Těhotenský test, slabá čárka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
25.6.13 11:37

@zuzana2221 Podle mě je prostě šance, že těhu jsi. Záleží, jak moc slabá ta čárka je, ale stejně budeš muset čekat jestli bude sílit nebo ne. Zkusím doma mrknout po tom návodu, jestli to tam je. Když to píšou tam, musí to být pravda, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.6.13 11:40

@zuzana2221 http://www. chaarlynecka. estranky. cz/clanky/tehotenstvi/ A mrkni na testy téhle paní…třeba ti to poradí. Ty to mimi chceš nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.6.13 11:52

JO CHCI PRÁVĚ JAK SEM MĚLA OVULACI TAK SME S PŘÍTELEM DO TOHO FURT BUŠILY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak se tedka třepu jak to dopadne ale mám strach že to nepůjde že sem nedávno vysadila ha. Jinak sem si v týdnu dělala test a tam byla jen jedna čárka a dneska už byla taková tmavě fialová a ta druhá světlulinko růžová…zkusím udělat testík v pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.6.13 12:15

Testovací, může být slabší než kontrolní!

@zuzana2221 Fakt zkus. Mě teda ta hladina stoupá pomale, ale dneska už je čárka jasně vidět. A tady jsem našla na netu leták…mrkej. Takže držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.6.13 12:23

Děkuji za letáček tak uvidíme a budem si držet palečky v pátek písnu jak sem dopadla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
25.6.13 12:53
@iBeuška píše:
@Luciferka116 Tak jsem dnes curala na papirek :palec: a asi je to v kapse!!! Je krasne pozitivní

Gratuluju mam radost s tebou :hug:

@L5 Jakej test sis delala znacka neni rozhodujici ale citlivost???Ja kdyz si delala po 5dnech zpozdeni test s citlivosti 20 byl negativni a kdyz jsem si do stejne moci udelala s citlivosti 10 tak uz byl pozitivni.Slaba carka,ale byla tam.

@zuzana2221 píše:
Zdravím, dneska sem si dělala test a silná čárka v kontrole a slabá v testu myslíte že sem v tom prášky sem vysadila minulej měsíc 21 a hned 25 menstruovala a měla sem silnou ovulaci chtěla bych vědět váš názor děkuji??? :roll: :roll:

Ja myslim ze ti na to nemame co rict, jedine Gratulujeme. Pokud je slaba jsi v zacatku, takze bych si za dva dny udelala znova a pak hura k doktorovi aby ti to potvrdil :-) Dej vedet jak to s tebou vypada dal. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
25.6.13 12:56

@zuzana2221 Zuzy ja myslim ze je to jasne. I slaba carka je pozitivni test, oni to tam moc nepisou, ale v nekterych to je a hlavne se to vseobecne vi kdyz se snazis delsi dobu :-) Navic okud jsi vysadila HA tak je nejvetsi pravdepodobnost prvni tri mesice. Ty jsi mela jen jednu MS??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.6.13 14:23

Jenom jednou Ms sem měla no..udělám si testík v pátek a napíšu snad dopadnu pozitivně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.6.13 14:25

No jestly sem těhotná tak to je pěkná rychlovka :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
25.6.13 14:46

Jj rychlovka to je myslim ze v patek si to akorat potvrdis kup si ten citlivejsi at jsi si jista :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.6.13 14:51

A to poznám jak? ten citlivější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
25.6.13 14:59

V lekaren se podivej na citlivost bud je to 20mlU/ml nebo 10mlU/ml tak si kup ten desitkovej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.6.13 15:03

Ok se nedočkám pátku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
25.6.13 15:17

@zuzana2221 tak si ho kup zitra a udelej si ho driv :-)

Holky jak dlouho trva nez se vajicko uhnizdi? Me tri dny desne pobolival podbrisek, ale dneska vubec nic, mam strach jestli se neco nedeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.6.13 15:24

Já sem četla že 14 až 21 dní, taky mě pobolívá podbříšek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí