Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pohl. styk by měl být 12 - 24 h před ovu podle Jonáše
Mně to píše v tom výpočtu, co jsem si nechala vypracovat, tak raději dřív, ať není pozdě, spermie si počkají ![]()
@pavlats píše:…na to jsem se právě ptala - zda lze otěhotnět s úspěšností (a donošením) i mimo „Jonášovy dny“
K Jonášově mětodě napíšu jen to, že já otěhotněla už čtyřikrát a pokaždé to bylo úplně jiný den, než říkala tato metoda. Tím to nechci nijak hanět, ale toť má zkušenost. Na každého to asi nefunguje.
@LA Mia píše: …na to jsem se právě ptala - zda lze otěhotnět s úspěšností (a donošením) i mimo „Jonášovy dny“
Díky
Za mě tedy odpověď - zcela jistě ANO ![]()
Ahoj holky, nám vyšel přesně termín dle najdise… A i pohlaví vyšlo.
Nějaké nové zkušenosti?
Holky, mám dotaz. Máte (měly jste) některá bezproblémové těhotenství, zdravé mimčo, i přes to, že dle Jonaše na stránkách http://astrologie.najdise.cz/…etoda-poceti Vám vyšlo hodně napěťových aspektů (od 4 výše)? Díky. ![]()
@Laddmie Ahoj,také to chci zkoušet, ale nikdzy mi ovulace s termínem nesouhlasí ![]()
Taky jsme to tenhle mesic prubli…no datum mi vychazelo mimo ovulaci,4 napetove aspekty…no nevim nevim. kazdopadne zkousime dal. jestli se zadari a vyjde pohlavi, tak podam info ![]()
Whynot, dívám se, že jsi otěhotněla v květnu, jakou jsi měla předpověď od Jonáše?
@Laddmie
Tak já Jonáše mužu jen doporučit. Nechala jsem si udělat výpočet a ovulace mne vyšla přesně na den podle Jonáše a podařilo se. Ovu podle testu jsem mela v den, kdy mi Jonas vypočítal. I poprvé jsem otěhotněla na Jonáše ale bylo to ZT bohužel…pak rok nic, termíny se mi neshodovaly, az v tom květnu. ![]()
@Laddmie i v tom výpočtu mi psali, že ovulace by se mela shodovat i s jonasovymi výpočty. Neco na tom bude…když se mi to neshodovaly, neotěhotněla jsem
možná jeden dva dny nevadí, spermie si počkají, ale vajíčko už ne ![]()
@Whynot a mužu se zeptat jako se ti opravdu sešla ta ovu? Ja si udělala výpočet přes internet na těch stránkách a ovu třeba ted jsem měla druhý týden v srpnu, ale podle výpočtu tam jsem nejvíce plodna na konci měsíce, srpen, září i říjen, ale to se mi vůbec nespojuje. Znamena to tedy že nic?
nebo kde jsi si to nechala počítat?
@Adrienka nechala jsem si to spočítat tusim v listopadu- už nevím presne. Scházet +- 2 az 3 dny se mu to začalo kolem ledna, ale úplne přesně na den az ted v květnu ( někdy delka cyklu byla jinak, takže nikdy jsem nevěděla, kdy se to bude shodovat. Tak že ti to úplne nesedi, neznamená, že neotehotnis. Kazda jsme jina…mne to ale vzdy vyšlo na den podle jonase a otěhotněla jsem…Záleží i jakou mas životnost a nějake napetove aspekty. Nestresuj se, ja se na to az tak neupinala. ![]()
K Jonášově mětodě napíšu jen to, že já otěhotněla už čtyřikrát a pokaždé to bylo úplně jiný den, než říkala tato metoda. Tím to nechci nijak hanět, ale toť má zkušenost. Na každého to asi nefunguje.