Jonášova metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
18.7.13 23:05
@Amorina píše:
Ahoj holky, tak pak napište jestli vám vyšlo i pohlaví miminka podle Jonáše :)

jestli to vyjde v srpnu tak po Novým roce dám vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.7.13 08:32

Jelikož jsme to nehlídala adíky práškum nevim jak se zadařilo, musim vyčkat na uz, vše mám podle uz když jsme neměla měsíčky..dva kluci máme doma..kéž by se zadařila holčička..
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.13 08:39
@Amorina píše:
Ahoj holky, tak pak napište jestli vám vyšlo i pohlaví miminka podle Jonáše :)

Ahoj, dcera je podle Jonáše. Zkusili jsme to a vyšlo to. Teď se začínáme snažit o druhé dítko, tak zkusíme počít chlapečka. Uvidíme jestli se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.7.13 08:58

Popravdě se v tom Jonášovi moc nevyznám…ty nějáký škudci atd..je tam nějáký datum a to by měl být datum početí? a u toho obrázek holčičky či chlapečka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.7.13 14:18

Já se snažím o holčičku a zkoušela jsem v červnu a nevyšlo to, další termín na holčičku mám až v září tak čekám :) Já jsem si nechala udělat rozpis plodných dnů z Odan institute, ale najdete to zdarma na najdise.cz. Tam je vyznačený jen jeden den kdy už má dojít k oplození. Takže pokud tam máš například 19.7 16:00 snaž se o početí od 16.7 16:00 do 18.7. 16:00. Jinak těch škůdců by tam mělo být co nejmíň, ale já se snažím i když tam ti škůdci jsou. Tak až budete vědět určitě napiště jestli vám to vyšlo jsem moc zvědavá jestli sedí pohlaví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
19.7.13 14:24

Podle mě to stejně může vyjít jen pokud se Jonáš kryje s ovulací… třeba bych i věřila, že je potom největší pravděpodobnost, ale pokud je ovulace úplně mimo Jonášovy dny, tak se podle mě prostě otěhotnět nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.7.13 15:32

Já už to sleduju od února a zatím mě ovulace vychází vždy podle Jonáše, měřím si ji ovulačními testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.7.13 23:17

Ahoj holky, já otěhotněla v lednu 2010,ovu vycházelo 2 dny před Jonášem, zadařilo se a máme kluka podle výpočtu :D Teď v červenci mi vycházel Jonáš přesně na ovu a už mám zase //.Vychází zase kluk, tak uvidíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.7.13 23:19

Jo, ještě dodám, že tenkrát byli škůdci 3,teď mi vychází 2 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.7.13 11:34

Super to jsem ráda, že ti to vyšlo. Ti škůdci jsou myslím důležití spíš pro ženy co už prodělaly potrat, nebo mají celkově riziková těhotenství. Potom je lepší si nechat vypracovat rozbor, ale těch termínů je pak méně, třeba jen 3× do roka. Já se snažím i když tam škůdci jsou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
22.7.13 15:08

Ještě jsem otěhotněla v prosinci 2012 a to jsem neměla škůdce žádné a nedopadlo to. Musela jsem na revizi kvůli zamlklému potratu.Tak se klidně holky snažte i při škůdcích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
1.8.13 13:52

Ahoj holky, začínám zkoušet otěhotnět podle Jonáše, nechala jsem si vypočítat plodné dny tak jsem zvědavá, nemají nic společného s ovulkou. Byla jsem u pana Kulovaného, je Jonášovou metodou známý, vysvětlil poradil tak uvidíme. Co to je jak tu píšete škůdci? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
6.11.13 15:18

Tak hlásím, že kluk potvrzen z odběru plodovky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
6.11.13 20:27

@Enysek gratuluju! takže u tebe jonášovka sedí co? jsem zvědavá u nás, vychází mi ovu na 25.-27.11. a podle jonáše 5.-7.12. a to holka a další dítě by byla taky holka, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.11.13 20:35

jonášova metoda

Moc vám gratuluji, já čekám mimčo na konec ledna..bohužel nečekně a neplánovaně, se podařilo otěhotnět ještě v době kdy jsme brala azalii antikoncepci…když jsme šla prov novou už nešlo byla jsme 12 tt, takže jsme jonašovu metodu vubec nestihli řešit.. :,( doma už máme dva kluky, moc si přejeme aby to byla holčička..ale…tak přeji všem monoho uspěchu v teto metody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí