Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ja jsem koukala na net: najdise.cz a jedu v tom uz skoro pul roku a nic… Za mě bohužel ne. ![]()
@Piškotka malinka Ahoj, to mě mrzí. Já si taky zjišťovala termíny podle najdise.cz. A vychází ti tvoje plodné dny nastejno s termíny od Jonáše? Já měla totiž ten problém, že se mi plodné dny totálně rozcházely (krátký a nepravidelný cyklus
) Až asi po roce se mi najednou stalo, že jsem měla ovulaci úplně na stejný den jako byl termín od Jonáše. A vyšlo to! ![]()
@Aletail Taky se mě to neshodovala a pak jednou v říjnu jen pár dní po menses se mě objevily 2 čárky na ovu testu a za měsíc čekám chlapečka, jak to bylo nápsano od Jonáše ![]()
Mne sa to nezlucuje s ovu. Ale to by vraj malo byt jedno. Podla neho to je jedno.
Tak neviem. Mozno som cela nakrivo ![]()
@Piškotka malinka
Taky jsem Jonášovu metodu pochopila, jako že je jedno, jestli se jeho termíny shodují s ovulací. Ale logicky mi přijde divný, abych mohla otěhotnět na Jonášův termín, když zrovna ovulaci nemám. My to zkoušeli na Jonášovy termíny - nic, na ovulaci - taky nic. A když se to pak jednou jedinkrát sešlo přesně na den, tak se to povedlo. A vypadá to, že i pohlaví miminka je přesně podle Jonáše - to se potvrdí cca za měsíc, až bude mimi na světě
Držím palečky, ať se taky zadaří ![]()
@Aletail Jé to je hezký taky se mě to za měsíc potvrdí a co podle Jonáše čekáte?
Tak já dám vědět, jak u nás, vychází mi ovu na zítra a i dle Jonáše plodný den a holka ![]()
Holky. Musi sa zhodovat moj plodny den s dnom od Jonasa?
ci od Jonasa to je ine? Myslela som, ze id neho to nema nic spolocne s mojimi plodnymi. Aj mi to tak bolo povedane. Diky ![]()
@Piškotka malinka nemusí se shodovat, ale pokud se shoduje tak je téměř 100% šance, že to vyjde, já jsem tomu příkladem ![]()
@Aletail Já taky čekám chlapečka začátkem července, mám ho potvzeného několikrát ![]()
@Amorina Já mám termín podle UZ 2.7., podle MS 7.7. Všechno nasvědčuje na kluka, ale přece jen jistota bude až při porodu
![]()
@Aletail Já mám termín 4.7. tak to máme podobně
tak hlavně at to obě zvládneme, že? ![]()