda, ze to plati jen pokud je clovek uplne zdravi- me treba to vychazi hodne dobre-mam vetsinou jen jednoho skudce a jinak je vse ok…a jinak si myslim, ze to opravdu sedi-psala jsem jeste na jedny anglicke stranky-kde to mohou spocitat ale protoze to je zadarmo, tak posilaji 3 terminy a mas si je pak overit ovu testama a bylo to presne 2 dny pred jonasem + ten jeden den podle vypoctu od jonase-a hlavne spermijky vydrzej v pochve cekat az 72 hodin, takze kdyz se clovek snazi i den dopredu, tak myslim, ze to k necemu muze byt ![]()
No mě právě taky zajímalo, jak to mají ostatní, má tam mám těch termínů bez skůdců fakt málo. úplně bez škůdců mám jen dva za celý rok, většinou tam mám 2_3, ale někdy i 4