3. dítě příliš brzo?

26.12.11 18:38

3. dítě příliš brzo?

Ahoj holky. Potřebuju se s vámi poradit. Je mi 26 a mám dvě děti Adama 3roky a Radimka 1rok no a jsem opět těhotná. Sice sem se těšila zase do práce ale co už. No a třetí dítě by se mělo narodit už 23. března 2012. Těšila jsem se, ale pořád mi všichni říkají jak to nebudu zvládat. Protože když se třetí narodí bude našemu Radimovi teprve rok a 3. měsíce. Finančně je vše naprosto v pořádku manžel hned jak přijde z práce tak pomáhá. Ale pořád do mě všichni hustí jak z toho budu nešťastná… Nemáte někdo taky děti tak brzo po sobě? Myslíte že mají pravdu? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.12.11 18:42

Já mám zatím jen jedno dítě, ale zkus raději ty hloupé řeči neposlouchat. Možná ti, co ti vykládají, že budeš nešťastná, by ti mohli občas pomoct. Zvládnete to, nejdůležitější je, že ti pomůže manžel, to je největší opora.

• Citovat
  • Upravit
58838
26.12.11 18:45

Tohle je jenom na vás a ostatní nemají do toho co mluvit :zed: :hug: Ano ze začátku to možná bude náročnější, ale určitě si brzo najdeš nějaký systém a půjde to. Předpokládám, že nejstarší zatím do školky nechodí. O to je to určitě jednodušší. Nemám děti až tak brzo po sobě, ale taky jsou 3. Dnes jim je 7, 3,5 a 1,5 a všichni 3 jsou parťáci. Začátky byly náročné, když je potřeba všechno zkloubit - školka a kroužky starších dětí, ale všechno jde když se chce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.12.11 19:26

Ahoj, neplaš se, my máme děti 19, 15, 17, 20 a 12 měsíců od sebe a jde to. 3 děti jsou v pohodě, dají se zvládnout :) My máme dětí 6 a zvládáme sami. Já přes den od rána do cca 18 hod, pak chodí muž z práce a pomáhá. Neboj a gratuluju k těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
26.12.11 19:31

záleží na tom jak to neseš ty. Na ostatní bych kašlala. A pokud ses těšila do práce tak tím líp ,že to přišlo tak brzo :mrgreen: o to rychleji se můžeš vrátit :mrgreen: Začni hledat sourozenecké kočáry a neboj,zvládnout se to dá :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8935
26.12.11 19:52

Nebude to mateřská dovolená,ale myslím,že zvládnout se to dá v pohodě.Za prvné píšeš,že peníze nejsou problém a manžel také vypomůže.A hlavně-děti budou parťáci,to je k nezaplacení.Budou mít super vztahy.A hlavně-dají se dobře zabavit,protože budou podobného věku a zájmů,až povyrostou.Horší je to když jsou třeba dvě děti osm let od sebe-co baví jednoho,je pro druhého nuda.Takže co vás čeká-úžasná rodina,která může podnikat výlety a akce,které budou bavit všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
26.12.11 20:00
Marina-Hana píše:
Ahoj holky. Potřebuju se s vámi poradit. Je mi 26 a mám dvě děti Adama 3roky a Radimka 1rok no a jsem opět těhotná. Sice sem se těšila zase do práce ale co už. No a třetí dítě by se mělo narodit už 23. března 2012. Těšila jsem se, ale pořád mi všichni říkají jak to nebudu zvládat. Protože když se třetí narodí bude našemu Radimovi teprve rok a 3. měsíce. Finančně je vše naprosto v pořádku manžel hned jak přijde z práce tak pomáhá. Ale pořád do mě všichni hustí jak z toho budu nešťastná… Nemáte někdo taky děti tak brzo po sobě? Myslíte že mají pravdu? :,(

a i kdyby tak co s tím jako teď chceš dělat? Co ti můžu poradit, nebo co chceš vlastně slyšet? :nevim: :hug: Budeš (budete!!!) to muset zvládnout, nic jiného vám teď už nezbývá ;) a ono to půjde…sice si asi hrábneš občas na dno,ale to půjde uvidíš :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
26.12.11 20:02

a propo holčička nebo kluk? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.11 20:06

Lacenka:

lacenka píše:

Budete holčička..Trochu se bojím vždy jsem si přála jen kluky ale těším se…:)Ovšem ještě nemáme vybrané jméno. Jsme hrozní! nemůžeme si vybrat. Jinak děkuju všem za příspěvky pomohli jste mi… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
26.12.11 20:11

proc to resis? do kojenaku ho stejne asi nedeas, ne? Mimino ujz mas, tak ti zbyva jen cas poradne se pripravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
26.12.11 20:12

Neblázni proč bys to nezvládala? Taky mám tři, i když ne tak brzo po sobě…Akorát pořídíš tandem kočár… Náhodou budou blízko u sebe a budou si spolu hrát, k nezaplacení!
Naopak já si říkám, že jsem měla do třetího jít mnohem dřív…S prvorozenou dcerou jsou od sebe daleko, hrajou si spolu, ale už to není takový

• Citovat
  • Upravit
5173
26.12.11 20:16

no jo okolí je vždycky nejchytřejší :roll: - hele asi nebudeš odpočatá , budeš možná unavená,ale co já bych dala za 3 děti i kdyby neměli bejt od sebe ani rok ..
můj názer je ,že začátky budou krušný,ale děti budou kousek od sebe a to je pro život to nej, budou si hodně blízcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.12.11 20:17
Marina-Hana píše:
Myslíte že mají pravdu? :,(

Nesmí :jazyk:

Držím palce. :hug: Pak založ novou diskuzi a házej rozumy. Hlavně piš, jaká je to pohoda :D

Příspěvek upraven 01.01.12 v 19:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
26.12.11 20:45

neřešila bych okolí a vnímala sama sebe, manžela a děti - určitě to zvládnete a miminko bude další radostí , brala bych to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
26.12.11 20:49
Marina-Hana píše:
lacenka píše:
Budete holčička..Trochu se bojím vždy jsem si přála jen kluky ale těším se…:)Ovšem ještě nemáme vybrané jméno. Jsme hrozní! nemůžeme si vybrat. Jinak děkuju všem za příspěvky pomohli jste mi… :*

HOlčičky jsou super relax po klučíkách uvidíš ;) TO bude princezna! Já se snad těším i za tebe, je to totiž fakt nádherný :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí