Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, uz dlouho ctu Vase prispevky, a snazim se jimi ridit. Minuly mesic jsem otehotnela, ale bohuzel jsem ve 3tt potratila.ted se budeme snazit zase. Podle Jonase mi vychazel plodny den vcera, ale pred 2 dny jsem dostala mrchu(jak vy rikate
. Takze jsme to nezkouseli. Dalsi mam 16.7. Ale to mi vychazi asi zase 2 dny pred Menstr. Ovulaci nepocitam. Nemam s tim zkusenost. Verim teto metode, kdyz se vam to diky tomu povedlo. Moc si miminko prejeme. Asi jsme to meli zkusit i pri menst. ![]()
@majinkaZ Ahoj, určitě jste to měli zkusit i během menstruace, za vyzkoušení přece nic nedáš. Být tebou tak to zkouším během ovulace, kterou si jednoduše zjistíš ovulačním testem a pak samozdřejmě na jonášovy dny. I když jsem neměla mít plodné dny tak se mě občas ovulační test ukázal pozitivní právě během doporučených jonášových dní. Nakonec jsem otěhotněla hned po menstruaci i když jsem plodné dny měla mít až za dva týdny. Zázraky se dějí, stačí věřit ![]()
@Amorina vazne? Tak ted uz je asi pozde no. Tak to budem zkouset hned po skonceni MS. A ten ovu test se dela jako TT?
@majinkaZ Ano kup si v lékárně, já jsem používala Ovular, je jich tam 5ks a stáli kolem 70kč myslím. Uvidíš určitě se zadaří ![]()
Ok, koupim. Hrozne moc bychom si to prali. Vsude kolem me se dari.
a ja nic.
@majinkaZ Určitě se taky zadaří, miminko přijde v ten pravý čas ![]()
Ahojte všichni. Tak hlásím, že pan Jonáš se zase až tak úplně netrefil. Dneska jsme přijeli z porodnice a dovezli jsme si Anežku. Zadařila se přesně na Jonášův termín, ale měl to být podle toho kluk. Přeju všem hodně štěstí
![]()
Ahoj holky, dnes jsem se koukala na stránce najdi.se na ty výpočty, vypočítalo mi to na tento měsíc 9.6. a my jsme měli sex 8.6., tak myslíte že to musí být přesně v ten den v tu hodinu sex, nebo když ty spermie tam vletí 8. tak může dojít toho 9. k oplodnění?
@fialka.eva Pokud tam máš termín 9.6. tak je dobré se začít snažit 3 dny před termínem a pak nejpozději 12 hodin před 9.6., protože 9.6. už je datum oplodnění a né snažení se o mimi, takže 8.6. jsi podle mě vystihla úplně to nejlepší datum. Hodně štěstí at to vyjde ![]()
Ahoj holky, rada bych se optala, zda nevite, kde bych nasla vypocet dle Jonasovy metody, kdyz jsem se narodila na uzemi Ukrajiny. Na strance najdise totiz nabizi jenom mesta CR a SR. Diky za jakekoliv rady ![]()
@Leeloo_x v tom případě ti moc neporadím, na stránkách najdise je výpočet zdarma, ale jen pro čr, pokud ti nevadí si to zaplatit zkus kontaktovat přímo Jonaše on ti udělá výpočet ![]()
Ahoj, ja to pocitala i na tyhle strance, a vyslo mi to stejne jako na strance najdise. Tak to tam zkus taky. ![]()
http://astro.wendys.cz/plodne_dny1.php
Ahoj dámy, mám už dospělé syny a jen tak pro zajímavost jsem si vypočetla datum početí a pohlaví dítěte zpětně (u obou vím skoro na den kdy to bylo) a překvapilo mě, že odchylka je u staršího 2 dny a u mladšího asi 4 (tam byla týdení dovolená tak to nevím úplně přesně),takže držím palce všem, které to zkoušejí, ale vypadá to, že to funguje.
![]()