Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem se dnes z legrace testla, jsem 26 DC, za 3 dny mám dostat ms. Další udělá až v úterý pokud nedostanu dřív ms. Co myslíte?
Myslim, ze nekam smysl se testovat takhle brzo, protoze z toho stejne prd vis ![]()
@wasilly vyfotit mi to nejde, ale vypadá podobně jako ten tvůj. Tak snad nedorazí ms.
Já jsem ještě ducha neměla, pouze při prvním těhotenství a pak při samovolném potratu. Sama tam něco vidím, proto se ptám, zda něco vidíte. Já to zkusím znovu za dva dny, jsem zvědavá ![]()
@Anonymní píše:
@wasilly vyfotit mi to nejde, ale vypadá podobně jako ten tvůj. Tak snad nedorazí ms.
Tak to jsem zvědavá
a jaký test sis dělala?
Ta čárka je hrozně blízko tomu modrýmu papírku, není to nějaký vadný test??a NIC tam nevydím
Taky jí vidím, jinak bych to sem samozřejmě nestrkala
naživo je výraznější, monitor to tolik neukáže.
@Prcek88 píše:
Ta čárka je hrozně blízko tomu modrýmu papírku, není to nějaký vadný test??a NIC tam nevydím
nn, vadný není, je to mamatest - nový typ. Příště se dopídím ke starému mamatestu, tenhle se mi moc nelíbí ze stejného důvodu.
@wasilly píše:
nn, vadný není, je to mamatest - nový typ. Příště se dopídím ke starému mamatestu, tenhle se mi moc nelíbí ze stejného důvodu.
Aha tak to jo, ona je nějaká novinka jo??
No já znám jen ten starý kdybych se testovala, tak bych ho vyhodila, protože bych si myslela, že je vadný tak to díky za info
Stejně si počkám nějakou tu dobu než se budu testovat ![]()
@wasilly Těmto novým mamatestům za sebe nevěřím!!! Dělají falešné duchy vždycky, jako i hodně dalších testů a ne jen duchy, ale krásné čárky. Přikládám foto a radím rozhodně skus jiný test!! Mimochodemnic ve zlém, ale diskuzí na tohle téma je tu milion…stačilo napsat tam
Přeju hodně štěstí!!! ![]()