Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
annagabriela píše:
taky jsem to zkoušela, jestli se povedlo, uvidím koncem měsíce
tak coo??;)
Ty jo, no to není možné! Mě to normálně spočítalo plodný den přesně na dobu, kdy mi tento měsíc vycházela ovulace! A zrovna jsme to ten den zkoušeli;+) Tak if se podařilo a bude z toho holčička, tak dám určitě vědět!
no u me je uplne na palici, ze v lednu mi to vyslo na plodny den uplne presne a to jsem ten den naprosto necekane poprve po pul roce neovulovani samovolne odovulovala, ok, a druha legrace: ted se mi z puv. 25dennich cyklu najednou stal cyklus 32denni (asi diky te uvu) = i nasledujici mesic mi to najednou presne vychazi na cca 14DC, cili pravdepodobne na ovulaci..i kdyz puvodne jsem tou dobou mela menstruovat..no uvidime, jak to bude fungovat dal, kazdopadne ted se tedy nic nepodarilo, krom te shody se skutecnou ovu(a i to mi prijde jako zazrak)holcicku v Rybickach uz jsme tedy propasli..ted si myslime na beranka;))drzim nam vsem palce!
šiška-borová: Počkat, když se podaří teď, bude z toho Štír/Střelec, ne?
nojooo..hergot tak proc tam psal Jonas ta znameni, to mas recht, ze to vubec nevychazi..ani ta rybicka prece..hmmm, nevim..
siskaborova píše:annagabriela píše:tak coo??;)
taky jsem to zkoušela, jestli se povedlo, uvidím koncem měsíce
byly // ale testík slábnul a do týdne ms
jedeme další kolo ![]()
neva, vyjde to priste;)..jen me napada - mas dost krve? mne z krevnich obrazu zjistili, ze jsem mirne anemicka, muze to byt jednou z pricin, proc se plod neusadi a neroste, nema dost zivin, kdyz je nemam ani ja..
holky,kde najdu ten rozbor plodných dnů zadarmo??Nemůžu to najít ![]()
Ahoj pridam se k vam.. snazime se o hilcicku a tak jsme se s manzele tulili,po dvou dnech nastal tyden hroznych bolesti,tak jsem usoudila, ze nejspis ovu ale pak me to nedalo a sla radsi k doktoru a on rekl, ze sliznice vypada, ze kazdym dnem dostanu menstruaci a radsi me pych vyvolavacku,jenze ubehl dalsi tyden a nic,tak jsem udelala test a negatyvni,bricho porat takove napjate.. Tak jsem zkusila tu jonasovu metodu a podle nej me vychazi ovu az 25.2 tak jsem z toho zmatena ![]()
Ahoj, také se přidávám s dotazem. Jedete podle výpočtu z najdise.cz? A vyznáte se v těch tranzitních/radixových škůdcích? Vybírate dny které jsou jen zelené - bez napětových aspektů nebo jedete jak to leží a běží, měsíc po měsíci? měje tedy úplně jedno, jestli to bude holka nebo kluk, hlavně ať už je tady.
hele, vzala jsem to jak to lezi a bezi;)zanesla do diare spis jako zajimavost..min. cyklus to vyslo uplne presne na 15dc kdy jsem ovulovala, a ten to vychazi na sobotu = 13dc, kdy dle UZ budu opet ovulovat (je to naprosto neuveritelny, kdyz si uvedomim, ze se mi poprve po asi roce protahl posledni cyklus na 33dni, takze to opravdu vyslo, jinak to totiz vychazelo na 21dc, coz by asi byl nesmysl:)
Ahoj holky, já mam termín dnes ve 20:20, jsem 8DC, včera mi skončila MS, nevím jestli to zvládnem s těma hodinama, myslíte, že to vadí? Taky se nevyznám v těch škůdcích
Tak uvidíme ![]()
taky tam píšou že máš začít 12h před tím termínem…takže to nebudu asi hrotit a dodržovat čas ![]()