Jonášova metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19983
8.12.17 16:22

Jsem asi hloupá, ale může mi to někdo vysvětlit? Když mám potvrzenou ovulaci dle utz např. 10 den cyklu, jak bych mohla otěhotnět 23 den cyklu, 2dny před ms podle této metody? A ještě co jsou ty aspekty? Většinu příštího roku jich tam mám od 5 do 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
8.12.17 17:41

Narazila jsem.na tuto diskuzi a ze zvědavosti jsem si vypočítala podle Jonasovy metody datum početí. Jsem teď v sedmém měsíci těhotenství. A termín porodu i pohlaví zatím sedí :D jen ještě poznamenám že jsme se podle Jonáše při početí rozhodně neřídili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
8.12.17 21:03

@Keshi
Ahoj, a tehotenstvi jsi mela v poradku?
Mozna to byla jen nahoda u me. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
9.12.17 00:27

@LucienneN No moc ne. Bylo hodně rizikové. Píchala jsem heparin, inzulin, rozpadala se mi stydká kost, přišla o pět zubů, nekolikrát omdlela a rozsekla si čelo, furt zvracela a většinu času byla na kapačce nebo na pohotovosti, protože to srdce nedávalo a já se nemohla donadýchnout. A porod byl taky horor. Myslíš, že je to tim? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
9.12.17 00:32

A jak tak na to koukam, tak příští rok bych se na to asi měla vyprdnout. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.12.17 03:32

@Keshi
Jezis, Ty sis teda uzila 8o
Ja nevim. :nevim: Mohlo to by tim. Verim, ze je neco mezi zemi a nebem. Ale bojovala jsi statecne a vyhrali jste to. :hug:
Cetla jsem, ze holkam, co mely 3 a vice aspektu, tehotenstvi nevyslo. Ale jsou i takové, jako Ty, ze to zvladly, nebo dokonce ani problem nemely, natoz ani o Jonasove metode nevedely.
Spis mi to dodava nadeji, vis. Ja ted cekam na prvni porevizni menstruaci a pak budeme zkouset znovu. Zatim mrcha neprichazi. :think: No, ma cas do konce roku a pak ji snad s doktorem pekne vyvolame!
Urcite se o miminko snazte. Nenech se tim odradit. Ono co se ma stat, stane se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
10.12.17 10:43

@LucienneN Zkoušela jsi jeřáb ptačí nebo kontryhel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
11.12.17 07:15

@Keshi
Nezkousela jsem ani jedno. Ale uz jsme se divala kde se da kotryhelovy caj sehnat (nejsem v Cechach). A ten mam pit kazdy den? Kdy s nim prestat? :think:
Kazdopadne se mi potvora vcera rozjela :dance: Tak vse funguje tak, jak ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
11.12.17 14:01

@LucienneN Ideální je pít od konce MS do ovulace. Podporuje hlavně růst sliznice pro případné uhnízdění, ale má dobrý vliv i na ovulaci samotnou a jako takový ozdravný „balzám“ pro děložní stěny. Pila jsem ho i po kyretáži, aby se to tam hezky ozdravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.3.18 14:40

Ahoj, přišla jsem si sem o radu..dnes jsme měli s přítelem nechraneny sex, protože mám dnes dostat MS, tak jsme to brali jako že je to v pohodě, podle BT nepoznám kdy by ovu byla, protože ho mám nějak rozhazeny, jsem dnes 33DC..a zabrouzdila jsem na slavnou jonasovu metodu a termín idealniho početí vychazi na 30.3. (Za 5 dni), a moje otazka tedy zni, je mozne, ze bych opravdu otehotnela? Nemam s tim zkusenosti..mamina teda po 6 letech otehotnela prave na 1.termín co byl nejbližší, ale je to možné 5 dni před? Máte s tím někdo zkusenosti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
25.3.18 16:24

@Pepe22 tak teoreticky můžou spermie vydržet i 5dnu ale řekla bych že je to spíše výjimečně. Na jonasovku nevěřím a bez ovulace není těhotenství. Ale když nevíš kdy byla ovu tak možnost je vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.3.18 18:22

@lachtanice86 no tak to bude bud a nebo :think: shodou okolnosti jsem si dnes a vcera delala ovu test a byly tam 2 carky, testovaci teda slaba, takze podle návodu negativní, ale nemůže to znamenat že už ovu byla? Nebo teprve bude? Jezisi to je dilema :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
25.3.18 19:40

@Pepe22 jakmile proběhne ovulace čárky jsou hodně slabé nebo žádné. Tedy u mně. Ale pokud neděláš testy celý cyklus tak těžko radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.3.18 19:56

@lachtanice86 nene nedělám, ale pošlu foto OT jestli budeš chytřejší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
25.3.18 20:14

@Pepe22 ze dvou testů toho moc nezjistim. Zvlášť jak je jeden mokrý tak vypadá tmavší. Ale opravdu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí