Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lachtanice86 takže to opravdu vychazi..původně jsem teď měla dostat ms, takže by 30. Vycházelo na ms, ale nevím proč se mi to opozdil a až teď budu mít ovu, takže myslíš, že tu ta šance je? Navíc jsem byla nahoře, takže asi neni šance co? O mimi se nesnazime, takže nevím co a jak funguje, a jaká je pravděpodobnost, samozřejmě vím, že z každého nechraneneho sexu lze otěhotnět, a tak
ale když teď byl ovu test pozitivni, tak by měla být ovu zítra? ![]()
@Pepe22 většinou to tak je že je ovulace další den po pozitivním ovu testu. Teď mě napadlo, máš doma těhotenský test?
@Pepe22 hmm napadlo mě že já sama jsem měla ovulační test pozitivní a potom těhotenský.
@lachtanice86 fakt? A po jak dlouhy době? Nebo jaký intenzitě? Já vlastně nevím kdy byla ovulace, ale počítám 33dc a ten test byl v 1.den očekávané ms(25.), s tím že teda 3. byl nechraneny sex, ale nevím No, pak nechraneny až ten vcera
@Pepe22 ovu test jsem měla pozitivní 9dpo a negativní tt a 10dpo duch na tt, nejakych 12dnu po sexu. Do té doby i ovu negativní
@lachtanice86 no můžu ho ještě zkusit, ale nemělo už by to ukázat?
@Pepe22 no pokud si 3dny po s3×u tak ti neukaze nic. To ještě ani ukázat nemůže ani ten ovu test
@lachtanice86 no já si myslím, ale dekuju, budu dělat ovu testy dal ![]()
@lachtanice86 tak posílám ovu testu dneska, ale už slabne..Takže co to teda znamená?
že ovu byla včera? Nebo dnes? V neděli ráno a dnes celý den mě bolí břicho ![]()