Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@iBeuška píše:
@Luciferka116 Popravdě…na to až zesílí čekám taky. Je to dlouhýýýýý čekání
Ale jakože, co jsem četla a co psaly holky tady…tak 2 až 3 dny nejmíň.
a vis kdy jsi asi otehotnela??Ja bych ted mela byt tak 3tyden asi, mama 7dni zpozdeni od MS jak jsi na tom ty? Kdy pujdes k doktorovi?
@Luciferka116 moc děkuji za radu, zítra zkusím koupit a snad to už bude jasnější ![]()
@tatranka1 já už jsem asi vykoukaná
, mám strach udělat další, kdy doporučuješ udělat? Nemám zkušenosti ![]()
@L5 píše:
Ahoj holky, tak se přidávám, přikládám fotku - vidíte něco? Mě se chvíli zdá, že tam něco je, pak ne…už nevím
Ja se omlouvam ale ja ju nevidim, ale mela jsem to stejne tenhle papirek jsem tam mela neco co jsem povazovala za mzitku pred ocima a na desitkovym to bylo uz jasny a to ve stejnej den. Takze zitra kup desitkovej a budes mit jasno, a jeste ti poradim sice rikaji do proudu moci, ale ja to taky chytam do kelimku a pak ponorim, abych mela jistotu. Jinak ja si delam test kazde dva dny a sleduju jak roste carka.
Holky do kdy cekate nez pujdete k doktorovi?
@Luciferka116 Tak vycházelo by to asi na 10.06.Zpozdení mám asi 3 až 5 dnů od MS. Ale 100% to nevím, protože mám menstruaci nepravidelnou. Takže čekám, jestli ještě nedosrazí. Ale doufám, že ne. 10. DPO mi klesla BT a trošku jsem špinila a od té doby jde pořád nahoru a drží se. Dneska dokonce 37,1°. 4 dny mě pobolívá v podbřišku a test mi vyšel hoooodně světlej, ale druhá čárka tam je.
Takže já čekám…a doufám
A k doktorovi jsem objednaná na 11.6.
Příspěvek upraven 24.06.13 v 07:55
@L5 Ahoj, já mám teda ten test asi stejně, jako ty. Druhá čárka tam je a není
Ale doufám, že je to dobrý, že zesílí ![]()
@L5 Prostě musí
To jinak není možný. Ale nevím, jak ty…já jsem nervozní, jak blázen. Už mám dokonce pocit, že si vsugerovávám nějaký příznaky, ale doufám ne… ![]()
@iBeuška Tak to jsme na tom úplně stejně
Kdy budeš dělat další testík? ![]()
Holky mám ještě dotaz…nemáte někdo zkušennost nebo nevíte, jak bolí v podbřišku, když se to vajíčko uhnizďuje? Vždycky mě bolívalo před MS. Ale teď mě tam prostě píchá. Je to jiná bolest než před MS. A asi 11DPO mě tam teda bolelo hodně i v noci.
@L5 No štve mě, že jsem si ho nestihla udělat dneska
. Takže se do toho chci pustit zítra ráno. Bych ti ten můj vyfotila, aby jsi viděla, že jsou stejné, ale nějak to neumím a mám vždycky jen hnusnej flek
, kde teda není vidět ani tu kontrolní čárku ![]()
Jak to vidíš u tebe?
@iBeuška No já si ho udělám taky až zítra, na dnešek jsem neměla, takže nejdřív koupit
, ale možná to nevydržím a testnu to večer ![]()
Pokud vypadá stejně, tak to fotit nemusíš, já jsem stejnak slepá a chvíli něco pořád vidím a pak zase ne, bylo by super, kdyby sílil ![]()
@iBeuška píše:
Holky mám ještě dotaz…nemáte někdo zkušennost nebo nevíte, jak bolí v podbřišku, když se to vajíčko uhnizďuje? Vždycky mě bolívalo před MS. Ale teď mě tam prostě píchá. Je to jiná bolest než před MS. A asi 11DPO mě tam teda bolelo hodně i v noci.
Rada bych taky znala vas nazor.Me taky dost pobodava v podbrisku a dneska v noci to bylo dost silne, tak nevim jestli je to normalni.
Jinak ja si delam testy ob dva dny a dost mi carka sili, ale zatim mam desitkove testy tak si chci koupit jeste dvacitkovej a tam uvidim kazdopadne doktor si me objednal na pondeli, ale ja nevim jestli tam je nejaka sance ze neco uvidi. Protoze v pondeli bych byla teprve 4-5tyden.