Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslim, ze tenhle kalendar neni podle Jonase. terminy bych rekla, ze vychazi, ale pohlavi fakt ne.
ahojky,
mám dotaz na někoho kdo má zkušenost s jonášovou metodou, nejde mi vůbec o pohlaví ale spíše vůbec o početí a podle jeho metody mi vychází den vhodný pro početí asi tři dni před menstruací a plodné dny ověřené ovulačními testy asi 17-19den periody. tak čemu z toho mám věřit. Jsem po třech neúspěšných těhotenstvích a už se chytám stébla
paraďte prosím
kimasara píše:
ahojky,mám dotaz na někoho kdo má zkušenost s jonášovou metodou, nejde mi vůbec o pohlaví ale spíše vůbec o početí a podle jeho metody mi vychází den vhodný pro početí asi tři dni před menstruací a plodné dny ověřené ovulačními testy asi 17-19den periody. tak čemu z toho mám věřit. Jsem po třech neúspěšných těhotenstvích a už se chytám stéblaparaďte prosím
ahoj, no tak pokud si 3× otehotnela, tak asi znas sve plodne dny nejlip;) ja na ten vypocet ted koukla taky a je fakt, ze mne to tedy teoreticky vychazi naprosto presne treba tento mesic..skoda, ze mi ten folikl ve skutecnosti jen dozraje zase, ale nepraskne;)
Ahoj holky, taky mě tohle téma zajímá. Možná na tom něco bude. Už před časem jsem zkusila výpočet, ale vychízelo to na neplodné dny, teď se mi opozdila MS přesně tak,že nyní by to vycházelo.Snad.Jestli je zakopaný pes opravdu v tomhle tak je to teda pěkně hustý!!Co?
ahojky, tak to podle jonaše opravdu vychází, v plodných dnech nic a pár dní před menstruací v datu od něj to vyšlo! máme to sice ztížený ještě o to že moje vlastní imunita to těhotenství napadá ale beru na to prášky a jsem v 8týdnu a zatím vše v pořádku. Teď už si jen počkáme jestli podle něj vyjde i pohlaví, jsem na to zvědavá. Je nám to jedno. jsme rádi že to druhé vůbec bude ale jsem zvědavá jestli to opravdu funguje i s pohlavím. Kamarádka podle něj dělala holčičku a bude za týden rodit.
díky moc, vyhráno ještě nemáme ale tentokrát to snad vyjde. ![]()
hele, omlouvam se za asi uplne blby dotaz, ale to jde zjistit takhle presne, zes neotehotnela pri ovulaci, ale az pred MS? asi jo vlastne..jestli je plod starsi nebo mladsi o tyden, to se vlastne asi zjistit da..pokud nejni pomalejsi..;)
díky tomu, že jsem mezi ovulací ověřenou ovulačním testem a termínem od jánoše měla rozmezí 8 dní tak jsem si po 5dnech po ovulaci udělala nejcitlivější těhotenský test který to už po 5 dnech po oplodnění ukáže a nic, a po čtyřech dnech po termínu od jánoše jsme měla dostat menstruaci a nedostala tak jsem si udělala zase test ale druhá čárka byla slaboučká tak jsem si ho udělala za dva dny znovu a už byly obě dvě stejně silné
pokud někomu vychází stejně ovulace jako termín od jánoše tak je to skoro jedno aspoň je to ujištění že se pokouší ve správný čas
nikdy jsem na tohle nevěřila ale tonoucí se stébla chytá a vidíte ![]()
kamarádka dělala podle jonáše holčičku a dneska porodila Tobiáše
no to by mi vuubec nevadilo, takovyhle prehmatek;)) esli se ji zadarilo otehotnet v ten den, kdy urcil Jonas, pak je to dalsi stebelko;))
taky jsem to zkoušela, jestli se povedlo, uvidím koncem měsíce ![]()