Těhotenský test, slabá čárka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1147
24.6.13 14:13

Holky kupte si ten desitkovej je sice trochu drazsi, ale carka je tam nadherne videt. Jinak doktor mi rikal ze si ho mam delat tak ob 3dny a pokud bude carka silit tak pak uz nemusim ze je to zbytecne, ze mi nima nezmizi :-) pokud nepotratim coz bych poznala. Doufam ze se mi to tentokrat vyhne a donosim miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.6.13 14:54

@Luciferka116 Tak držím palečky. Já se právě na něj zítra chystám (na testík). Ale nechtělo se mi do toho moc, protože mám strach, že z té slabé čárečky tam nic nebude. No uvidím…když říkal ten tvůj doktor, že nezmizí…se pozná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
24.6.13 15:14

Nezmizi pokud nezacnes krvacet neboj. A mas ten desitkovej??Na tom uz je to krasne videt.

Mate uz nekdo tehu priznaky??? Me boli bricho, prsa a jsem desne unavena. Je to uz mozny???Je fakt ze v breznu jsem to mela stejne v 7tydnu jsem zvracela a vadili mi pachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.6.13 15:42

Neměla jsem. Zkusím až zítra ten desítkovej. Pak snad krásně uvidím tu druhou čárku :)
A jinak jsem četla, že hned po uhnízdění vajíčka je možné, můžeš mít zvětšený prsa, nevolnosti, žaludek na vodě, zvýšenou únavu, nespavost, nervozita, zmny nálad, kovovou chuť v puse, nadýmání, často čurat a tak. No jestli je to pravda nebo ne…to nechám na holkách, co už miminko mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
24.6.13 16:06

@iBeuška Uvidis bude krasne vybarvena a bez pochyb ja uz takovy mam 4 :-) No nevim jestli az po uhnizdeni, ale me uz to pekne zacina prsa me boli tyden, posledni 3dny jsem odpoledne unavena jak kdybych nespala, v zivote jsem nechodila tak casto curat jak ted a zaludek uz zacina. A ty nic? Ja taky zatim nemam doufam ze tohle se povede a v breznu budu mit mimusko. Hrozne bych si prala aby to vyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.6.13 16:26

@Luciferka116 No prsa mám citlivý už taky pár dnů, teplota se drží nahoře. Měla jsem pořád 37°a dneska dokonce 37,1°. Bolí mě podbřišek. A lítám teda na wecko jak prdlá. To zase joooo :P I před spaním jdu třeba třikrát :lol: Mám taky nafouklý bříško a asi tak týden si přijdu hrozně „rozkydlá“. A o žaludku nemluvím. Dneska jsem to málem neustála. No, ale mám strach, že přijde ta MS a že si tohle všechno jen namlouvám :think: Jo kdyby to vyšlo a pak mi pan doktor řekl…bude miminko, bud jásat :dance: a mužík určitě taky :kytka: Jenže strach je silnější, protože s mojí nepravidelnou MS, je pořád malá šance, že to můžu dostat…si myslím… :roll: :?: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
24.6.13 20:47

Taky jsem to mela desne nepravidelny tim se netrap jestli je // test vybarvenej tak bud v klidu.To bude v pohode.Ja uz jsem se celkem uklidnila a hodlam se jen a jen tesit a jestli se neco po… tak s tim stejne nic nenadelame. Minule jsem se nervyla a nic jsem si nepomohla stejne jsem o to prisla. Takze neresim a jen se tesim a odpocivam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.6.13 06:34

@Luciferka116 Tak jsem dnes curala na papirek :palec: a asi je to v kapse!!! Je krasne pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L5
23
25.6.13 09:18

Ahoj holky, tak jsem si dnes ráno dělala test a bílo, zkoušela jsem jinou značku. Tak nevím. MS nikde a to měla pravděpodobně dorazit od 15.6. do 19.6., protože to mám dosti nepravidelně. :,(

Příspěvek upraven 25.06.13 v 09:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L5
23
25.6.13 09:22

@iBeuška Moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.6.13 11:10

čekalek

Zdravím, dneska sem si dělala test a silná čárka v kontrole a slabá v testu myslíte že sem v tom prášky sem vysadila minulej měsíc 21 a hned 25 menstruovala a měla sem silnou ovulaci chtěla bych vědět váš názor děkuji??? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.6.13 11:14

@zuzana2221 Co je silná ovulace? No test mluví jasně. Buď tam něco je nebo není. A dokonce jsem někde v návodu k nějakým testům četla, že i slabá čárka znamená pozitivní test. A kdy máš mít MS teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.6.13 11:20

Silnou ovulací jsem myslela bolestivou blbě jsem to napsala…MS SEM MĚLA DOSTAT V 21.6 PÁTEK A FURT NIC. A dneska u testu v příbalovým letáku nic o slabé čárce nepsaly tak nevímmm zda ještě počkat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.6.13 11:32

@zuzana2221 No já to teda taky viděla jen v jednom letáčku, jinak nic. Ale i holky mi tu radily, že tak dva až tři dny počkat a pak zkusit znovu, jestli čárka sílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.6.13 11:33

Tak dík ještě to zkusím třeba v pátek a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí