Jde vidět na ultrazvuku 4. týden těhotenství?

19
25.4.13 12:58

Jde videt na ultrazvuku 4.tyden tehotenstvi?

Ahoj, dnes jsem byla u gynekolozky kvuli bolesti v podbrisku a stydkych kosti a vytoku. Tehotensky test mi po 31 dnech od posledniho pohlavniho styku(chraneneho-s kondomem) ukazoval uplne slabou druhou carku, ktera nesla temer videt. Gynekolozka mi rekla, ze tam zatim nic nevidi, ale ze to neni moc pravdepodobne. Pohlavni styk byl den pred menstruaci, ktera se dostavila, ale trvala tak jen 3dny a pak jsem mela asi tak dalsi 3-4 dny hnedo-zluty vytok. Ted ocekavam menstruaci po 32 dnech a nic :,( Boli me jak kdyby dole v zadech a v oblasti stydke kosti a konecniku a v podbrisku :( Mam jit za par dni na rentgen tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
25.4.13 13:01

Ano u me to slo uz videt, ale sla jsem tam takle brzo a pozval si me az na 7tt, potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
25.4.13 13:05

Spíš není, je to hrozně brzo. Taky záleží na tom, kdy přesně byla ovulace, na kvalitě UZ…U mě nebylo nic vidět ani 5tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
25.4.13 13:09

Jsem zapomnela dodat, ze muj doktor ma kvalitnejsi utrazvuk, to dela taky dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.13 13:14

Já bych se taky vtírla s dotazem, včera byla chvilka lásky a manžel se neudržel, no spíš já neslezla :oops: PM byla 29.3, cyklus mám 28-30 dní, jaká je pravděpodobnost že by z toho mohlo něco být.
Prosím o zachování anonymity, není to vtip a když budu odhalena tak se zabiju :lol:

Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5382
25.4.13 13:18
Tohle nikdo z nás nedokáže odhadnout. Někdo se snaží jak šílenec v den ovulace + několik dní po ní i před ní a nic a někdo projde kolem chlapa a je v tom. Ale vzhledem k tomu, že máš pár dní do MS, bych řekla, že se nic nestane.
@Anonymní píše:
Já bych se taky vtírla s dotazem, včera byla chvilka lásky a manžel se neudržel, no spíš já neslezla :oops: PM byla 29.3, cyklus mám 28-30 dní, jaká je pravděpodobnost že by z toho mohlo něco být.
Prosím o zachování anonymity, není to vtip a když budu odhalena tak se zabiju :lol:Děkuji :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.4.13 13:21

@bruneta17
jestli se bojis kvuli rentgenu, tka muzes zkusit hcg z krve. nebo aspo znova udelat test doma. po tolika dnech by to melo ukazat. mela bys videt hlavne zmenu proti tomu predchozimu testu - carka by silila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikka
25.4.13 13:32

Já už jsem to vidět měla :-)

• Citovat
  • Upravit
19
25.4.13 13:47

I kdyz to bylo normalnim ultrazvukem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
25.4.13 13:51

Ve 4 tt těhotenství na utz rozhodně vidět není. Jestli si nejsi jistá, běž na krev, případně vyšetření rentgenem o pár dní odlož, až budeš vědět co a jak, v tomto období je to všechno nebo nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
25.4.13 14:10

A nedala ti třeba doktorka injekci na vyvolaní MS? Případnému plodu to neuškodí a ty aspoň budeš vědět na čem jsi (buď se MS dostaví nebo zkusíš znovu test). Jinak by si teda došla ny krev (hcg), tam je to v celkem jasně průkazné.
Jestli je to vidět už ve 4tt si nejsem jistá (já byla až v 8tt i na srdíčko) - možná bude vidět zvýšená sliznice, možná dutinka - jasném embryu se v této fázi určitě mlluvit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.4.13 14:23

Nedala. Pry je to dost nepravdepodobne abych otehotnela 1 den pred menses a s kondomem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
25.4.13 16:13

4tt rozhodně ne a UT bych nedoporučil, vyčkej času děvče, o nic nepřijdeš :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
25.4.13 16:42

Ahoj, mě dělali první UZ v 4+4tt a nic neviděli. Podezřívali mě z mimoděložního. V 5+1tt už šel vidět GV i se žloutkovým váčkem. Řekla bych, že to jde vidět jak u koho. Ale už ve 4. týdnu si myslím, že ještě nee.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
25.4.13 16:46

@bruneta17 @bruneta17 Ale myslím, že pokud jste měli kondom, že těhotná nebudeš. Píšeš, že čárka byla velmi slabá. Jestli si projdeš pár diskuzí o těh. testech, zjistíš, kolik testů dělá falešné duchy.
Zkus dál testovat. Když bude čírka sílit, je to těhotenství. když bude stejná, tak je to zřejmě falešný duch.
Jinak 4. týden těhu opravdu asi na UZ vidět ještě nejde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex