Jonášova metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
21.2.14 18:55

@Aletail Tak pak dej určitě vědět, jsem moc zvědavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.14 07:56

Ahoj, ja jsem koukala na net: najdise.cz a jedu v tom uz skoro pul roku a nic… Za mě bohužel ne. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
29.5.14 09:26

@Piškotka malinka Ahoj, to mě mrzí. Já si taky zjišťovala termíny podle najdise.cz. A vychází ti tvoje plodné dny nastejno s termíny od Jonáše? Já měla totiž ten problém, že se mi plodné dny totálně rozcházely (krátký a nepravidelný cyklus :( ) Až asi po roce se mi najednou stalo, že jsem měla ovulaci úplně na stejný den jako byl termín od Jonáše. A vyšlo to! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.5.14 13:16

@Aletail Taky se mě to neshodovala a pak jednou v říjnu jen pár dní po menses se mě objevily 2 čárky na ovu testu a za měsíc čekám chlapečka, jak to bylo nápsano od Jonáše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.14 22:04

Mne sa to nezlucuje s ovu. Ale to by vraj malo byt jedno. Podla neho to je jedno.
Tak neviem. Mozno som cela nakrivo :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
30.5.14 07:39

@Piškotka malinka :nevim: :nevim: Taky jsem Jonášovu metodu pochopila, jako že je jedno, jestli se jeho termíny shodují s ovulací. Ale logicky mi přijde divný, abych mohla otěhotnět na Jonášův termín, když zrovna ovulaci nemám. My to zkoušeli na Jonášovy termíny - nic, na ovulaci - taky nic. A když se to pak jednou jedinkrát sešlo přesně na den, tak se to povedlo. A vypadá to, že i pohlaví miminka je přesně podle Jonáše - to se potvrdí cca za měsíc, až bude mimi na světě ;) Držím palečky, ať se taky zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.5.14 10:18

@Aletail Jé to je hezký taky se mě to za měsíc potvrdí a co podle Jonáše čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
30.5.14 18:58

@Amorina Měl by to být kluk, tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
30.5.14 19:56

Tak já dám vědět, jak u nás, vychází mi ovu na zítra a i dle Jonáše plodný den a holka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.14 21:52

Holky. Musi sa zhodovat moj plodny den s dnom od Jonasa? 8o ci od Jonasa to je ine? Myslela som, ze id neho to nema nic spolocne s mojimi plodnymi. Aj mi to tak bolo povedane. Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
31.5.14 11:06

@Piškotka malinka nemusí se shodovat, ale pokud se shoduje tak je téměř 100% šance, že to vyjde, já jsem tomu příkladem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
31.5.14 11:07

@Aletail Já taky čekám chlapečka začátkem července, mám ho potvzeného několikrát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
31.5.14 18:01

@Amorina Já mám termín podle UZ 2.7., podle MS 7.7. Všechno nasvědčuje na kluka, ale přece jen jistota bude až při porodu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
31.5.14 18:51

@Aletail Já mám termín 4.7. tak to máme podobně :) tak hlavně at to obě zvládneme, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
1.6.14 05:22

@Amorina Držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie