Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, dnes jsem byla u gynekolozky kvuli bolesti v podbrisku a stydkych kosti a vytoku. Tehotensky test mi po 31 dnech od posledniho pohlavniho styku(chraneneho-s kondomem) ukazoval uplne slabou druhou carku, ktera nesla temer videt. Gynekolozka mi rekla, ze tam zatim nic nevidi, ale ze to neni moc pravdepodobne. Pohlavni styk byl den pred menstruaci, ktera se dostavila, ale trvala tak jen 3dny a pak jsem mela asi tak dalsi 3-4 dny hnedo-zluty vytok. Ted ocekavam menstruaci po 32 dnech a nic
Boli me jak kdyby dole v zadech a v oblasti stydke kosti a konecniku a v podbrisku
Mam jit za par dni na rentgen tak nevim.
Ano u me to slo uz videt, ale sla jsem tam takle brzo a pozval si me az na 7tt, potom.
Spíš není, je to hrozně brzo. Taky záleží na tom, kdy přesně byla ovulace, na kvalitě UZ…U mě nebylo nic vidět ani 5tt.
Jsem zapomnela dodat, ze muj doktor ma kvalitnejsi utrazvuk, to dela taky dost
Já bych se taky vtírla s dotazem, včera byla chvilka lásky a manžel se neudržel, no spíš já neslezla
PM byla 29.3, cyklus mám 28-30 dní, jaká je pravděpodobnost že by z toho mohlo něco být.
Prosím o zachování anonymity, není to vtip a když budu odhalena tak se zabiju ![]()
Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Já bych se taky vtírla s dotazem, včera byla chvilka lásky a manžel se neudržel, no spíš já neslezlaPM byla 29.3, cyklus mám 28-30 dní, jaká je pravděpodobnost že by z toho mohlo něco být.
Prosím o zachování anonymity, není to vtip a když budu odhalena tak se zabijuDěkuji
@bruneta17
jestli se bojis kvuli rentgenu, tka muzes zkusit hcg z krve. nebo aspo znova udelat test doma. po tolika dnech by to melo ukazat. mela bys videt hlavne zmenu proti tomu predchozimu testu - carka by silila.
Ve 4 tt těhotenství na utz rozhodně vidět není. Jestli si nejsi jistá, běž na krev, případně vyšetření rentgenem o pár dní odlož, až budeš vědět co a jak, v tomto období je to všechno nebo nic
A nedala ti třeba doktorka injekci na vyvolaní MS? Případnému plodu to neuškodí a ty aspoň budeš vědět na čem jsi (buď se MS dostaví nebo zkusíš znovu test). Jinak by si teda došla ny krev (hcg), tam je to v celkem jasně průkazné.
Jestli je to vidět už ve 4tt si nejsem jistá (já byla až v 8tt i na srdíčko) - možná bude vidět zvýšená sliznice, možná dutinka - jasném embryu se v této fázi určitě mlluvit nedá.
Nedala. Pry je to dost nepravdepodobne abych otehotnela 1 den pred menses a s kondomem.
4tt rozhodně ne a UT bych nedoporučil, vyčkej času děvče, o nic nepřijdeš ![]()
Ahoj, mě dělali první UZ v 4+4tt a nic neviděli. Podezřívali mě z mimoděložního. V 5+1tt už šel vidět GV i se žloutkovým váčkem. Řekla bych, že to jde vidět jak u koho. Ale už ve 4. týdnu si myslím, že ještě nee.
@bruneta17 @bruneta17 Ale myslím, že pokud jste měli kondom, že těhotná nebudeš. Píšeš, že čárka byla velmi slabá. Jestli si projdeš pár diskuzí o těh. testech, zjistíš, kolik testů dělá falešné duchy.
Zkus dál testovat. Když bude čírka sílit, je to těhotenství. když bude stejná, tak je to zřejmě falešný duch.
Jinak 4. týden těhu opravdu asi na UZ vidět ještě nejde.