Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky dneska jsem si rano dělala těhotensky test ale nevím jestli byl pozitivní jsou tam 2 Čarky jedna tmavá a ta druha velmi světla dělala jsem si jeden rano a druhy odpoledne a oba mi vyšli stejné polední Ms jsem měla 16/03/2013 takže uš 11 dni zpoždění???
@Helca19 Ahojky, a co takhle fotečku pro představu?
…jinak je to dosti možné, že čekáš mimi ![]()
@Helca19 Já měla zpoždění 7 dní a měla už jsem celkem jasné čárečky..
nechci nějak sýčkovat, ale slyšela jsem, že slabé pozitivní // může dělat i cysta…
já když měla cystu, tak sem se sice netestovala, ale měla jsem zpoždění, bylo mi na ublinknutí, bolelo mě bříško..tak nevím mnu ![]()
No jestli tam ta druhá vidět je, tak pravděpodobně těhotná budeš. Mohla si mít ovulaci déle a tím pádem i déle otěhotnět, proto by mohla být slabší. Objednej se na gyndu, tam ti to řeknou s jistotou ![]()
Záleží kdy jsi měla ovu, jak dlouho jsi těhu
. zkus zítra, pokud bude čárka sílit tak je to jasné ![]()
Dekuju holky za rady
no uvidíme skusim to tak za tyden
nu snad us ta carka bude videt
ahojky zatim ![]()
@Helca19 tak já bych teda týden nevydržela, já to zkoušela každý den ![]()
@Ali-Ali Tak třeba má ovulaci déle, než je běžné, proto je slabší
Já jsem měla poslední MS 14.3. A před 5-ti dny jsem si dělala test a byl slabý… Ovulaci jsem měla 25-tý DC a před 3-mi dny jsem dělala druhý a čárka byla silnější
přikládám foto… Podle kalendáře kdy byla ovulace jsem cca 4+2 tt ![]()
Holky ja mam take takove dylema. Mynulej mesic jsem mela ms tri dny a ted jen den a konec. Dr my rek at si udekam test, no a byla tam fakt jen slaboucka. Jeto ale blbost tobych uz byla mesic a pul tehotna. Test jsem si predtim nedelala az ted a toby slo urcite krasne videt. Jen me znepokojuje ta ms nikdy semi to nestalo a zvětsene brisko. ![]()
@Veronikamm Udělej si test Clearblue, digitální. Stojí 200kč, ale je spolehlivý. Já jsem s těma slabýma čárečkama taky bojovala a tento test je jednoznačný ![]()
@Veronikamm píše:
Holky ja mam take takove dylema. Mynulej mesic jsem mela ms tri dny a ted jen den a konec. Dr my rek at si udekam test, no a byla tam fakt jen slaboucka. Jeto ale blbost tobych uz byla mesic a pul tehotna. Test jsem si predtim nedelala az ted a toby slo urcite krasne videt. Jen me znepokojuje ta ms nikdy semi to nestalo a zvětsene brisko.
Teď jsem si chvilku myslela, že je ten příspěvek ode mě.
Měla jsem to stejné…jednou MS slabá a jen 3 dny, další cyklus jeden den trochu špinění, druhý den hooodně slabá MS a pak zas nic…TT negativní a teď čekám na další, co z toho bude. MS by (ne)měla dojít v pátek… ![]()