Jonášova metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
16.8.15 10:17

@Adrienka
Jinak ano, vyšlo to přesně, ovulku podle jonase jsem mela 18.5. i svoji vlastni, poprvé v živote jsem u sebe viděla super pozitivní ovu test. Takže byl v ten den styk pak den nic a ještě pro jistotu další den. Výpočet jsem si nechala udělat přes Jonas centrum za 500 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
16.8.15 10:18

@Adrienka
Jinak ano, vyšlo to přesně, ovulku podle jonase jsem mela 18.5. i svoji vlastni, poprvé v živote jsem u sebe viděla super pozitivní ovu test. Takže byl v ten den styk pak den nic a ještě pro jistotu další den. Výpočet jsem si nechala udělat přes Jonas centrum za 500 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
16.8.15 14:08

@Whynot děkuju za odpověď, no ten stres je u mně horší, od revize mi to moc nejde na to nemyslet :( Zkusím na to ještě kouknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
16.8.15 20:41

@Whynot

A jaké jsi měla napěťové aspekty u toho ZT a jaké teď v květnu? Shodovaly se Ti termíny z jeho výpočtu s termíny, které uvádí na netu na stránkách najdise? Omlouvám se za zpověď, jen zjišťuji co nejvíce info. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
18.8.15 23:30

@Adrienka
Já tě naprosto chápu :( taky jsem byla na pokraji zoufalství, ale od toho ZT jsem se na Jonáše neupínala, na samotné otěhotnění určitě ano a moc…Měla jsem týden před laparkou a našla jsem //, pro mě neuvěřitelný zázrak. Byla jsem smířená s IVF, moc dobře vím, co to jsou za nervy. Rozhodně se snažte i mimo Jonášovy dny a v Jonášovy dny určitě taky, at manžel papká vitamíny, můj bral Selzink, Macu, vitamin E a L carnitin, neměl moc dobré spermie, po 3 měsících pravidelného užívání a kombinací jonášových dnů, možná určitě i Gynexu a Nosifolu co podporují krásně ovulku se podařilo.
Držím pěsti :hug:

@Laddmie

Myslím, že před rokem při tom ZT jsem měla asi 4 napěťové aspekty, ale nevím přesně… :think: Teď v květnu jsem měla asi 2, ale v tom podrobnějším výpočtu jsem měla naopak velmi dobrou životnost (nejspíš toho plodu) třeba duben a březen nebyla dobrá životnost. Zkoušela jsem to srovnávat s těmi termíny na netu a kupodivu se shodovaly. Ten výpočet je spíš podrobnější, ale termíny ovu vycházejí stejně, jak na netu. Navíc co jsem se na netu dívala i 2 roky pozadu, nikdy jsem neměla 0 napětových aspektů, nejméně asi 2 a nejvíce 5 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
19.8.15 12:25

@Whynot

Moc děkuji za informace, tak ať je vše ok a máš krásný porod. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
3.9.15 17:31

@Laddmie Ahoj, taky Vám tady přidám svoji zkušenost.
Poprvé jsme otěhotněla v březnu 2014 podle Jonášovy metody jsem měla 3 napěťové aspekty, těhotenství skončilo samovolným potratem ve 23+3.
Letos jsem otěhotněla v červenci podle jon. metody napěťové aspekty 4, a skončilo to zase špatně, ZT v 6 týdnu, neukázal se vůbec plod.

Dokud jsem nepotratila teď podruhé, tak mě to nenapadlo zkoumat, až teď zpětně jsem se podívala na tuto metodu, a musím říct, že na ní asi něco málo bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
3.9.15 17:37

@Thea7 ahoj, to mi ani nerikej, ja loni v rijnu a mela jsem 7 aspektu, skoncilo to ZT, ted jsem zase těhu, nevim v kolikatem tydnu, pokud je to cervenec, tak jsou jen 2 aspekty, a pokud srpen tak 4… mela bych otehotnet nekte na prelomu cervenec-srpen..nechci jit hned k dr. lepsi je jit pozdeji od zjisteni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
4.9.15 10:36

Theo, já měla u malého taky 3 napěťové aspekty, ale donosila jsem ho a je zcela ok. Docela by mě zajímalo, jak důležité jsou ty aspekty, chtěla bych otěhotnět v listopadu, kdy mám 5 aspektů, takže nevím, jak by to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.9.15 15:14

@markouš79

Právě naopak, ono je lepší jít k dr hned, zvlášt okud jsi měla ZT. Mně dr řekl, hned, jak objevím pozitivní těhu test - taky mám za sebou ZT - naklusat hned k němu, on mi vypíše žádanky na hematologii a endokrinlogii a hned musí být vyšetření a nasadit léky.
Taky že ano, mám trombofilní mutaci, která může způsobovat potraty, protilátyk proti placentě (píchám si injekce) a taky protilátky proti štítné žláze (naštěstí nic neberu) ale je to na hraně. Každý měsíc mě sledují.
Takže raději jdi zavčasu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
6.9.15 16:44

@Whynot mě minule řekl, že první tri mesíce nic nenadělají…a já jsem zdravá..veškeré vyšetření už mám dávno za sebou..je to prej náhoda..atd..takže je to jedno…a stresovat se, že dr. řekl to, nebo ono..a nakonec je to jinak.. já si počkám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.9.15 20:53

@markouš79

Aha tak to jo, mohla to být jen blbá náhoda, hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smajlík1
15.10.15 20:48

Ahoj,
přispívám poprvé. Jonášovu metodu jsem si vypočítala až zpětně. Den početí souhlasil, pohlaví také. Měla jsem u ní 5 napěťových aspektů a donosila jsem naprosto zdravou holčičku. Tak se nebojte :)

• Citovat
  • Upravit
Republic
15.10.15 22:15

Ahoj vsichni, tak se divam na tu metodu, uz jsem to znala, ale my s pocetim problem nemeli zadny, tak jsem to neresila. Jsem aktualne tehotna, takze ty zatezovy faktory radsi cist nebudu, ze jo?:-) (btw. to je ale blbost, takhle strasit zensky! Ze se nestydis, MUDr. Jonas!:-D)…Ale den poceti souhlasi na den a Jonas mini, ze to bude holcicka a nam v poradne rikaji, jednou kluk podruhy holka…Ja mam pocit, ze to bude kluk, ale holcicka by byla prijemne prekvapeni, tak uvidime:-) Jinak myslim, ze k dobremu poceti, patri psychicka pohoda, ne Jonas:-)

• Citovat
  • Upravit
4396
15.10.15 22:22

Tak mi to teda nesedí :nevim: Otěhotněla jsem mimo Jonášovy plodné dny a když jsem v minulosti měla ovulaci shodnou se dny početí, tak jsem neotěhotněla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí