Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JančaDv cvičím od ledna a som spokojná prestali ma boleť záda a nemám tak bolestivú MS
@Papia jasně, myslím na to datum dnem i nocí
, přítelovi jsem to taky oznámila, ten to samozřejmě hnedka nastudoval na netu…
a je na to taky zvědavej, jestli to zafunguje…
Jinak Ti držím hrozně moc pěstičky, ať je prcek v pořádku, ať roste a je zdravej a dělá jen samou radost
Uvidíš, teď už to určitě bude dobrý. Téměř všechny moje kamáradky si prošly zamlklým těhotenstvím, nebo potratem v raném stadiu těhu, ale na podruhý už to bylo všechno v pořádku a už mají krásné dětičky ![]()
@JančaDv
diky- u me uz to bohuzel potrat nebyl ![]()
ale taky doufam, ze ted to bude ok…
a drzim palce at to vyjde ![]()
Ahojte baby…čítala som si príspevky..tak ja po ročnom snažení sa som si objednala priamo od dr. Jonáša výpočet..tento mesiac sme sa riadili jeho pokynmi a som zvedavá a plná očakávania…inak tá stránka čo sa tu spomína s tou dr. Jonáš nemá nič spoločné..aj keď je pravda že termíny sa mi zhodujú +- deň dva…
@LILMA Ahojda, tak to jsem zvědavá, jestli to vyjde. já jsem to teda počítala podle nějakého návodu na netu…minulý měsíc to mělo dle výpočtu vyjít na 100%…ale asi to byly špatné výpočty… no, nezadařilo se a to jsme se snažili jako o život
Nebo je problém někde jinde…nemáme totiž za sebou ještě žádná vyšetření, jen já běžný gyn vyšetření a tan je vše ok. Ty už jsi někde po roce snažení byla???
@JančaDv tiež som veľmi zvedavá
a nedočkavá ale ešte musím vydržať pár dní a dozviem sa na čom som
… my sme absolvovali veľa vyšetrení pred pár rokmi, keď sa nám nedarilo a obaja sme boli v poriadku…teraz máme krásneho chlapčeka a chceme pre neho súrodenca
…no po roku stále nič tak som si povedala, že vyskúšam dr. Jonáša a verím že čoskoro budú //… vy sa už ako dlho snažilkujete???
Holky tak mi 3 pokus tiež nevyšiel a včera sme nemali sex podľa Jonáša takže tento mesiac je to beznádejné úplne. V září bude ďalšia minimálka tak snáď sa dočkáme
@LILMA No, my se snažíme přes rok, ale v podstatě, celý loňský rok a začátek lošního jme řešili moje zdravotní problémy, takže se to nedá moc počítat… Teď už je vše OK, takže se snažíme naplno nějak od března… no, s doktorem jsem domluvená, že když to cca do září nedopadne, tak, že začneme pátrat po problému
… Moc bych si přála aby se to obešlo bez pátrání…No, ostatně jako všechny tady… ![]()
@vanejka Tak to mě mrzí… :… ale určitě se dočkáš… věř tomu… já se o to taky pokouším… i když přiznávám, že mi připadá, že těhotenství mě obchází velkým obloukem… ale já toho našeho prcka k sobě přilákám…
… A ty taky, uvidíš ![]()
@JančaDv…tak šupšup na dovolenku a nebude treba žiadne pátranie
… držím palce… určite sa zadarí… my sme 8r. čakali na prvé a dočkali sme sa… no teraz si už nemôžem dovoliť tak dlho čakať…vek nepustí
..
@vanejka to ma mrzí… ale držím silno palce nech ďalší pokus dobre dopadne…
Ahoj,
já už se taky chytám všeho možného, tak bych chtěla zkusit toho Jonáše, zadala jsem ty údaje (předpokládám, že to mají být údaje mého narození)ale moc tomu nerozumím, jako co by tam mělo být a co by tam nemělo být, můžete se mi na to někdo podívat?
http://najdise.cz/…etoda-poceti?…
Taky by mě zajímalo, jestli se dá nějak zjistit zpětně, zda bylo početí podle Jonáše-já jsem otěhotněla v dubnu, ale v červnu jsem musela jít v 10tt na revizi-zamlklé těhotenství, ale zajímalo vy mě, jestli mi to tenkrát vycházelo nebo ne
Ahojte baby, tak môj 1. Jonášov pokus nevyšiel
…Jonášov termín som mala 3dni pred mrchou, tá síce neprišla a mešká už 8my deň ale testy ukazujú stále len /
…takže teraz musím čakať na mrchu a šup ho na 2. pokus…
@LILMA No počkej, jestli jsi otěhotněla 3 dny před MS a ta doteď nepřišla, tak je to dobré znamení, ne? Na testu ještě nemusí být nic vidět. Pokud máš pravidelný cyklus, tak by mi těhotenství přišlo celkem pravděpodobné. Neměříš náhodou bazální teplotu? Z toho bys možná byla moudřejší
každopádně nezbývá než čekat a uvidíš, ale flintu do žita bych ještě neházela
@Karko, neviem ti poradiť v tej stránke, tiež nerozumiem tomu čo je písané v tom stĺpci vpravo. Ale to nieje Jonášová stránka, ja som si to dala vypočítať priamo u dr. Jonáša, vyráta ti 3-4dni v mesiaci čo sú „jeho dni“, vyráta ti dobrú životaschopnosť plodu a dostaneš pokyny ktorých sa máš držať…to čo ti vyráta tá stránka je len všeobecné…