Těhotenský test, slabá čárka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
25.6.13 19:45
@delfinek91 píše:
Ahojky holky jsem 35DC a 9dpo.24.5.probehla revize zacaly jsme se brzy zase snazit. uz 3den mi je nevolno hlavne dnes. jsme unavena, je mi mdlo a na zvraceni. poboliva podbřišek a brisko jak při ms to bylo 7DPO včera celkem dobry a dnes zase nic moc. bradvka me porad boli a pali, bt jsem mela vysoko.Dnes jsem si dělala mamatest 10 a je tam duch. posilam grafik a foto ale u foto toho moc nejde videt. zaroven jsou tam i ovul. testy a test vcerejsi.co myslite? dekuji

Foto nevidim? Jako mohlo se to povest. Hele, mas kousek lekarnu a stovku na digitalni clearblue?

PS: Nemam akcie, ani online prodejnu clearblue, ale pokud chces vedet takhle casne, zda se zadarilo, nic lepsiho neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
25.6.13 19:46

@delfinek91 ty jo ten tvuj graf vidim poprve a neznam tak snad ti poradi nekdo jinej ja jen radim, kdyz nevis vlej rano doktora.Taky jsem radsi zavolala na to je mame ne? On te objedna a je. Me vsichi rikali ze me bude objednavat hned a bude to na houby, ale prestoze jsem v breznu potratila ted me objednal az za tyden od telefonatu coz bude odpovidat 5tydnu tehu. Takze mu klidne zavolej a uvidis co ti rekne. Drzim palecky at jsi v tom :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
25.6.13 19:48

Uz tam jsou fotky :-) duben 2011 sp v 6tydnu bez revize,12.7.2012 porod krasne princezny 24.5.2013 revize v 9tydnu.2012 jsem mela clear blue + 1-2tt 37DC, ted v breznu +2-3tt 2dny před ms. myslite ze mi ukaze i ted něco? nevim kdy presne ma dorazit ms

• Citovat
  • Upravit
1147
25.6.13 19:49

@agora aha tak to jo nemam s nim zkusenost takze nebudu nesouhlasit :) Ja jsem vyspihla jen rozdil mezi desitkovym a dvacitkovim.Ja se delam desitkovy a taky je vzdycky spolehlive videt co a jak. Nejhorsi jsou ty sity za 30kc kde jsou dva to jsou dvacitkovy a je tam prd videt i kdyz uz jsi dlouho tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
25.6.13 19:50

Dekuji no ja mam dr. ktery neobjednava takze super :-)

• Citovat
  • Upravit
delfinek91
25.6.13 19:52

Jo silene me pali zaha, a uz 4den mi něco tece s bradavek vypadato jako mleko nebo voda

• Citovat
  • Upravit
Twitter
25.6.13 19:52

@agora v celarblue je test o citlivosti 25 IU. Jestli Delfínek testovala testy s citlivostí 10 a má jen pididucha, je logické, že clerblue jí ukáže -. Já osobně na něm krom ceny nevidím nic zajímavého.
Je to kousek plastu a uvnitř ten samý papírový proužek, co si kupujete za pár kaček. Test je jen schopný z toho proužku odečíst informaci a zobrazit digitálně.
V tomto případě nemá cenu ho vůbec dělat.
Ale jestli dotyčná chce, tak ať si ho koupí, uvidí sama :)

• Citovat
  • Upravit
1147
25.6.13 19:53
@ajule13 píše:
@Luciferka116 je to dokonce dvacítkovej, ale je spolehlivej, ukáže ti buď + jako jsi těhotná, nebo - když nejsi těhotná, dokonce ti ukáže kdy došlo k početí ( přibližně) stojí 200,– ale nemusíš lovit čárky a i když jsem měla opravdu „ducha“ na normálním testu, tak mi ukázal + a cca 2-3 týdny… takže se vyplatí investovat, stejně se to k této částce téměř vždy, když je n testu slabá čárka vyšplhá, prootože my ženský neumíme čekat a tak furt testujem znova a znova jestli čárka sílí :)

Tak takovej jsem si koupila poprve a byla jsem peke nasr… Ukazal mi minus a pritom normalni mamatest mi ukazal carku doktor mi pak vysvetlil ze mam nizky HCG proto to tak dopadlo. Takze jde o zkusenost.Holt je o jako se vsim kazda jsme jina :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
25.6.13 19:55

@delfinek91 kup si ho, až se ti na tom proužkovém duch trochu vybarví. Zatím tam skoro nic není. Jaké to máš citlivosti?

• Citovat
  • Upravit
delfinek91
25.6.13 19:56

Jasny ale me to pokazde vyslo :-) test mi minule ukazal 2-3 takze 4-5tydnu tehotna a byla jsem 4+6tt. stoji hodne od 165kc a nejvoc sem koupila za 209kc. manzel zase veri clear blue nez papirkum.ja nechci jen zbytecne vyhazovat peníze. jaky ma byt cipek a kdy je nejlepší ho sledovat rano?

• Citovat
  • Upravit
Twitter
25.6.13 19:57
@Luciferka116 píše:
Tak takovej jsem si koupila poprve a byla jsem peke nasr… Ukazal mi minus a pritom normalni mamatest mi ukazal carku doktor mi pak vysvetlil ze mam nizky HCG proto to tak dopadlo. Takze jde o zkusenost.Holt je o jako se vsim kazda jsme jina :jazyk:

jj, tohle jsem myslela. Clearblue má uvnitř proužek s citlivostí 25, proto mamatest10 těhu zachytí 100% dřív, zatímco slavný clearblue ještě v rané fázi ukáže -, mamatest10 už ukazuje pěkného ducha.

• Citovat
  • Upravit
226
25.6.13 19:58
@Kleofasek píše:
@agora v celarblue je test o citlivosti 25 IU. Jestli Delfínek testovala testy s citlivostí 10 a má jen pididucha, je logické, že clerblue jí ukáže -. Já osobně na něm krom ceny nevidím nic zajímavého.
Je to kousek plastu a uvnitř ten samý papírový proužek, co si kupujete za pár kaček. Test je jen schopný z toho proužku odečíst informaci a zobrazit digitálně.
V tomto případě nemá cenu ho vůbec dělat.
Ale jestli dotyčná chce, tak ať si ho koupí, uvidí sama :)

Nesouhlasim, ale respektuji jiny nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91

Mamatest 10 je ten poslední a ten vcerejsi taky 10 byl v baleni 6ovul.+2tt zdarma

• Citovat
  • Upravit
Twitter

@delfinek91 co myslíš, že je uvnitř toho testu? :lol:

• Citovat
  • Upravit
1147

@delfinek91 tak tim lip rano naklus rovnou k nemu, hele je to zbytecny zadna z nas ti tady nic nerekne presne a uprimne test je jen orientacni, me taky ukazoval negativni a ten samej den mi doktor rekl ze jsem v tom. Zalezi na testu, kolik jsi toho vypila jak dlouho jsi necurala. Proste moc promennych. Chces mit klid? Jdi rano k doktorovi ten to rozlouskne a taky aby bylo vse v poradku, prece jen mas brzy po zakroku, ja bych udelal vse abych nic nezanedbala

PS:Ostatni me nelincujte :mrgreen: je to jen muj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital