Těhotenský test, slabá čárka?

• Fotoalbum (1422)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
23.4.13 19:41

Těhotensky test ?? slabá Čarka ??

Ahojky holky dneska jsem si rano dělala těhotensky test ale nevím jestli byl pozitivní jsou tam 2 Čarky jedna tmavá a ta druha velmi světla dělala jsem si jeden rano a druhy odpoledne a oba mi vyšli stejné polední Ms jsem měla 16/03/2013 takže uš 11 dni zpoždění???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1869
23.4.13 19:42

@Helca19 Ahojky, a co takhle fotečku pro představu? :pankac:…jinak je to dosti možné, že čekáš mimi :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.4.13 19:42

Slabá čárka znamená pozitivní test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
23.4.13 19:44

Je ale fakt, ze po 11 dnech zpozdeni uz byva naprosto jasna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.4.13 19:49

Moc rada ale je to tak světle ze to nejde ani vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
23.4.13 19:52

@Helca19 Já měla zpoždění 7 dní a měla už jsem celkem jasné čárečky.. :nevim: nechci nějak sýčkovat, ale slyšela jsem, že slabé pozitivní // může dělat i cysta… :nevim: já když měla cystu, tak sem se sice netestovala, ale měla jsem zpoždění, bylo mi na ublinknutí, bolelo mě bříško..tak nevím mnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
23.4.13 19:52

No jestli tam ta druhá vidět je, tak pravděpodobně těhotná budeš. Mohla si mít ovulaci déle a tím pádem i déle otěhotnět, proto by mohla být slabší. Objednej se na gyndu, tam ti to řeknou s jistotou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
23.4.13 19:54

Záleží kdy jsi měla ovu, jak dlouho jsi těhu :-). zkus zítra, pokud bude čárka sílit tak je to jasné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.4.13 20:03

Dekuju holky za rady :kytka: no uvidíme skusim to tak za tyden :roll: nu snad us ta carka bude videt :zed: ahojky zatim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
23.4.13 20:06

@Helca19 tak já bych teda týden nevydržela, já to zkoušela každý den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
23.4.13 20:37

@Ali-Ali Tak třeba má ovulaci déle, než je běžné, proto je slabší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
23.4.13 22:43

Já jsem měla poslední MS 14.3. A před 5-ti dny jsem si dělala test a byl slabý… Ovulaci jsem měla 25-tý DC a před 3-mi dny jsem dělala druhý a čárka byla silnější ;) přikládám foto… Podle kalendáře kdy byla ovulace jsem cca 4+2 tt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.13 10:56

Holky ja mam take takove dylema. Mynulej mesic jsem mela ms tri dny a ted jen den a konec. Dr my rek at si udekam test, no a byla tam fakt jen slaboucka. Jeto ale blbost tobych uz byla mesic a pul tehotna. Test jsem si predtim nedelala az ted a toby slo urcite krasne videt. Jen me znepokojuje ta ms nikdy semi to nestalo a zvětsene brisko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
24.4.13 11:00

@Veronikamm Udělej si test Clearblue, digitální. Stojí 200kč, ale je spolehlivý. Já jsem s těma slabýma čárečkama taky bojovala a tento test je jednoznačný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
24.4.13 12:17
@Veronikamm píše:
Holky ja mam take takove dylema. Mynulej mesic jsem mela ms tri dny a ted jen den a konec. Dr my rek at si udekam test, no a byla tam fakt jen slaboucka. Jeto ale blbost tobych uz byla mesic a pul tehotna. Test jsem si predtim nedelala az ted a toby slo urcite krasne videt. Jen me znepokojuje ta ms nikdy semi to nestalo a zvětsene brisko. :nevim:

Teď jsem si chvilku myslela, že je ten příspěvek ode mě. :lol: Měla jsem to stejné…jednou MS slabá a jen 3 dny, další cyklus jeden den trochu špinění, druhý den hooodně slabá MS a pak zas nic…TT negativní a teď čekám na další, co z toho bude. MS by (ne)měla dojít v pátek… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí