Těhotenský test, slabá čárka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1147
23.6.13 21:45
@iBeuška píše:
@Luciferka116 Popravdě…na to až zesílí čekám taky. Je to dlouhýýýýý čekání :lol:
Ale jakože, co jsem četla a co psaly holky tady…tak 2 až 3 dny nejmíň.

a vis kdy jsi asi otehotnela??Ja bych ted mela byt tak 3tyden asi, mama 7dni zpozdeni od MS jak jsi na tom ty? Kdy pujdes k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L5
23
23.6.13 21:47

@Luciferka116 moc děkuji za radu, zítra zkusím koupit a snad to už bude jasnější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L5
23
23.6.13 21:50

@tatranka1 já už jsem asi vykoukaná :kytka:, mám strach udělat další, kdy doporučuješ udělat? Nemám zkušenosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
23.6.13 22:20
@L5 píše:
Ahoj holky, tak se přidávám, přikládám fotku - vidíte něco? Mě se chvíli zdá, že tam něco je, pak ne…už nevím :nevim:

Ja se omlouvam ale ja ju nevidim, ale mela jsem to stejne tenhle papirek jsem tam mela neco co jsem povazovala za mzitku pred ocima a na desitkovym to bylo uz jasny a to ve stejnej den. Takze zitra kup desitkovej a budes mit jasno, a jeste ti poradim sice rikaji do proudu moci, ale ja to taky chytam do kelimku a pak ponorim, abych mela jistotu. Jinak ja si delam test kazde dva dny a sleduju jak roste carka.

Holky do kdy cekate nez pujdete k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.6.13 07:40

@Luciferka116 Tak vycházelo by to asi na 10.06.Zpozdení mám asi 3 až 5 dnů od MS. Ale 100% to nevím, protože mám menstruaci nepravidelnou. Takže čekám, jestli ještě nedosrazí. Ale doufám, že ne. 10. DPO mi klesla BT a trošku jsem špinila a od té doby jde pořád nahoru a drží se. Dneska dokonce 37,1°. 4 dny mě pobolívá v podbřišku a test mi vyšel hoooodně světlej, ale druhá čárka tam je. :? Takže já čekám…a doufám ;)A k doktorovi jsem objednaná na 11.6.

Příspěvek upraven 24.06.13 v 07:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.6.13 07:54

@L5 Ahoj, já mám teda ten test asi stejně, jako ty. Druhá čárka tam je a není :) Ale doufám, že je to dobrý, že zesílí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L5
23
24.6.13 08:13

@iBeuška ahoj, já taky doufám, že bude sílit. Musíme věřit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.6.13 10:10

@L5 Prostě musí ;) To jinak není možný. Ale nevím, jak ty…já jsem nervozní, jak blázen. Už mám dokonce pocit, že si vsugerovávám nějaký příznaky, ale doufám ne… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L5
23
24.6.13 10:15

@iBeuška Tak to jsme na tom úplně stejně :palec: Kdy budeš dělat další testík? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.6.13 10:15

Holky mám ještě dotaz…nemáte někdo zkušennost nebo nevíte, jak bolí v podbřišku, když se to vajíčko uhnizďuje? Vždycky mě bolívalo před MS. Ale teď mě tam prostě píchá. Je to jiná bolest než před MS. A asi 11DPO mě tam teda bolelo hodně i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.6.13 10:17

@L5 No štve mě, že jsem si ho nestihla udělat dneska :,(. Takže se do toho chci pustit zítra ráno. Bych ti ten můj vyfotila, aby jsi viděla, že jsou stejné, ale nějak to neumím a mám vždycky jen hnusnej flek :evil:, kde teda není vidět ani tu kontrolní čárku :lol:
Jak to vidíš u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L5
23
24.6.13 10:23

@iBeuška No já si ho udělám taky až zítra, na dnešek jsem neměla, takže nejdřív koupit ;-), ale možná to nevydržím a testnu to večer ;-)

Pokud vypadá stejně, tak to fotit nemusíš, já jsem stejnak slepá a chvíli něco pořád vidím a pak zase ne, bylo by super, kdyby sílil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.6.13 10:34

@L5 Tak pak dej vědět, jak vypadá :) Budu držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L5
23
24.6.13 10:53

@iBeuška Taky dej vědět, i já Tobě budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
24.6.13 14:12
@iBeuška píše:
Holky mám ještě dotaz…nemáte někdo zkušennost nebo nevíte, jak bolí v podbřišku, když se to vajíčko uhnizďuje? Vždycky mě bolívalo před MS. Ale teď mě tam prostě píchá. Je to jiná bolest než před MS. A asi 11DPO mě tam teda bolelo hodně i v noci.

Rada bych taky znala vas nazor.Me taky dost pobodava v podbrisku a dneska v noci to bylo dost silne, tak nevim jestli je to normalni.

Jinak ja si delam testy ob dva dny a dost mi carka sili, ale zatim mam desitkove testy tak si chci koupit jeste dvacitkovej a tam uvidim kazdopadne doktor si me objednal na pondeli, ale ja nevim jestli tam je nejaka sance ze neco uvidi. Protoze v pondeli bych byla teprve 4-5tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí