Možné těhotenství v tomto případě?

19
23.4.13 16:27

Mozne tehotenstvi v tomto pripade?

Ahooj, chtela bych se zeptat. Myslite si, ze bych mohla byt tehotna, kdyz dnes je to 29 dni od posledniho pohlavniho styku(chraneneho-kondom), ktery byl den pred menstruaci? Tehotenske testy mi ukazaly negativni vysledek, ale na jednom jak kdyby byl strasne slaby prouzek, ktery byl temer neviditelny. Jinak mi byva zle od zaludku a boli me jak kdyby dole okoli pochvy(rodidla?) a mam bily vytok. Menstruaci bych mela dostat nekdy ted, ale nikdy jsem snad takove priznaky nemela. Znepokojuje me to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4346
23.4.13 16:31

Je to velmi nepravděpodobné. 29 den od posledního styku bys neměla jen slabý náznak druhé čárky, ale přímo dálnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
23.4.13 16:34

Jo, den pred mestruaci je velmi mala pravdepodobnost otehotneni ( i kdyz nemozna to samozrejme neni), ale po 29 dnech uz bys to na testu jasne videla. byva to videt uz po 2tydnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.4.13 16:39

Velice nepravděpodobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.4.13 16:43

A myslite, ze toto by mohly byt priznaky prichodu menses?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379

Pokud jste meli jak pises kondom a testy neg, tak to asi ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

No… Ono nic není nemožný a i přes ten kondom a neplodný dny je možný všechno. Radši zkus test ještě jednou a pro jistotu i po ms, jeden nikdy neví. Jistota je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.4.13 16:45

Po ms píšu schválně, některé těhotné mají ms i v tomto období, na to, že to dostaneš, taky není úplně ok se spolihat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.4.13 16:55
@Seizdra píše:
No… Ono nic není nemožný a i přes ten kondom a neplodný dny je možný všechno. Radši zkus test ještě jednou a pro jistotu i po ms, jeden nikdy neví. Jistota je jistota.

třeba spermoň superman, ten může rozervat i kondom.

• Citovat
  • Upravit
21848
23.4.13 17:05
@K.Black píše:
třeba spermoň superman, ten může rozervat i kondom.

Nehledě na možnost překonání hormonální antikoncepční pilulky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lennicka01
24.4.13 21:31

Ahoj holky.. dobrala jsem platíčko antikoncepce a menstruace dorazila jak mela.. paty den menstruace jsem zacla nove. paty den jsem uz menstruaci moc nemela jen slabe.. vyspali jsme se spolu s pritelem.. mohu byt v tom? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex