Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Prcek88 píše:
Aha tak to jo, ona je nějaká novinka jo??
No já znám jen ten starý kdybych se testovala, tak bych ho vyhodila, protože bych si myslela, že je vadný tak to díky za info
Stejně si počkám nějakou tu dobu než se budu testovat
přesně, ale už jsem si dělala ten první z dvojbalení předminulý měsíc a vypadal zcela stejně, akorát úplně negativně. Já zrovna těm mamatestům věřim, ještě mě nezklamal. Ale jestli budu mít ještě důvod testovat, tak koupím k němu ještě nějaký jiný.
@Lusesítka píše:
@wasilly Těmto novým mamatestům za sebe nevěřím!!! Dělají falešné duchy vždycky, jako i hodně dalších testů a ne jen duchy, ale krásné čárky. Přikládám foto a radím rozhodně skus jiný test!! Mimochodemnic ve zlém, ale diskuzí na tohle téma je tu milion…stačilo napsat tamPřeju hodně štěstí!!!
Tak to je mazec a to je jako falešně pozitivní?
Chudáci ženský, u tohohle už bych si fakt myslela, že jsem na 99% v tom!
@wasilly Jo,jo…je falešný.. na druhém testu (stejném) už jen duch a na dalším taky duch-jsou falešní. Hcg z krve bylo nula! Samozřejmě neříkám, že tvůj dušík je taky hned faešný..ale za tyhle testy říkám NE
Skus opravdu jiný…Držím pěsti štěstí.
@Lusesítka píše:
@wasilly Jo,jo…je falešný.. na druhém testu (stejném) už jen duch a na dalším taky duch-jsou falešní. Hcg z krve bylo nula! Samozřejmě neříkám, že tvůj dušík je taky hned faešný..ale za tyhle testy říkám NESkus opravdu jiný…Držím pěsti štěstí.
Tak my už se snažíme nějakou chvíli, takže nejsem žádná naivka, ale v tomhle tvém případě tedy koukám.. určitě zkusím jiný, ale dám tomu ještě čas
díky za info
@wasilly píše:
Tak jsem se dnes z legrace testla, jsem 26 DC, za 3 dny mám dostat ms. Další udělá až v úterý pokud nedostanu dřív ms. Co myslíte?
Ahoj, jsme na tom stejně
taky mám za 3 dny dostat ms…a jinak já tam vidím ducha ![]()
@wasilly jo a prosím mrkeneš na můj?
taky jsem ráno testovala novým mamatestem…ale taky jsem zkusila dr.max a tam je o dost výraznější..
@wasilly já jsem testovala testem od dr.max 3 dny před ms a měla jsem tam slabou druhou čárku a za 7 dní mám termín porodu, tak držím palce ![]()
@agne24 píše:
@wasilly jo a prosím mrkeneš na můj?taky jsem ráno testovala novým mamatestem…ale taky jsem zkusila dr.max a tam je o dost výraznější..
Agne, ty tam máš strašně moc stínů, prd se v to vyznám
a Dr. Max tedy říkáš o dost výraznější? To vypadá nadějně! ![]()
Ducha vidím, je pravda, že ta kontrolní je hodně vysoko.., a tak třeba při výrobě test se posunul a udělal to takto
..zkusila bych taky jiný ![]()
Já mám od dr.Maxe teda úplně jinej test. Ale hlavně že tam něco je.
Jinak jsem moc zvědavá, jak to s náma dopadne
..jak dlouho se snažíte? my už 9 měsíců
Minulý měsíc jsem měla spontánní potrat v 7tt, tak snad je pro tento měsíc „pohnojíno“.. ![]()