Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, já sem důkazem že na to asi něco bude, otěhotněla jsem 10DC podle Jonáškovky..možná to byla náhoda..ale vyšlo to i Ovu testy mi to potvrdily..
já jsem zpětně zjistila, že jsem taky otěhotněla podle Jonáše, ale taky to nakonec nedopadlo …
holky- ja teda nevim kdy jsem mela ovu,ale snazili jsme se podle jonase-spis teda nahodou-vychazelo to presne po ms a pak i na plodne dny-vypoctene podle vomenzone-ted jsem v 9tt-tak snad bude vse ok-o jedno mimi jsme uz prisli
-narodila se nam holcicka ve 24tt ![]()
tak snad uz to spatne je za nami…
drzim palce vsem
![]()
Ahojik, myslíš, že bys mi mohla vypočítat termín podle Jonáše? Našla jsem jeho tabulku a vypočetla si to, ale nevím jestli to je správné. V loni v prosinci jsem prodělala zamlklý potrat a od března se snažíme znova a zatím nic
Díky
tak tady to je:
http://najdise.cz/…etoda-poceti
drzim palce at to klapne-ja tomu verim-ted mi sopli termin porodu,taklze myslim ze nam to vyslo podle jonase
![]()
Jee, moc gratuluji a to jste to zkoušeli podle Jonáše a vyšlo to na poprvé?
my zkouseli porad
on muze mit kazdy jinak ty plodne dny-takze jsme radeji zkouseli vetsinou tak ob den- vyslo to druhy mesic-ale podle toho jak mi posunuli termin porodu si myslim ,ze to vyslo podle jonase a toho jsem mela hned jak skoncila MS-takze clovek nikdy nevi-jeste ber kyselinu listovou-to je taky dobre uz pred snazenim ![]()
drzim palce at to klapne
jo a jeste jsem po kazdem sexu delala svicku
-tak 2-3 minuty-aby tam ty mrsky poradne poplavaly
![]()
jsem ted 14tt ,takze mam pred sebou jeste dlouhou cestu,ale snad se to ted povede ![]()
Listovku beru, piju i čaj z Kontryhele a svíčky taky dělám
Jenže u mě to bude i psychikou, ten potrat mě hodně vzal. Takže na to moc myslím. Tak nejhorší 3 měsíce máš za sebou, tak snad bude vše ok. Tak si to pořádně užívej
kontryhel radeji nepij- znam hodne holek kterym rozhodil total cyklus-,takze mely pak desne spozdeni MS-treba i 5 dni-uz se tesily ze jsou tehu a ono nic-nekdy kontryhel pomaha,ale ja bych radeji nepila…
drzim palce
![]()
Příspěvek upraven 20.05.12 v 19:12
Nevím, teď jsem ho pila poprvé a jen do ovulace. Zase si ho hodně lidí chválí. Tak uvidím co mi to udělá. Až ve 24tt? To je strašné, to by člověk řekl, že už má to nejhorší za sebou a ono nic
To je mi líto bobku. A teď jsi otěhotněla po jaké době po potratu?
byl to uz porod -narodila se nam ziva holcicka
a umrela…
presne 3 mesice po porodu jsme meli //
tak s tim kontryhelem uvidis,ale ja bych do nej nesla po tom co mi holky psaly…taky myslely ,ze je v pohode a uplne jim tu ms rozhodil