Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mroe Hele jo, běžně nám to tu probírají devitiletí. Nebo spíš devítileté… Jasně, že to není nic „stalého“ a o skutečné orientaci to máloco řekne, ale třeba loni v létě skupinka holek 9 a 10 let řešily, že je to divný, že dokážou dát pusu i holce. Některý z nich byly znechucený, tak ty byly podle jejich logiky „jasný hetero“. Já si v 9 ještě hrála s panenkou a teprve jsem se dozvěděla, že Ježíšek neexistuje
Rok co rok nás to na táborech překvapí, řeší to čím dál mladší a připadají si strašně dospěle. Ale opakuju - se skutečnou orientací to má pramálo společného, což je asi všem jasný ![]()
Uznávám ale, že dotaz je to úlítlej až na půdu
Aspoň je sranda ![]()
Všechny to řešíte orientaci ale já se neptám na to jestli je možné v 12 letech vědět jestli jsi na holky nebo na kluci moje otázka zní jestli byste dovolili dvanáctileté nebo desetileté dceři přítel a přítelkyně a kdyby náhodou ne a neposlechla bych vás jak byste jí to vysvětli po příkladě potrestali
Mně jde o to když neposlouchá a potrestám jí aby jsi neřekla že ji nemáme rádi že je odstrčená vlastně ani nevím co si může všechno představovat
na to se vás ptám a chtěla bych váš názor
@Anonymní píše:
Všechny to řešíte orientaci ale já se neptám na to jestli je možné v 12 letech vědět jestli jsi na holky nebo na kluci moje otázka zní jestli byste dovolili dvanáctileté nebo desetileté dceři přítel a přítelkyně a kdyby náhodou ne a neposlechla bych vás jak byste jí to vysvětli po příkladě potrestali
Nijak. Moje dite je normalni, tedy jeste dite, z normalni rodiny. Takze nic podobneho resit nemusim. Neverim, ze tvoje dite ma v deseti predstavu o sve sexualni orientaci a ze chce resit jakykoli sexualni vztah. Myslim, ze pomoc odbornika potrebujes ty.
@free333 bylo byl to TROLL, ono je to celkem jasné už ze stylu psaní ![]()
Nevěřím, že ve dvanácti někdo zná sexuální orientaci svoji i svých kamarádů. Jasně, že o homo- a bisexuálech někde slyší a pak to spolu třeba rozebírají, ale to bude tak všechno.
A i kdyby ve dvanácti měla kluka nebo holku svého věku, tak to stejně bude jen taková ta dětská láska. Nic, co by bylo třeba zakazovat.
Tvl už zas
Někteří lidé mají fakt divné úchylky (vymýšlet takové příběhy) ![]()
@free333 píše:
Nebylo to tady už jednou?Určitě psychologa a myslím, že i pro Tebe, babičku bych nezakazovala.
Ještě se to může i změnit a to, že si někoho hledá a navazuje kontakty, je přirozené.
jo bylo, to se pro změnu řešilo, že údajná 12ti létá holka je bi, protože se cítí být klukem a chce změnit šatník
. Trollovi se nějak pomichaly pojmy
. No dlouho mu to tady nenechali, tak zkouší druhý pokus ![]()
Dobrý deň,
diskusiu zamykám a pre trollenie bude zmazaná. Zakladateľku @jablko23 upozorňujem, že pokiaľ rovnakú diskusiu založí ešte raz, dôjde k zablokovaniu účtu.
Pekný večer,
Kristína ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.