3 dny do ms a test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1355
28.4.13 10:53
@agne24 píše:
Jinak jsem moc zvědavá, jak to s náma dopadne :)..jak dlouho se snažíte? my už 9 měsíců :? Minulý měsíc jsem měla spontánní potrat v 7tt, tak snad je pro tento měsíc „pohnojíno“.. :)

Tak jak jsi tam domalovala šipky, tak tam stínek vidím ;) tak až budeš znovu testovat, tak to sem vlož, já si snad ten jiný test zkusím taky asi už zítra… alespon uděláme recenzi novému mamatestu v jeho spolehlivosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
28.4.13 10:58

Ja vidim slaboulinkou ruzovou carku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
28.4.13 10:58

Dík za shlédnutí :) jsem zvědavá na zítřek, určitě vložím foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
28.4.13 11:04

Proc nezkusis blueclear digital ten ti ukaze presne a zadnej duch se proste ukazat nemuzu, bud ti napise plus minus :) ja ho pouzila 4 dny pred ms a ukazal mi pizitivne s 1-2 a sedelo to presne a ted uz jsem 10 tt drzim palecky at se ms nedostavi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
28.4.13 11:08

Ten první test od zakladelky je opravdu nějaký zvláštní, kontrolní čárka je moc blízko, koupila sem už x balení nového mamatestu a nikdy čárka nebyla takto blízko. Jinak testovací linka prosvítá opravdu často a navíc po namočení test jakoby zvrásní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.4.13 11:12

Ta druhá základní čárka není nějak moc daleko od testu?

Jinak držím palce já teda při druhém testovala v pátek nebot sem chodila za noc milionkrát čůrat a ms jsem čekala až v pondělí a čárka tam byla fakt krásná už.

Držím palečky něco tam je ale já tedy ještě před tím testem předtím měla milion duchů a až jsem neduchovala žádný žýe ted JASNĚ URČITĚ JE TO DOMA :)
tak to vlastně ve skutečnosti fakt bylo doma a ozalo se to samo aniž bych chtěla :lol: :mrgreen:

ŽÁDNÝ PLÁNOVÁNÍ TESTOVAT A VYHLÍŽET kalendář :)

ALE NEBOJ UŽ SE ZA MĚSÍC CHCI VIDĚT JAK JÁ TO VYDRŽÍM NETESTOVAT :mrgreen: :lol:
Ale s 2 dětma nato nemám čas myslet natož si hlídat dny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1355
29.4.13 06:54

Holky, tak dnešní dr.max test zcela negativní. Další už netestuju, až po případném vynechání, ale tomu moc nedávám. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
29.4.13 08:10

Můj test tři dny před očekávanou MS vypadal viz foto. Ale nevzdávej to, často se začne něco rýsovat až několik dní po MS. Držím palce a dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
29.4.13 08:49

Chtělo by to ty fotky trošku upravit, na takový fotce je fakt prd vidět:-) Ta poslední je teda jasná nade vše:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
29.4.13 08:54

@wasilly Hezké ráno, neházej flintu do žita, Dr.Max si tak občas dělá co chce :) jednou jsem zkoušela dva testy z různých balení ponořit do stejného vzorku moči a každý ukazoval něco jiného, na jednom silnější duch a druhém nic :!..zkusila si testovat i mamatestem? je podle mě spolehlivější, i když měl své mouchy, ale už se je podle mě snaží vychytávat.. jinak já jsem také testovala a za chvíli sem hodím foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
29.4.13 10:14

Tak přidávám své duchy, ale nešlo mi to pořádně vyfotit, ve skutečnosti jsou vidět dobře…první zleva je Dr.Max, druhý je Pepino test(na něm je ve skutečnosti vidět nejvíce ze všech, i to, že oproti včerejšku zesílil) a poslední mamatest…tak snad se ztoho něco vyklube :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
29.4.13 13:24
@agne24 píše:
Tak přidávám své duchy, ale nešlo mi to pořádně vyfotit, ve skutečnosti jsou vidět dobře…první zleva je Dr.Max, druhý je Pepino test(na něm je ve skutečnosti vidět nejvíce ze všech, i to, že oproti včerejšku zesílil) a poslední mamatest…tak snad se ztoho něco vyklube :)

Agne, duchy vidím, ale kdo ví, jak to bude, že :) znáš to. Já jsem to mimochodem před chvílí dostala, takže opravdu jen duch. Příště prdím na testování před ms, zbytečně si tím pak dělám nějaký naděje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.16 21:08

Holky co říkáte na tohle 2 dny před M/S. Diky

• Citovat
  • Upravit
1787
17.10.16 21:13

Jsou tam // gratuluji! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.10.16 21:23

Je to z odpo moci, udělám ráno nový, ale bojím se, aby nebyl duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí