Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misa1967 Mě nesvítí žádná nula
. Tak snad ti to s tou nulou vyjde
.
@Anomisss Takhle, my se o první snažili 3 měsíce, pořád nic, tak jsem začala študovat internet a narazila na jonáše, ovulace vycházela den po datu co byl uveden u jonáše a vyšlo to. Teď jsem na to koukala a měla jsme tam 3 napěťový aspekty a taky 3 ty zelený fajfky (jako že bez napěťových). Těhotenství bylo celkem ok, měla jsme jen celodenní nevolnosti, do čtvrtýho měsíce, zvracela jsme jen asi 4×, na začátku jsme trošku špinila a měla jsme trošku problémy s tím, že jsme měla měkčí stydkou kost, hodně to bolelo (asi málo vápníku), tak jsme na to brala jakýsi prášky, ale jinak ok, žádný riziko předčasnýho porodu nebo krvácení, hospitalizace apod.
A ta astroložka je odkud? To by asi muselo dojít k osobnímu setkání, že. To by byl problém, když mám prcka. A kolik si taková astroložka bere za ten výpočet?
Astroložka bydlí 14 km od Jindřichova Hradce, což je od Brna asi 120 km
. Dělá různé horoskopy, může se zaměřit na konkrétní věci - vztahy, manželství, práce, rodina, přátelé, děti apod. s výhledem na rok nebo na více let. Jezdí za ní lidé z celé republiky, pravdědobně horoskopy s výkladem i zasílá… Říká se, že je ještě lepší než ten starší Baudyš, co už je po smrti. Myslím, že stojí za to se s ní setkat, protože pokud máš k něčemu nějaké dotazy, chceš upřesnění, tak je schopná to na místě zodpovědět. Je to opravdu moc příjemná paní. K horoskopům potřebuješ taky den, čas a místo narození. Pokud bys měla zájem, pošlu Ti do zpráv kontakt a ještě nějaké info ![]()
Já jsem na tyhle věci vůbec nevěřila, vyhledala jsem ji zatím jenom asi 3 krát za posledních 6 let. Dokázala bez jakýchkoli informací popsat moji minulost, vztahy s lidmi kolem mě a spousta věcí, kterou řekla, se vyplnila. Otázkou je, jestli se člověk jejím výrokům podvědomě nepřizpůsobuje… ![]()
@Anys
Já jsem vždy platila 400 - 500Kč
Seděla jsem u ní asi přes hodinu.
@RomanaBl
Ahoj, když teda budeme Jonášově metodě věřit, tak těch sedm napětových aspektů je docela dost… Mně se to nepovedlo už při třech. Někdo naopak neměl moc problémů při 3-4 napěťových aspektech… Takže to asi nerozluštíme… zkoušej a uvidíš, co se má stát, se stane
Zbytečně se psychicky neblokuj
Přeju Ti, ať to brzy vyjde ![]()
@Whynot
Ahoj, to je zvláštní, že se takhle dopodrobna vyptávají, astrologům vždy stačí jen ten údaj den, čas a místo narození… Tak hlavně dej vědět, jestli to podle toho vyšlo ![]()
@Anomisss
Já nevím proč, je to asi kvůli těm napěťovým aspektům asi. ![]()
@Anomisss Tak to je hodně daleko, já totiž bydlím dalších 30 km od Brna. A s malým dítětem si takou cestu nemůžu dovolit. Ale ten kontakt a další info mi kdyžtak do zprávy pošli, třeba by mi opravdu ten výklad udělala i přes mail. Já právě naopak na tyto věci dost věřím, třeba i na karty, jednou jsem byla u kartářky a byla jsem z toho nadšená
.
Holky neporadíte mi některá? Možná se to tu už někde probíralo, ale bohužel jsem to nenašla.
Nechala jsem si udělat horoskop od p. Baudyše a koukala jsem i na najdise.cz.
Dá se říci, že se to shoduje, +- pár dnů.
Na najdise je napsané, že by se styk měl uskutečnit 12-24 hodin před napsaným termínem.
U Baudyše je napsané, že by se tam mělo dít ke konci daného termínu, že šance na početí je nejvyšší.
Tak jsem z toho trochu zmatená:).
Jak to tedy je? A jak jste to řešily vy?
Díky moc…
Ahojky holky, nikdy jsem se o tyhle věci nezajimala, ale po dlouhe dobe snazeni se nam podarilo otehotnet, ale v 9tt zamlklo. Je to zvlastni, ale kamaradka mi rikala at se podivam na jonáš. metm. a zrovna v tom říjnu kdy jsem pocala mam napetovych 5-0 pozitiv. takze to asi plati, je to zvlastni…priste se budem snazit, hlavne v mesici kdy tam nebude nula, aspon jeden pozitivni..a myslite ze kdyz je treba 5-2 nebo 4-2 ze by to mohlo vyjit??
![]()
@Pavlooosek
Já myslím, že ty termíny by se měly „ošetřit“ stejně jako ovulace, zkoušej to těch 12-24 hodin před tím, blízko té dané hodině a radši i den potom
Já jsem taky zmatená, jestli je to doba, kdy je oplodněno vajíčko (zase nevíš, jak dlouho tam spermouši budou číhat), nebo doba oplodňující soulože… v různých diskusích to píšou jinak… ![]()
@markouš79
Měla jsem to stejně, taky jsem otěhotněla v říjnu a koukala jsem na Jonáše až zpětně
Měla jsem 3 napěťové aspekty a těhotenství zamlklo. Takže pět se mi zdá hodně, na druhou stranu znám holky, které v pohodě porodily i se 3 napěť. aspekty… někdo měl ZT, i když neměl žádný napěť. aspekt. Už jsme to tady s holkami řešily, ale nemůžeme se v tom nijak utvrdit…
@Anomisss tak to mě mrzí, je to divné, že…ono 3 napetove asi nebudou takovej problem si myslím, když máš třeba i dva tři pozitivní ty zelené..ale třeba tri napetove a nula pzitivní, tak to je spatné…nevím, ale ten napetový tam je skoro vždy, myslím, že když je tam i pozitivní, tak by to mohlo vyjít..
je to zvláštní, moje máti si nemůže vzpomenout kdy přesně jsem se narodila
jen že to bylo 16-17 ale i tak tam
je jen malý rozdíl.. tak se dívám na letošní rok a snad se tam něco najde, mám tam teda vždy aspon jeden napetový, ale do dubna vcelku ok..pak až konec roku..
@markouš79
Není náhodou čas narození v rodném listě? Nebo v nějakém jiném dokumentu? Já myslím, že jsem ho někde našla, ale nemůžu si vzpomenout. Teď na to zpětně koukám a měla jsem 4 negativní a 2 pozitivní, ale přijde mi, že se to nějak posunulo, když jsem koukala naposledy bylo to jinak ![]()
@Anomisss nekde to bude, ale v rodnem liste urcite ne, ja si myslim ze to bude mit obvodacka v moji karte, tak se ji zeptam, pak jedine asi matrika..nebo spital kde jsem se narodila..protoze kdyz davam cas treba 14 15 16 17 tak se to lisi..a mati uz si nemoze vzpomet
nj driv byla jina doba, ale vedela, ze to byla pracovni sobota..
Jj, myslím, že sestra si kdysi taky volala do porodnice, aby ten údaj měla přesně
Tak je to všude stejné, mamky si pamatují, co jedly, co dávali v TV, jaké bylo počasí, ale čas narození je netankuje ![]()