Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Me prave dneska ne tak mam strach jestli je vse v poradku.Tebe boli furt???Me ted bolel 3dny skoro v tahu a najednou nic. ![]()
@zuzana2221 A kde jsi to četla, nevíš? Bych taky chtěla vědět. Docela zajímavá informace. A jinak mě teda taky bolelo bříško, ale teď to přestává. Bolelo mě ráno, jednou nebo dvakrát i v noci. Teď je to lepčí…
UŽ NEVÍM KDE SEM TO ČETLA ALE PSALY TAM ŽE KAŽDÁ ŽENA TO MÁ JINAK
Me to teda jako u MS neboli, to poznam. Me ted holky jinde rikaly ze prej jsou to jen 4-6dni??? Tak ja nevim.Me bolelo cely 3dny a docela silne a ted me zase poboliva.
Jj mas pravdu, je to jedno stejne nezalezi na tom jak dlouho to boli, ale jestli je to v poradku ![]()
Jj ozvy se.Ja budu vic vedet az v pondeli, ale na tebe jsem zvedava
drzim palecky
Ahoj holky, mám zpoždění menses už 14 dní. Dnes jsem si udělala TT a vyšlo mi jedna čárka silná a druhá strašně slabulinká až skoro, že ji nebylo vidět. Mám výtok, bolesti v pod bříšku. Jsem nebo nejsem těhotná, může jít i o něco jiného? Děkuji ![]()
Ráda bych poradila mě dneska vyšel taky stejný test a vůbec nevím na čem jsem a taky mám zpoždění ale jen 5dní zkus počkat 3 dny udělat další test a pokud vyjde stejně tak běž na gyndu já si ho budu dělat v pátek a jestly vyjde stejně pujdu na gyndu at mě řeknou co to je…
Ahoj holky, mám zpoždění menses už 14 dní. Dnes jsem si udělala TT a vyšlo mi jedna čárka silná a druhá strašně slabulinká až skoro, že ji nebylo vidět. Mám výtok, bolesti v pod bříšku. Jsem nebo nejsem těhotná, může jít i o něco jiného? Děkuji ![]()