3. dítě příliš brzo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2346
26.12.11 20:54

I kdybych po ctyrech mela lezt, tak (neprejicimu) okoli nepriznam, ze nezvladam :jazyk: . Take cekame treti, take v breznu :) , necekane, sice vetsi rozestup, ale stale jsou to prtata, druhorozena je velmi narocny tvor a nejak nemam pocit, ze bych nemela zvladat. Takze nezvedej kalhoty, brod je jeste daleko a problemy se resi, az kdyz chodi, ne preventivne :) . Drzim palce, verim, ze to zvladnes levou zadni, nejvetsi shock je stejne prvni dite, s poctem roste klid a zkusenost, aspon u nas. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.11 20:55

Naši příbuzní mají první dvě děti od sebe 18 měsíců a třetí od druhého 20 měsíců a zvládají v pohodě ;) nebudeš asi dvakrát odpočatá, ta mateřská „dovolená“ asi nebude tak úplně dovolená (ale to není ani s jedním dítkem, že jo ;) A pokud i manžel aktivně pomáhá tak se neboj… :D Na okolí se vykašli - já třeba nemám děti tak blízko u sebe(8,4,2 roky), ale svoje jsem si vyslechla už když jsme čekali třetí, a když jsem oznámila rodině, že čekáme čtvrté(bude od třetího cca 2 a půl roku) několik dobráků mě poslalo na potrat, protože mít 4 děti je přece úplně šílený a dneska je „normální“ mít max.dvě :roll: tak jsem poslala do háje já je a bylo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14015
26.12.11 21:00

Já Ti nebudu říkat, že to určitě bude pohoda, protože nevím, jak bydlíš (mně by se určitě jinak staralo o děti v baráčku, než v našem stupidně dispozičně řešeném panelákovém bytě - a to mám děti o něco pomaleji), jestli máš hlídání, kdy chodí manžel domů, atd., prostě dost možná minimálně ten první rok dá hodně zabrat, ale stojí to za to ;) .
Mmch taky jsem chtěla radši kluka, zejména jsem se bála, že dcera bude se dvěma staršími bratry chudák… tak to neplatí. Ta nás tady postaví za chvilku do latě všechny 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
26.12.11 21:15
Len-til-kah píše:Mmch taky jsem chtěla radši kluka, zejména jsem se bála, že dcera bude se dvěma staršími bratry chudák… tak to neplatí. Ta nás tady postaví za chvilku do latě všechny 8) .
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
26.12.11 21:21

Tak to já s váma holky souhlasím,rozhodnutí je jen na vás a né na ostatních :zed: Taky jsem čekala třetí já jsem se moc těšila a naši taky i oba kluci 9 a 7 ale manžel ho ze začátku nechtěl a bylo více lidí co mě od něho odrazovali,ale stála jsem si za svím. :! A když to konečně všecky přijaly,tak jsem božel prodělala spontální potrat.Těd jsem možná znpova těhotná a nevím jak to manželovi říc,on ted ítě nechce,ale já jo a mooooc :dance: ,mam štítnou žlazu tu Has.chorobu a už jsem prodělala tři spont.potraty a z gyn.hlediska mám také problémi a bylo mi řečno,že jestli chci třetí,tak ted a nebo pak už nemusím mít žádné. :,( tak vůbec nevím co mám dělat :?: :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.11 21:28

Tak si pořád pročítám příspěvky a tak jsem se začala na tu malou princeznu těšit…xD Akorát musíme vybrat to jmeno… :think: No našla jsem si i kočárek za 11. 550 Kč manžel z toho má velkou radost…xD
gakovac: je mi líto že jste tolikrát potratila a přeju k těhu pokud opravdu mimi tolik chcete tak to určitě manžel pochopí držím palečky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.12.11 00:56

Jestli sama cítíte že je to v pořádku pak je to v pořádku,ale jestli i vy sama se domníváte,že je to příliš krátce po sobě pak to zvládat nebudete.Podle mě hlavně záleží na tom jak vy sama cítíte roční vzdálenost 2 dětí a pokud budete věřit že je to moc brzo pak to zvládAt nebudete!moje sestra má 7 letého syna Dalibora,5 letého syna Marka,a 4 letá dvojčata Ivanku a Bětku ;) osobně si myslím že je to v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
27.12.11 04:59

tak já měla v červnu 1990 kluky 3.roky a 4.měs a druhý měl 2. roky a 2.měs. (mezi sebou měli 14.měs.) a narodil se nám nejml. syn. Byla to doba, kdy nebyly papírové plíny, skleničky s výživou, sourozenecké kočárky apod. a vše jsem zvládala-musela. Hlavu vzhůru, bude to chvíli trvat, než zajedene do kolejí, ale zvládne se to. Navíc obchody se zavíraly v 18.hod. o víkendech v poledne. Dnes mají kluci 25,24 a 21,5 roku bydlí s námi už jen ten nejml a naše 9.letá dcera (cílová prémie :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí