Jonášova metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11545
19.7.14 10:27

Ahojky holky. v březnu jsem se otěhotněla přesně na Jonáše, ale bohužel to skončilo ZT v 7tt. Tento cyklus už jsme se začali snažit, ale nevyšlo to. v srpnu mi Jonáš vychází +- na ovulku, tak by to třeba mohlo vyjít zase :) ale, chci se zeptat, u toho datumu jsou vždycky psány ty tranzity, tranzitní luny atd..co to znamená? u některých datumů tam nemám napsáno nic, jen to bez napětových aspektů, a právě teď v srpnu tam toho mám dost napsano :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
29.12.14 10:13

@misa1967
Ahoj, teď se tady zrovna pročítám Jonášovou metodou početí :-)
Prosím Tě, když jsi měla to ZT a podívala ses na toho Jonáše, kolik jsi tam měla napěťových aspektů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
29.12.14 10:16

@Anomisss ahojky.tohle jsem řešila v červenci, už si to nepamatuju.:( ale když jsem otěhotněla v tom březnu na Jonáše, tak jsem tam měla napsáno bez paměťových aspektů. v červenci jsem otěhotněla znovu, a to jsem jich tam už měla napsaných víc. ale netuším co to znamená. moc jsem ti nepomohla, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
29.12.14 10:16

Čím více jich tam je, tak tím více je problémové těhotenství a nekončí to dobře. Já jsem otěhotněla v říjnu podle Jonáše, ale měla jsem tam 4 napěťové aspekty a skončilo to taky ZT. Mluvila jsem o tom s astroložkou a ona říkala, že to odpovídá, že tam byl Mars v jakémsi špatném postavení. Až v březnu nemám žádné napěťové aspekty, tak na to začínám spoléhat :-) Souhlasilo by to i s tím, co mi astroložka nezávisle na tom řekla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
29.12.14 10:18

@Anomisss no říkám… v březnu jsem měla bez paměťových aspektů..a stejně to bylo ZT…takže nevím no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
29.12.14 10:18

@misa1967
Aha, děkuju, tam moje utěšitelská teorie neplatí :D Tak se budeme poctivě snažit každý měsíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
29.12.14 10:35

@Anomisss jj snažte se a vykašli se na paměťový aspekty.. :) a ono to vyjde i bez nich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
3.1.15 16:16

@Anomisss Ahoj, reaguju na to, jak píšeš o těch napěťových aspektech, já je mám pořád, vždycky tam mám 3, 4, 5 napěťových aspektů na holčičku, na kluka většinou 3, 4. Může to znamenat, že takový těhotenství nevydrží? Ty zelený, asi pozitivní tam mám vždy po 1. Mám to celý rok 2015 :?. První dítě vyšlo na Jonáše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
3.1.15 17:35

@Anys no jako..já celej minulej rok měla napěťový aspekty.moje první těhotenství taky vyšlo na Jonáše, a měla jsem tam 3 aspekty. druhý bylo pár dní po jonášovi a taky nevyšlo…
a teď když koukám na rok 2015 tak jediný měsíce bez paměťových aspektů..svítí mi tam zelená 0! tak ty mám jen v květnu, listopadu a prosinci…tak těžko říct. třeba teď na únor mám 5 paměť. aspektů… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
3.1.15 21:56

@Anys
Ahoj, já jsem Jonáše začala řešit, až když jsem byla těhotná. Zpětně jsem si teda zjistila, že jsem otěhotněla v den podle něj. Měla jsem 3 napěťové aspekty a těhotenství zamlklo. Ale @misa1967 mi psala, že jí to nevyšlo, i když neměla žádné napěťové aspekty. Řeším to s kamarádkami, které jsou teď těhotné nebo byly, mnohé z nich o Jonášovi nic netušily, když zpětně hledaly termím, vyšlo to, pokud měly napěťové aspekty znamenalo to pro ně nějaké komplikace - nevolnosti, krvácení, bolesti, hrozba předčasného porodu… samozřejmě to může být jen náhoda :-) Pokud tomu věříš, bylo by dobré to asi probrat s astrologem. Je fakt, že mně astroložka nedoporučovala otěhotnět. Období, kdy mi řekla, že to vyjde se shoduje s Jonášem (mám tam 0 napěťových aspektů…) Myslím, že asi nejlepší bude se snažit pořád, moc se neblokovat napěťovými aspekty a vlastně všechno bude tak, jak má být ;-) Ty jsi první dítě plánovala přímo podle Jonáše? Pokud bys chtěla, mohla bych Ti doporučit opravdu velmi příjemnou a seriózní astroložku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
3.1.15 22:37

Ahoj holky, taky jsem narazila na jonasovu metodu…podle něj bych měla otěhotnět bez problémů 26.8.2020 :-D takže super. Na tuto metodu jsem narazila před pár dny respektive 2DPO. Co tím chci říct podle jonese a podle ovul testů byl přesně ten čas ideální k početí mimca..jenže tam mam 7 ruch negativnich a žádná pozitivní :nevim:!takže pokud se povede a já doufám že ano znamená to že to nedopadne dobře? Snažíme se už dlouho a už i zapomoci hormonů teď z toho mám obavy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
4.1.15 06:41

@RomanaBl
Ahoj Romčo,

já si nechala přímo od Jonáše dělat výpočet, mám ho na celý rok 2015.
Ještě jsem to nestudovala, je to hoodně dlouhé, pokud se nezadaří tento měsíc, kuknu na to.
Ty výpočty na netu jsou úplně mimo když jsem to srovnala.
Stálo to 500 Kč. Prej úspěšnost je 98%, to mi přijde trochu přitažené za vlasy, ale budiž :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
4.1.15 08:09

@Whynot fakt jsou ty vypocty na netu na nic? a jakto??ja myslela prave ze je to dany podle data narozeni tak ze by se to nemelo menit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
4.1.15 08:22

@misa1967

Prej jsou jen hoodně orinetační. Když ti přímo Jonáš centrum udělá výpočet, tak vyplňuješ hrozně moc věcí, dopodrobna. Zadáváš tam jaké máš problémy, jestli byl někdy potrat, v kterém tt, kdy byla popř. revize atd. Lze udělat i nějaký rozšířený výpočet (je to na stránkách, už nevím co navíc obsahuje) tak zadáváš přesně na minutu hodinu narození (s rozdílem max 4 minut)
Já nevím, jak moc je spolehlivý ten výpočet na netu co je zdarma :think: Ale zase otázka, jak moc je spolehlivý ten placený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
4.1.15 08:28

@misa1967
Já fakt nevím, ale mně se to neshoduje :nevim:
přitom, když jsem poprvé otěhotněla, tak mi vycházela ovulace i podle Jonáše podle toho co je zdarma na netu. Třeba to byla náhoda, třeba ne, těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí