3 děti výchova

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1222
6.5.21 18:06

@mroe Hele jo, běžně nám to tu probírají devitiletí. Nebo spíš devítileté… Jasně, že to není nic „stalého“ a o skutečné orientaci to máloco řekne, ale třeba loni v létě skupinka holek 9 a 10 let řešily, že je to divný, že dokážou dát pusu i holce. Některý z nich byly znechucený, tak ty byly podle jejich logiky „jasný hetero“. Já si v 9 ještě hrála s panenkou a teprve jsem se dozvěděla, že Ježíšek neexistuje :mrgreen: Rok co rok nás to na táborech překvapí, řeší to čím dál mladší a připadají si strašně dospěle. Ale opakuju - se skutečnou orientací to má pramálo společného, což je asi všem jasný :kytka:
Uznávám ale, že dotaz je to úlítlej až na půdu :mrgreen: Aspoň je sranda :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
6.5.21 18:27

Všechny to řešíte orientaci ale já se neptám na to jestli je možné v 12 letech vědět jestli jsi na holky nebo na kluci moje otázka zní jestli byste dovolili dvanáctileté nebo desetileté dceři přítel a přítelkyně a kdyby náhodou ne a neposlechla bych vás jak byste jí to vysvětli po příkladě potrestali

• Upravit
Anonymní
6.5.21 18:29

Mně jde o to když neposlouchá a potrestám jí aby jsi neřekla že ji nemáme rádi že je odstrčená vlastně ani nevím co si může všechno představovat :nevim: na to se vás ptám a chtěla bych váš názor

• Upravit
35331
6.5.21 18:31
@Anonymní píše:
Všechny to řešíte orientaci ale já se neptám na to jestli je možné v 12 letech vědět jestli jsi na holky nebo na kluci moje otázka zní jestli byste dovolili dvanáctileté nebo desetileté dceři přítel a přítelkyně a kdyby náhodou ne a neposlechla bych vás jak byste jí to vysvětli po příkladě potrestali

Nijak. Moje dite je normalni, tedy jeste dite, z normalni rodiny. Takze nic podobneho resit nemusim. Neverim, ze tvoje dite ma v deseti predstavu o sve sexualni orientaci a ze chce resit jakykoli sexualni vztah. Myslim, ze pomoc odbornika potrebujes ty.

• načítám...
74217
6.5.21 18:38

Bože, to je zase slátanina puberťačky.

• načítám...
24851
6.5.21 18:44

@free333 bylo byl to TROLL, ono je to celkem jasné už ze stylu psaní :zed:

• načítám...
2391
6.5.21 18:57

Nevěřím, že ve dvanácti někdo zná sexuální orientaci svoji i svých kamarádů. Jasně, že o homo- a bisexuálech někde slyší a pak to spolu třeba rozebírají, ale to bude tak všechno.

A i kdyby ve dvanácti měla kluka nebo holku svého věku, tak to stejně bude jen taková ta dětská láska. Nic, co by bylo třeba zakazovat.

• načítám...
7296
6.5.21 19:07

Tvl už zas :zed: Někteří lidé mají fakt divné úchylky (vymýšlet takové příběhy) :zed:

• načítám...
7296
6.5.21 19:11
@free333 píše:
Nebylo to tady už jednou?

Určitě psychologa a myslím, že i pro Tebe, babičku bych nezakazovala.

Ještě se to může i změnit a to, že si někoho hledá a navazuje kontakty, je přirozené.

jo bylo, to se pro změnu řešilo, že údajná 12ti létá holka je bi, protože se cítí být klukem a chce změnit šatník :lol:. Trollovi se nějak pomichaly pojmy :D. No dlouho mu to tady nenechali, tak zkouší druhý pokus :mrgreen:

• načítám...
56505
6.5.21 19:18

Zase troll? :zed:

• načítám...
20849
6.5.21 20:43

Dobrý deň,

diskusiu zamykám a pre trollenie bude zmazaná. Zakladateľku @jablko23 upozorňujem, že pokiaľ rovnakú diskusiu založí ešte raz, dôjde k zablokovaniu účtu.

Pekný večer,
Kristína :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin