Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@fiona313 To chápu u žen ktere neví kdy došlo k oplodnovacímu sexu ale já to vím kdy byl a jiný být nemohl
Normálně se to bere poodle MS ale někdy se stane že to prostě nevychází mě řekla hned na začátku že jsme o týden mladší a sedělo to i na prvním screeninguu na den přesně co mi řekla podle UZ a na druhém taky
@Eli1990 Nechci plašit, ale jestli byl pozitivní těhu test 12.4. a dnes je 3.5., tak by už mělo být srdíčko. Ale třeba se pletu. Nech to na přírodě. Co má být bude. Kdy jdeš na další kontrolu? No, i když 7+1 ještě nemusí nic znamenat. Ovulka by vycházela na cca 12.-15. den cyklu. Což je v pořádku.
Ted se prostě jen musí čekat no já taky čekala týden na váček a pak ještě týden na srdíčko je to hrozný to čekání ale co se dá dělat
@fiona313 To máš 3tt od těhotenského testu den před tam nebylo ani tuk, takže se teprve podle mě uhnízdovalo..Takže si myslím, že ve 3tt ani ve 4tt není srdíčko
@Eli1990 Ale jak jsem psala, počítá se to od prvního dne ms. Dnes jsi 7+1, takže srdíčko by už mělo být. Minimálně ten žloutkový váček. Je to vlastně už osmý těhotenský týden. Ale opravdu se nemá cenu hádat, příroda sama rozhodne. A když už je test pozitivní, byť jen slabě, tak už je mimčo uhnízděné. ![]()
Příspěvek upraven 03.05.17 v 11:17
@Eli1990 to se nebere od testu.. to zas né to tak v tom 5 -6 tt a srdíčko má někdo až kolem 7-8 tt
Ono se to může posunout o týden max o 2 tak to by si místo 7+1 byla 5+1 a tím pádem srdíčko by nebylo…ale težko říct ![]()
@Kajka9 právě že podle té soulože by to tak i odpovídalo těch 5tt
Takhle já měla pozitivní testy pak týden jsem čekala a pak volala na gyndu a za nějaký další týden jsem tam šla…a dr viděla jen vysoko sliznici že jsem ve 4tt…takže je možné že si tak v 5 tt
@Eli1990 Ale počítá se to od začátku. Musíš přičíst ty dva týdny. Ale třeba to dopadne dobře. Je tu spousta holčin, co už nedoufaly a nakonec vše dobře dopadlo.
V době kdy měla přijít MS jsem i lehce špinila což mi dr řekla, že to pravděpodobně bylo uhnizďováni..
@Eli1990 ale tak uvidíš na další kontrole..každopádně držím palce aby bylo vše v pořádku a pak nám sem napiš jak to teda bylo ![]()