Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@delfinek91 píše:
Ahojky holky jsem 35DC a 9dpo.24.5.probehla revize zacaly jsme se brzy zase snazit. uz 3den mi je nevolno hlavne dnes. jsme unavena, je mi mdlo a na zvraceni. poboliva podbřišek a brisko jak při ms to bylo 7DPO včera celkem dobry a dnes zase nic moc. bradvka me porad boli a pali, bt jsem mela vysoko.Dnes jsem si dělala mamatest 10 a je tam duch. posilam grafik a foto ale u foto toho moc nejde videt. zaroven jsou tam i ovul. testy a test vcerejsi.co myslite? dekuji
Foto nevidim? Jako mohlo se to povest. Hele, mas kousek lekarnu a stovku na digitalni clearblue?
PS: Nemam akcie, ani online prodejnu clearblue, ale pokud chces vedet takhle casne, zda se zadarilo, nic lepsiho neni.
@delfinek91 ty jo ten tvuj graf vidim poprve a neznam tak snad ti poradi nekdo jinej ja jen radim, kdyz nevis vlej rano doktora.Taky jsem radsi zavolala na to je mame ne? On te objedna a je. Me vsichi rikali ze me bude objednavat hned a bude to na houby, ale prestoze jsem v breznu potratila ted me objednal az za tyden od telefonatu coz bude odpovidat 5tydnu tehu. Takze mu klidne zavolej a uvidis co ti rekne. Drzim palecky at jsi v tom ![]()
Uz tam jsou fotky
duben 2011 sp v 6tydnu bez revize,12.7.2012 porod krasne princezny 24.5.2013 revize v 9tydnu.2012 jsem mela clear blue + 1-2tt 37DC, ted v breznu +2-3tt 2dny před ms. myslite ze mi ukaze i ted něco? nevim kdy presne ma dorazit ms
@agora aha tak to jo nemam s nim zkusenost takze nebudu nesouhlasit
Ja jsem vyspihla jen rozdil mezi desitkovym a dvacitkovim.Ja se delam desitkovy a taky je vzdycky spolehlive videt co a jak. Nejhorsi jsou ty sity za 30kc kde jsou dva to jsou dvacitkovy a je tam prd videt i kdyz uz jsi dlouho tehu.
Jo silene me pali zaha, a uz 4den mi něco tece s bradavek vypadato jako mleko nebo voda
@agora v celarblue je test o citlivosti 25 IU. Jestli Delfínek testovala testy s citlivostí 10 a má jen pididucha, je logické, že clerblue jí ukáže -. Já osobně na něm krom ceny nevidím nic zajímavého.
Je to kousek plastu a uvnitř ten samý papírový proužek, co si kupujete za pár kaček. Test je jen schopný z toho proužku odečíst informaci a zobrazit digitálně.
V tomto případě nemá cenu ho vůbec dělat.
Ale jestli dotyčná chce, tak ať si ho koupí, uvidí sama ![]()
@ajule13 píše:
@Luciferka116 je to dokonce dvacítkovej, ale je spolehlivej, ukáže ti buď + jako jsi těhotná, nebo - když nejsi těhotná, dokonce ti ukáže kdy došlo k početí ( přibližně) stojí 200,– ale nemusíš lovit čárky a i když jsem měla opravdu „ducha“ na normálním testu, tak mi ukázal + a cca 2-3 týdny… takže se vyplatí investovat, stejně se to k této částce téměř vždy, když je n testu slabá čárka vyšplhá, prootože my ženský neumíme čekat a tak furt testujem znova a znova jestli čárka sílí
Tak takovej jsem si koupila poprve a byla jsem peke nasr… Ukazal mi minus a pritom normalni mamatest mi ukazal carku doktor mi pak vysvetlil ze mam nizky HCG proto to tak dopadlo. Takze jde o zkusenost.Holt je o jako se vsim kazda jsme jina ![]()
@delfinek91 kup si ho, až se ti na tom proužkovém duch trochu vybarví. Zatím tam skoro nic není. Jaké to máš citlivosti?
Jasny ale me to pokazde vyslo
test mi minule ukazal 2-3 takze 4-5tydnu tehotna a byla jsem 4+6tt. stoji hodne od 165kc a nejvoc sem koupila za 209kc. manzel zase veri clear blue nez papirkum.ja nechci jen zbytecne vyhazovat peníze. jaky ma byt cipek a kdy je nejlepší ho sledovat rano?
@Luciferka116 píše:
Tak takovej jsem si koupila poprve a byla jsem peke nasr… Ukazal mi minus a pritom normalni mamatest mi ukazal carku doktor mi pak vysvetlil ze mam nizky HCG proto to tak dopadlo. Takze jde o zkusenost.Holt je o jako se vsim kazda jsme jina
jj, tohle jsem myslela. Clearblue má uvnitř proužek s citlivostí 25, proto mamatest10 těhu zachytí 100% dřív, zatímco slavný clearblue ještě v rané fázi ukáže -, mamatest10 už ukazuje pěkného ducha.
@Kleofasek píše:
@agora v celarblue je test o citlivosti 25 IU. Jestli Delfínek testovala testy s citlivostí 10 a má jen pididucha, je logické, že clerblue jí ukáže -. Já osobně na něm krom ceny nevidím nic zajímavého.
Je to kousek plastu a uvnitř ten samý papírový proužek, co si kupujete za pár kaček. Test je jen schopný z toho proužku odečíst informaci a zobrazit digitálně.
V tomto případě nemá cenu ho vůbec dělat.
Ale jestli dotyčná chce, tak ať si ho koupí, uvidí sama
Nesouhlasim, ale respektuji jiny nazor.
Mamatest 10 je ten poslední a ten vcerejsi taky 10 byl v baleni 6ovul.+2tt zdarma
@delfinek91 tak tim lip rano naklus rovnou k nemu, hele je to zbytecny zadna z nas ti tady nic nerekne presne a uprimne test je jen orientacni, me taky ukazoval negativni a ten samej den mi doktor rekl ze jsem v tom. Zalezi na testu, kolik jsi toho vypila jak dlouho jsi necurala. Proste moc promennych. Chces mit klid? Jdi rano k doktorovi ten to rozlouskne a taky aby bylo vse v poradku, prece jen mas brzy po zakroku, ja bych udelal vse abych nic nezanedbala
PS:Ostatni me nelincujte
je to jen muj nazor