Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky kupte si ten desitkovej je sice trochu drazsi, ale carka je tam nadherne videt. Jinak doktor mi rikal ze si ho mam delat tak ob 3dny a pokud bude carka silit tak pak uz nemusim ze je to zbytecne, ze mi nima nezmizi
pokud nepotratim coz bych poznala. Doufam ze se mi to tentokrat vyhne a donosim miminko.
@Luciferka116 Tak držím palečky. Já se právě na něj zítra chystám (na testík). Ale nechtělo se mi do toho moc, protože mám strach, že z té slabé čárečky tam nic nebude. No uvidím…když říkal ten tvůj doktor, že nezmizí…se pozná ![]()
Nezmizi pokud nezacnes krvacet neboj. A mas ten desitkovej??Na tom uz je to krasne videt.
Mate uz nekdo tehu priznaky??? Me boli bricho, prsa a jsem desne unavena. Je to uz mozny???Je fakt ze v breznu jsem to mela stejne v 7tydnu jsem zvracela a vadili mi pachy.
Neměla jsem. Zkusím až zítra ten desítkovej. Pak snad krásně uvidím tu druhou čárku ![]()
A jinak jsem četla, že hned po uhnízdění vajíčka je možné, můžeš mít zvětšený prsa, nevolnosti, žaludek na vodě, zvýšenou únavu, nespavost, nervozita, zmny nálad, kovovou chuť v puse, nadýmání, často čurat a tak. No jestli je to pravda nebo ne…to nechám na holkách, co už miminko mají.
@iBeuška Uvidis bude krasne vybarvena a bez pochyb ja uz takovy mam 4
No nevim jestli az po uhnizdeni, ale me uz to pekne zacina prsa me boli tyden, posledni 3dny jsem odpoledne unavena jak kdybych nespala, v zivote jsem nechodila tak casto curat jak ted a zaludek uz zacina. A ty nic? Ja taky zatim nemam doufam ze tohle se povede a v breznu budu mit mimusko. Hrozne bych si prala aby to vyslo.
@Luciferka116 No prsa mám citlivý už taky pár dnů, teplota se drží nahoře. Měla jsem pořád 37°a dneska dokonce 37,1°. Bolí mě podbřišek. A lítám teda na wecko jak prdlá. To zase joooo
I před spaním jdu třeba třikrát
Mám taky nafouklý bříško a asi tak týden si přijdu hrozně „rozkydlá“. A o žaludku nemluvím. Dneska jsem to málem neustála. No, ale mám strach, že přijde ta MS a že si tohle všechno jen namlouvám
Jo kdyby to vyšlo a pak mi pan doktor řekl…bude miminko, bud jásat
a mužík určitě taky
Jenže strach je silnější, protože s mojí nepravidelnou MS, je pořád malá šance, že to můžu dostat…si myslím…
![]()
Taky jsem to mela desne nepravidelny tim se netrap jestli je // test vybarvenej tak bud v klidu.To bude v pohode.Ja uz jsem se celkem uklidnila a hodlam se jen a jen tesit a jestli se neco po… tak s tim stejne nic nenadelame. Minule jsem se nervyla a nic jsem si nepomohla stejne jsem o to prisla. Takze neresim a jen se tesim a odpocivam ![]()
@Luciferka116 Tak jsem dnes curala na papirek
a asi je to v kapse!!! Je krasne pozitivní
Ahoj holky, tak jsem si dnes ráno dělala test a bílo, zkoušela jsem jinou značku. Tak nevím. MS nikde a to měla pravděpodobně dorazit od 15.6. do 19.6., protože to mám dosti nepravidelně. ![]()
Příspěvek upraven 25.06.13 v 09:23
Zdravím, dneska sem si dělala test a silná čárka v kontrole a slabá v testu myslíte že sem v tom prášky sem vysadila minulej měsíc 21 a hned 25 menstruovala a měla sem silnou ovulaci chtěla bych vědět váš názor děkuji???
![]()
@zuzana2221 Co je silná ovulace? No test mluví jasně. Buď tam něco je nebo není. A dokonce jsem někde v návodu k nějakým testům četla, že i slabá čárka znamená pozitivní test. A kdy máš mít MS teď?
Silnou ovulací jsem myslela bolestivou blbě jsem to napsala…MS SEM MĚLA DOSTAT V 21.6 PÁTEK A FURT NIC. A dneska u testu v příbalovým letáku nic o slabé čárce nepsaly tak nevímmm zda ještě počkat???
@zuzana2221 No já to teda taky viděla jen v jednom letáčku, jinak nic. Ale i holky mi tu radily, že tak dva až tři dny počkat a pak zkusit znovu, jestli čárka sílí.