Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@agne24 píše:
Jinak jsem moc zvědavá, jak to s náma dopadne..jak dlouho se snažíte? my už 9 měsíců
Minulý měsíc jsem měla spontánní potrat v 7tt, tak snad je pro tento měsíc „pohnojíno“..
Tak jak jsi tam domalovala šipky, tak tam stínek vidím
tak až budeš znovu testovat, tak to sem vlož, já si snad ten jiný test zkusím taky asi už zítra… alespon uděláme recenzi novému mamatestu v jeho spolehlivosti ![]()
Proc nezkusis blueclear digital ten ti ukaze presne a zadnej duch se proste ukazat nemuzu, bud ti napise plus minus
ja ho pouzila 4 dny pred ms a ukazal mi pizitivne s 1-2 a sedelo to presne a ted uz jsem 10 tt drzim palecky at se ms nedostavi ![]()
Ten první test od zakladelky je opravdu nějaký zvláštní, kontrolní čárka je moc blízko, koupila sem už x balení nového mamatestu a nikdy čárka nebyla takto blízko. Jinak testovací linka prosvítá opravdu často a navíc po namočení test jakoby zvrásní ![]()
Ta druhá základní čárka není nějak moc daleko od testu?
Jinak držím palce já teda při druhém testovala v pátek nebot sem chodila za noc milionkrát čůrat a ms jsem čekala až v pondělí a čárka tam byla fakt krásná už.
Držím palečky něco tam je ale já tedy ještě před tím testem předtím měla milion duchů a až jsem neduchovala žádný žýe ted JASNĚ URČITĚ JE TO DOMA ![]()
tak to vlastně ve skutečnosti fakt bylo doma a ozalo se to samo aniž bych chtěla
![]()
ŽÁDNÝ PLÁNOVÁNÍ TESTOVAT A VYHLÍŽET kalendář ![]()
ALE NEBOJ UŽ SE ZA MĚSÍC CHCI VIDĚT JAK JÁ TO VYDRŽÍM NETESTOVAT
![]()
Ale s 2 dětma nato nemám čas myslet natož si hlídat dny ![]()
Holky, tak dnešní dr.max test zcela negativní. Další už netestuju, až po případném vynechání, ale tomu moc nedávám. Díky ![]()
Můj test tři dny před očekávanou MS vypadal viz foto. Ale nevzdávej to, často se začne něco rýsovat až několik dní po MS. Držím palce a dej vědět.
Chtělo by to ty fotky trošku upravit, na takový fotce je fakt prd vidět:-) Ta poslední je teda jasná nade vše:-)
@wasilly Hezké ráno, neházej flintu do žita, Dr.Max si tak občas dělá co chce
jednou jsem zkoušela dva testy z různých balení ponořit do stejného vzorku moči a každý ukazoval něco jiného, na jednom silnější duch a druhém nic
..zkusila si testovat i mamatestem? je podle mě spolehlivější, i když měl své mouchy, ale už se je podle mě snaží vychytávat.. jinak já jsem také testovala a za chvíli sem hodím foto.
Tak přidávám své duchy, ale nešlo mi to pořádně vyfotit, ve skutečnosti jsou vidět dobře…první zleva je Dr.Max, druhý je Pepino test(na něm je ve skutečnosti vidět nejvíce ze všech, i to, že oproti včerejšku zesílil) a poslední mamatest…tak snad se ztoho něco vyklube ![]()
@agne24 píše:
Tak přidávám své duchy, ale nešlo mi to pořádně vyfotit, ve skutečnosti jsou vidět dobře…první zleva je Dr.Max, druhý je Pepino test(na něm je ve skutečnosti vidět nejvíce ze všech, i to, že oproti včerejšku zesílil) a poslední mamatest…tak snad se ztoho něco vyklube
Agne, duchy vidím, ale kdo ví, jak to bude, že
znáš to. Já jsem to mimochodem před chvílí dostala, takže opravdu jen duch. Příště prdím na testování před ms, zbytečně si tím pak dělám nějaký naděje ![]()
Je to z odpo moci, udělám ráno nový, ale bojím se, aby nebyl duch.