3 autosedačky v octavii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9450
16.7.14 23:29
@Anonymni píše:
Do Octavie je rozumné použít sedačky Maxi-Cosi. Ať Rodi SPS nebo Priori. Dobře jdou kombinovat vedle sebe a nevadí jim vyboulení seedadla v krajích u dveří.

Ty prohnuté sedadla řešíme dekama - vyrovnáme sedačky a sedačky jdou krásně. Momentálně dvě trojkové kategorie cybex a jedna dvojková romerka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.7.14 23:35

@carambol A bavíte se o Octavii I nebo II? Dvojková je prostornější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
16.7.14 23:47
@kuca1982 píše:
@carambol A bavíte se o Octavii I nebo II? Dvojková je prostornější.

vyzkoušeno v obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.7.14 23:53

@carambol Tak to mám asi nějakou zmenšenou verzi :lol: Nebo se spíše moje představa o přepravě dětí bohužel neslučuje s prostorem v Octavii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
17.7.14 00:00
@kuca1982 píše:
@carambol Tak to mám asi nějakou zmenšenou verzi :lol: Nebo se spíše moje představa o přepravě dětí bohužel neslučuje s prostorem v Octavii…

No on tam prostor není - je to na milimetry. Na dlouhé cesty taky ne…i když zvládli jsme i až jižní část Chorvatska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.7.14 00:08

@carambol K tomu názoru jsem došel také, když jsem sedačky naskládal dovnitř…
Jezdíme s dětmi často a i kratší trasy, takže manipulace by byl očistec. Ale dovedu si představit, že pro někoho kdo jede s 3 dětmi jednou týdně, to nemusí
 vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
17.7.14 00:11
@kuca1982 píše:
@carambol K tomu názoru jsem došel také, když jsem sedačky naskládal dovnitř…
Jezdíme s dětmi často a i kratší trasy, takže manipulace by byl očistec. Ale dovedu si představit, že pro někoho kdo jede s 3 dětmi jednou týdně, to nemusí
vadit.

Po pravdě, když jsme jeli v pěti, nejmenší ve vajíčku šlo na sedadlo spolujezdce, dvě velké sedačky v zadu a mezi ně dospělý. Na ty časté pojezdy - škola, školka, kroužky - by mě jeblo to montovat dozadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.7.14 04:54

@carambol Ano. Takto nějak jsem si to představoval. Dá se, ale na běžné používání to neni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
26.2.16 18:37

Prosím o radu. Mám octavii z roku 2002 a chci se zeptat zda se tam vlezou 3 autosedačky. Nyní máme Romer king plus II pro skoro ročního syna s tím že nyní chceme koupit autosedačku pro dceru věk 3roky,97cm a 15kg a do toho jsem zjistía že jsem těhotná takže buď využiji vajíčko od firmy cam je to starší tip nebo joupíme nové, ale jaké aby se tam vše poskládalo.
Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminkaBeáta
26.2.16 18:42

My měli 3 autosedačky ve fiatu punto :D vlezly se :o)

• Citovat
  • Upravit
6698
26.2.16 22:05

Ahoj, teď jsem to zkoušela, když jsem měla mít v autě 3 děti, ale 3 velké autosedačky se tam nevešly ani náhodou, dokonce nešel dát doprostřed ani podsedák. Takže pochybuju, že se to tam s vajíčkem vejde :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21516
27.2.16 08:10

Hele my máme loni novou Octavii a když mám dvě sedačky 15-36 na isofixu, tak se mezi ně už nevejdu a to jsem velmi štíhlá. Když chci jet mezi dětmi, tak musíme dát sedačky pryč z isofixu. pak to relativně jde, ale sedačky tak dobře nedrží.. Možná ty starší modely nemají tak ergonomicky tvarované sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
27.2.16 09:01

@emma217 3 sedacky se tam vejdou, ale ne libovolne a ne na isofixu. Musi byt uz vybirany s pozadavkem na omezeny prostor. Pred par dny tu bezela diskuze s nazvem: Sedacky- tri deti. Tam se to v ni resilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.18 09:24

Ahoj,
má někdo zkušenost octavia 1 vajíčko peg perego +2 autosedačky 15-36kg

dík
Tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.18 09:26