Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Našla jsem tu vaši diskuzi i jonášově metodě..chtěli bychom holčičku..jedna pani nabízela rady či info k této metodě..jak moc vám to souhlasí ![]()
@Helus81 tak já jsem ted otěhotněla po revizi, měli jsme jediný sex a právě jen kvůli jon. metodě a vyšlo to, takže já jsem přesvědená o tom že to funguje ![]()
akorát ještě nevím co to bude, podle jonáše by měl být kluk tak uvidíme ![]()
@Helus81 Tak já nakonec otěhotněla až po IUI - samozřejmě v úplně jinou dobu než bylo vypočítáno přes Jonáše
- taky jsme v ten měsím měli zplodit kluka a je to holčička ![]()
Takže za mě - pro inspiraci dobrý, zkusit se to může - je to neškodná metoda - sex nemusí být jen v době ovulace
, ale určitě bych za to nedávala nikomu žádný peníze…pokud by je chtěl… ![]()
Nevím, jestli to tu už někde v diskusi padlo - kolik je přípustných škůdců pro otěhotnění ve výpočtu na najdise.cz?
Mně vychází:
29.4. 4 škůdci, holka
29.5. 3 škůdci, kluk
27.6. 4 škůdci, holka
26.7. 3 škůdci, holka
25.8. 4 škůdci, kluk
24.9. 0 škůdců, holka
23.10. 1 škůdce, kluk
22.11. 1 škůdce, holka
22.12. 0 škůdců, kluk
21.1. 3 škůdci, holka
19.2. 4 škůdci, kluk
21.3. 3 škůdci, holka
takže by dle tohoto mohl fungovat konec roku… hm, uvidíme
Mě zaujal příspěvek na 1 stránce příspěvek od cipinka..té to vše vyšo prý dle tété metody ![]()
Jak s tím souvi ti daný škudci..jak na to maji vliv..že nedojde v daném datumu k oplodnění či..a kde jsou vypsní..v té tabulce ty neznáme znaky..pokud chápu že..
![]()
Ještě tedy něco o měmám kluky jeden 4,5 a druhému budou v červenci 2 roky..už u druhéhé jsme více manžel byl zklamán že nevyšla holčička…
Ahoj holky, já jsem si nechala udělat Jonášovu metodu přes Odan institute a tam mě to vychází, že se mám snažit tři dny před termínem, který udává Jonáš na najdise.cz. Moc by mě zajímalo jestli to vyjde i pohlaví. Vyšlo vám už některé pohlaví podle Jonáše?
Ahoj holky, máte nějakou osvědčenou adresu, kde si můžu nechat spočítat plodné dny podle Jonáše? díky
Hm… takže. 10.5. jsem měla dostat MS. A nic. Jonáš se mi koncem dubna kryl s ovulací, ale měla jsem tam čtyři škůdce. Zkoušela jsem těhu test a nic. MS přišla dnes. Pět dní opožděná, ale za to s pořádnou razaní.
(při aplikaci na jonáše - zamlklé těhu v raném stádiu? možná.) Každopádně oddálení MS o 5 dní mi posunulo ovulaci tak, že se mi víceméně kryje s Jonášem v září, kdy mám 0 škůdců. no tak uvidíme.
@martinape to je hodně zajímavý, tak uvidíš, já si teď nechala taky udělat výpočet, tak jsem na to zvědavá
Tak jsem 5+6tt. Mimís je počatý se čtyřmi škůdci a měla by to být dle Jonáše holčička. Doufám, že všechno bude celé těhotenství v pořádku a doufám, že to bude kluk.
I když to je jedno.
Tak to gratuluji..také se zadařilo docela nečekaně, jsme 12+1tt..bohužel se zadařilo ještě asi v období kdy jsme brala atnikoncepci..takže jsme nic nehlídala.. ![]()
Ahoj holky, tak pak napište jestli vám vyšlo i pohlaví miminka podle Jonáše ![]()
@Karko
ted jsem na to koukala a taky se mi to zmenilo-ale u me spis k horsimu-vetsinou mam jednoho skudce, asi 3X 2 a jednou3
bohuzel jsem nikde nenasla, jak moc ti skudci ovlivnuji poceti-jestli treba 1 skudce je jeste ok