Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahooj, chtela bych se zeptat. Myslite si, ze bych mohla byt tehotna, kdyz dnes je to 29 dni od posledniho pohlavniho styku(chraneneho-kondom), ktery byl den pred menstruaci? Tehotenske testy mi ukazaly negativni vysledek, ale na jednom jak kdyby byl strasne slaby prouzek, ktery byl temer neviditelny. Jinak mi byva zle od zaludku a boli me jak kdyby dole okoli pochvy(rodidla?) a mam bily vytok. Menstruaci bych mela dostat nekdy ted, ale nikdy jsem snad takove priznaky nemela. Znepokojuje me to ![]()
Je to velmi nepravděpodobné. 29 den od posledního styku bys neměla jen slabý náznak druhé čárky, ale přímo dálnice ![]()
Jo, den pred mestruaci je velmi mala pravdepodobnost otehotneni ( i kdyz nemozna to samozrejme neni), ale po 29 dnech uz bys to na testu jasne videla. byva to videt uz po 2tydnech.
No… Ono nic není nemožný a i přes ten kondom a neplodný dny je možný všechno. Radši zkus test ještě jednou a pro jistotu i po ms, jeden nikdy neví. Jistota je jistota.
Po ms píšu schválně, některé těhotné mají ms i v tomto období, na to, že to dostaneš, taky není úplně ok se spolihat
@Seizdra píše:
No… Ono nic není nemožný a i přes ten kondom a neplodný dny je možný všechno. Radši zkus test ještě jednou a pro jistotu i po ms, jeden nikdy neví. Jistota je jistota.
třeba spermoň superman, ten může rozervat i kondom.
@K.Black píše:
třeba spermoň superman, ten může rozervat i kondom.
Nehledě na možnost překonání hormonální antikoncepční pilulky…
Ahoj holky.. dobrala jsem platíčko antikoncepce a menstruace dorazila jak mela.. paty den menstruace jsem zacla nove. paty den jsem uz menstruaci moc nemela jen slabe.. vyspali jsme se spolu s pritelem.. mohu byt v tom? ![]()