Jonášova metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pavlats
27.3.15 09:12

K Jonášově mětodě napíšu jen to, že já otěhotněla už čtyřikrát a pokaždé to bylo úplně jiný den, než říkala tato metoda. Tím to nechci nijak hanět, ale toť má zkušenost. Na každého to asi nefunguje.

• Citovat
  • Upravit
7188
27.3.15 09:58

@quanavera

Pohl. styk by měl být 12 - 24 h před ovu podle Jonáše :kytka: Mně to píše v tom výpočtu, co jsem si nechala vypracovat, tak raději dřív, ať není pozdě, spermie si počkají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.3.15 10:12
@pavlats píše:
K Jonášově mětodě napíšu jen to, že já otěhotněla už čtyřikrát a pokaždé to bylo úplně jiný den, než říkala tato metoda. Tím to nechci nijak hanět, ale toť má zkušenost. Na každého to asi nefunguje.
…na to jsem se právě ptala - zda lze otěhotnět s úspěšností (a donošením) i mimo „Jonášovy dny“
 Díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
27.3.15 10:19
@LA Mia píše: …na to jsem se právě ptala - zda lze otěhotnět s úspěšností (a donošením) i mimo „Jonášovy dny“
Díky

Za mě tedy odpověď - zcela jistě ANO :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6
29.3.15 19:01

Díky za reakce!
Tohle člověk potřebuje…
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
6.7.15 21:44

Ahoj holky, nám vyšel přesně termín dle najdise… A i pohlaví vyšlo. :-) Nějaké nové zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
8.7.15 19:18

Holky, mám dotaz. Máte (měly jste) některá bezproblémové těhotenství, zdravé mimčo, i přes to, že dle Jonaše na stránkách http://astrologie.najdise.cz/…etoda-poceti Vám vyšlo hodně napěťových aspektů (od 4 výše)? Díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
13.8.15 06:57

Holky, žádné nové zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.8.15 07:30

@Laddmie Ahoj,také to chci zkoušet, ale nikdzy mi ovulace s termínem nesouhlasí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
13.8.15 08:04

Taky jsme to tenhle mesic prubli…no datum mi vychazelo mimo ovulaci,4 napetove aspekty…no nevim nevim. kazdopadne zkousime dal. jestli se zadari a vyjde pohlavi, tak podam info :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3394
15.8.15 18:12

@Whynot

Whynot, dívám se, že jsi otěhotněla v květnu, jakou jsi měla předpověď od Jonáše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.8.15 20:44

@Laddmie
Tak já Jonáše mužu jen doporučit. Nechala jsem si udělat výpočet a ovulace mne vyšla přesně na den podle Jonáše a podařilo se. Ovu podle testu jsem mela v den, kdy mi Jonas vypočítal. I poprvé jsem otěhotněla na Jonáše ale bylo to ZT bohužel…pak rok nic, termíny se mi neshodovaly, az v tom květnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.8.15 20:46

@Laddmie i v tom výpočtu mi psali, že ovulace by se mela shodovat i s jonasovymi výpočty. Neco na tom bude…když se mi to neshodovaly, neotěhotněla jsem :think: možná jeden dva dny nevadí, spermie si počkají, ale vajíčko už ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
15.8.15 22:38

@Whynot a mužu se zeptat jako se ti opravdu sešla ta ovu? Ja si udělala výpočet přes internet na těch stránkách a ovu třeba ted jsem měla druhý týden v srpnu, ale podle výpočtu tam jsem nejvíce plodna na konci měsíce, srpen, září i říjen, ale to se mi vůbec nespojuje. Znamena to tedy že nic? :( nebo kde jsi si to nechala počítat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
16.8.15 10:14

@Adrienka nechala jsem si to spočítat tusim v listopadu- už nevím presne. Scházet +- 2 az 3 dny se mu to začalo kolem ledna, ale úplne přesně na den az ted v květnu ( někdy delka cyklu byla jinak, takže nikdy jsem nevěděla, kdy se to bude shodovat. Tak že ti to úplne nesedi, neznamená, že neotehotnis. Kazda jsme jina…mne to ale vzdy vyšlo na den podle jonase a otěhotněla jsem…Záleží i jakou mas životnost a nějake napetove aspekty. Nestresuj se, ja se na to az tak neupinala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí