Jonášova metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
23.11.12 19:12

@Karko
ted jsem na to koukala a taky se mi to zmenilo-ale u me spis k horsimu-vetsinou mam jednoho skudce, asi 3X 2 a jednou3

bohuzel jsem nikde nenasla, jak moc ti skudci ovlivnuji poceti-jestli treba 1 skudce je jeste ok

• Citovat
  • Upravit
20
2.4.13 14:49

jonášova metoda

Našla jsem tu vaši diskuzi i jonášově metodě..chtěli bychom holčičku..jedna pani nabízela rady či info k této metodě..jak moc vám to souhlasí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vrr
487
2.4.13 15:30

@Helus81 tak já jsem ted otěhotněla po revizi, měli jsme jediný sex a právě jen kvůli jon. metodě a vyšlo to, takže já jsem přesvědená o tom že to funguje :-)
akorát ještě nevím co to bude, podle jonáše by měl být kluk tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
2.4.13 16:14

@Helus81 Tak já nakonec otěhotněla až po IUI - samozřejmě v úplně jinou dobu než bylo vypočítáno přes Jonáše :mrgreen: - taky jsme v ten měsím měli zplodit kluka a je to holčička :lol:
Takže za mě - pro inspiraci dobrý, zkusit se to může - je to neškodná metoda - sex nemusí být jen v době ovulace :mrgreen:, ale určitě bych za to nedávala nikomu žádný peníze…pokud by je chtěl… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.13 18:00

Nevím, jestli to tu už někde v diskusi padlo - kolik je přípustných škůdců pro otěhotnění ve výpočtu na najdise.cz?
Mně vychází:
29.4. 4 škůdci, holka
29.5. 3 škůdci, kluk
27.6. 4 škůdci, holka
26.7. 3 škůdci, holka
25.8. 4 škůdci, kluk
24.9. 0 škůdců, holka
23.10. 1 škůdce, kluk
22.11. 1 škůdce, holka
22.12. 0 škůdců, kluk
21.1. 3 škůdci, holka
19.2. 4 škůdci, kluk
21.3. 3 škůdci, holka

takže by dle tohoto mohl fungovat konec roku… hm, uvidíme

• Citovat
  • Upravit
20
2.4.13 21:00

Mě zaujal příspěvek na 1 stránce příspěvek od cipinka..té to vše vyšo prý dle tété metody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.4.13 21:02

Jak s tím souvi ti daný škudci..jak na to maji vliv..že nedojde v daném datumu k oplodnění či..a kde jsou vypsní..v té tabulce ty neznáme znaky..pokud chápu že.. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.4.13 21:03

Ještě tedy něco o měmám kluky jeden 4,5 a druhému budou v červenci 2 roky..už u druhéhé jsme více manžel byl zklamán že nevyšla holčička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.4.13 22:21

Jonášova metoda

Ahoj holky, já jsem si nechala udělat Jonášovu metodu přes Odan institute a tam mě to vychází, že se mám snažit tři dny před termínem, který udává Jonáš na najdise.cz. Moc by mě zajímalo jestli to vyjde i pohlaví. Vyšlo vám už některé pohlaví podle Jonáše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.5.13 14:53

Ahoj holky, máte nějakou osvědčenou adresu, kde si můžu nechat spočítat plodné dny podle Jonáše? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.13 09:25

Hm… takže. 10.5. jsem měla dostat MS. A nic. Jonáš se mi koncem dubna kryl s ovulací, ale měla jsem tam čtyři škůdce. Zkoušela jsem těhu test a nic. MS přišla dnes. Pět dní opožděná, ale za to s pořádnou razaní. :-( (při aplikaci na jonáše - zamlklé těhu v raném stádiu? možná.) Každopádně oddálení MS o 5 dní mi posunulo ovulaci tak, že se mi víceméně kryje s Jonášem v září, kdy mám 0 škůdců. no tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
1180
15.5.13 09:44

@martinape to je hodně zajímavý, tak uvidíš, já si teď nechala taky udělat výpočet, tak jsem na to zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.13 16:54

Tak jsem 5+6tt. Mimís je počatý se čtyřmi škůdci a měla by to být dle Jonáše holčička. Doufám, že všechno bude celé těhotenství v pořádku a doufám, že to bude kluk. :-) I když to je jedno.

• Citovat
  • Upravit
20
17.7.13 08:23

Tak to gratuluji..také se zadařilo docela nečekaně, jsme 12+1tt..bohužel se zadařilo ještě asi v období kdy jsme brala atnikoncepci..takže jsme nic nehlídala.. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
18.7.13 20:37

Ahoj holky, tak pak napište jestli vám vyšlo i pohlaví miminka podle Jonáše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí