3 kluci a holčička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11184
30.1.18 13:22

Jak to zařídit aby byla holka neporadím že nám rádoby ty rady nepomohli že máme kluka/v zimě, dceru/v zimě, kluka/v létě, kluka/přelom zimy a jara, kluka/v létě takže chlap se nechal slyšet že už cácorku asi neumí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58841
30.1.18 13:24

@mafianka777 znám několik rodin, kde byli 3 děti jednoho pohlaví a 4. se narodilo to druhé. Ale stejně tak znám rodiny, kde je třeba 5 a víc dětí a všechny jenom jedno pohlaví, takže to nejde nijak dopředu říct jak to bude. Naděje je vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5170
30.1.18 13:27

Sance je fakt 50:50 no. :mrgreen: My mame 2 kluky, ted cekame kazdym dnem treti ditko a mame uz 3× potvrzenou holku, tak jsem zvedava, jestli fakt vyleze. :lol: :mrgreen: :srdce: :andel: :mavam:
Muz teda taky povidal cosi o tovarne na papuce, se tretim klukem jsme tak nejak pocitali, no a na UZ ve 20tt nas pan doktor nechal hadat. A muz mu povida, ze to by se divil, kdyby to nebyl kluk… A jak najel dr. na pohlavi, tak rika: „no, zacinam se divit…“ a smali jsme se. :mrgreen: :D
Ale nam teda bylo pohlavi jedno, chteli jsme 3 deti. :kytka: Kdyby to byl chlapecek, bylo by to prakticke, kdyz holka bude to zas nova zkusenost. :palec: Hlavne at je vsechno v pohode a deti (i rodice) jsou zdrave, to je to nejdulezitejsi! :pankac: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
30.1.18 13:36

Mám kamarádku:3 holky a naposledy dvojčátka a to je holčička a chlapeček, takže 4 holky a jeden kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
30.1.18 13:38

Ja mam tri kluky a ctvrta byla holcicka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.1.18 13:45

My máme tři kluky a teď čerstvě - ještě jednoho navrch :) Já jsem teda přesvědčená, že to není jen chlapem, když se daří jenom jedno pohlaví. Mám pocit, že já bych měla samý kluky, ať by to bylo s kýmkoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
30.1.18 13:50
@elinka90 píše:
50 na 50? :lol:

Myslím si, že z hlediska statistiky s ohledem na další děti a porodní statistiky to přesně 50/50 nebude ;) Ale přesně to spočítat neumím :D Ne sranda, jen trošku rejpu.
My do čtvrtého s tím, že by to mohl být kluk, nepůjdeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
30.1.18 13:51

Máme opačný problém :) můj manžel umí zase jenom holčičky :) máme společně dvě dcery a čekáme třetí holčičku :zed: A manžel má z předchozího manželství ještě dospělou dceru. Začínám věřit tomu, že umí fakt jen holky :) třetí tehu je neplánovaně, tak jsme si říkali, že by to mohl být ten kluk a ono ne a zase holka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.1.18 13:56

My máme holku - 3 kluky - 3 holky - 3 kluky (dvojčata + 1) - holka ;)
Ale nám je to fuk, co to je, muž vždycky říkal, klidně ať je to ošatka netopejrů, hlavně, ať je to zdravý :) No, abych nekecala, po prvních 3 klucích jsem si malinko víc přála holčičku, už jen proto, aby nebyla dcera mezi kluky sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.1.18 14:01

@mafianka777: tech „zarucenych“ metod jak vypocitat pravdepodobnost poceti jednoho nebo druheho pohlavi jsou urcite mraky, ale me zatim vychazi jedna (pro zabavu jsme takhle vypocitali zda nasi ruzni znami meli byt holka/kluk a zatim to vzdy sedelo). Je k tomu potreba plne datum narozeni (potencialni) matky a otce. Metoda nefunguje pokud jste stejny rocnik nebo je mezi vama sedmilety vekovy rozdil. Je to samozrejme jenom lidova hra, ale pokud si nekdo miminko preje tak ci onak a to pohlavi uz je jenom takovy bonus, tak proc si nezapocitat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.1.18 14:05

Vím o případu, kdy se po třech synech narodila holčička. Ale paní si „odskočila“ k jinému muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
30.1.18 14:08

Já si i říkám, jestli to někdy nekazí něco jinýho než že chlap produkuje jen „jedny“ spermie…moje máma třeba má dvě dcery a potrat jeden. Já mám dvě dcery, čekám třetí dceru a mám dva potraty…už jsem si i říkala, jestli já ty kluky nějak nelikviduju třeba :mrgreen: ale jako já jsem spokojená, já chtěla miminálně jednu dceru. manžel by určitě byl za kluka rád, ale počtvrté to zkoušet nechce :mrgreen: já bych to i zkusila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
30.1.18 14:17

Na Idnes jsem nedávno četla, že si i vajíčko vybírá tu pro něj nejsprávnější spermii, takže to není jen o chlapech a spermii, ale i vajíčko v tom má svůj podíl. Jinak, známý má 4 kluky, pokaždé s jinou ženou. A poslední páté dítě se mu narodila hočička zase s jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leisa
30.1.18 14:24

Spermie plodící chlapce jsou rychlejší, ale vydrží kratší dobu. Spermie plodící holčiču mají delší životnost. Tedy když se milujete přesně v den ovulace, je větší šance na chlapce. Ale milování 2-3 dny před ovulací znamená, že spermie na chlapce zřejmě zemřou, ale dívčí tam zůstanou a čekají.
Tolik teorie.. v praxi osobně nevyzkoušeno, příroda nám spontánně nadělila dva kluky a dvě holky.

• Citovat
  • Upravit
21681
30.1.18 14:24

Tak moji kamaradce se narodila druha holka, s partnerem ktereho je to uz 5.holka v poradi :mrgreen: (rozvedeny)

Me to sedi treba podle novejsi krve, pak je metoda poceti podle Jonase, to taky nekomu vychazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí