Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Anonymni píše:
Do Octavie je rozumné použít sedačky Maxi-Cosi. Ať Rodi SPS nebo Priori. Dobře jdou kombinovat vedle sebe a nevadí jim vyboulení seedadla v krajích u dveří.
Ty prohnuté sedadla řešíme dekama - vyrovnáme sedačky a sedačky jdou krásně. Momentálně dvě trojkové kategorie cybex a jedna dvojková romerka
@carambol A bavíte se o Octavii I nebo II? Dvojková je prostornější.
@kuca1982 píše:
@carambol A bavíte se o Octavii I nebo II? Dvojková je prostornější.
vyzkoušeno v obou.
@carambol Tak to mám asi nějakou zmenšenou verzi
Nebo se spíše moje představa o přepravě dětí bohužel neslučuje s prostorem v Octavii…
@kuca1982 píše:
@carambol Tak to mám asi nějakou zmenšenou verziNebo se spíše moje představa o přepravě dětí bohužel neslučuje s prostorem v Octavii…
No on tam prostor není - je to na milimetry. Na dlouhé cesty taky ne…i když zvládli jsme i až jižní část Chorvatska
@carambol K tomu názoru jsem došel také, když jsem sedačky naskládal dovnitř…
Jezdíme s dětmi často a i kratší trasy, takže manipulace by byl očistec. Ale dovedu si představit, že pro někoho kdo jede s 3 dětmi jednou týdně, to nemusí
vadit.
@kuca1982 píše:
@carambol K tomu názoru jsem došel také, když jsem sedačky naskládal dovnitř…
Jezdíme s dětmi často a i kratší trasy, takže manipulace by byl očistec. Ale dovedu si představit, že pro někoho kdo jede s 3 dětmi jednou týdně, to nemusí
vadit.
Po pravdě, když jsme jeli v pěti, nejmenší ve vajíčku šlo na sedadlo spolujezdce, dvě velké sedačky v zadu a mezi ně dospělý. Na ty časté pojezdy - škola, školka, kroužky - by mě jeblo to montovat dozadu
@carambol Ano. Takto nějak jsem si to představoval. Dá se, ale na běžné používání to neni ![]()
Prosím o radu. Mám octavii z roku 2002 a chci se zeptat zda se tam vlezou 3 autosedačky. Nyní máme Romer king plus II pro skoro ročního syna s tím že nyní chceme koupit autosedačku pro dceru věk 3roky,97cm a 15kg a do toho jsem zjistía že jsem těhotná takže buď využiji vajíčko od firmy cam je to starší tip nebo joupíme nové, ale jaké aby se tam vše poskládalo.
Děkuji za odpovědi
Ahoj, teď jsem to zkoušela, když jsem měla mít v autě 3 děti, ale 3 velké autosedačky se tam nevešly ani náhodou, dokonce nešel dát doprostřed ani podsedák. Takže pochybuju, že se to tam s vajíčkem vejde
![]()
Hele my máme loni novou Octavii a když mám dvě sedačky 15-36 na isofixu, tak se mezi ně už nevejdu a to jsem velmi štíhlá. Když chci jet mezi dětmi, tak musíme dát sedačky pryč z isofixu. pak to relativně jde, ale sedačky tak dobře nedrží.. Možná ty starší modely nemají tak ergonomicky tvarované sedačky.
@emma217 3 sedacky se tam vejdou, ale ne libovolne a ne na isofixu. Musi byt uz vybirany s pozadavkem na omezeny prostor. Pred par dny tu bezela diskuze s nazvem: Sedacky- tri deti. Tam se to v ni resilo.
Ahoj,
má někdo zkušenost octavia 1 vajíčko peg perego +2 autosedačky 15-36kg
dík
Tom
Ahoj,
má někdo zkušenost octavia 1 vajíčko peg perego +2 autosedačky 15-36kg
dík
Tom