Ovulace, či těhotenství?

17
30.1.18 10:09

ovulace, ci tehu?

Ahojte zenusky,
chtela bych vas poprosit o radu.
Uz treti mesic se s manzelem snazime o miminko.
Predposledni ms probehla 23.12., spali jsme spolu takrka kazdy den, protoze jsem se nevybavila ovulacnimi testy a bazalni teplotu nemerim-nemam moznost merit hned rano nez vylezu z postele.
Posledni 3/4 roku se mi cyklus drzi pravidelne na 25 dnech, takze dalsi ms mela byt 17.01., ale prisla az o den pozdeji. Noramlne byva 7 dni, celkem silna.
Nyni byla ztezi 4 dny a slaba oproti tomu, co jsem zvykla.
Po teto ms jsem delala ovulacni testy, poctive kazdy den ve stejny cas, ale vsechny negativni.
Pred dvema dny mi bylo cely den spatne od zaludku, ale tak ze jsem musela dychat zhluboka abych nezvracela, k tomu se mi motala hlava tak, ze jsem myslela ze mam cca 2 promile v krvi :lol: Vcera nevolnost ustoupila, ale prepadla me bolest v podbrisku, jako pred ms a bolest v bedrech. Dnes jeste podbrisek i bedra citim, ale zase me trapi nevolnost, (hlavne po jidle) :lol:
Myslela jsem si ze by to mohla byt ovulace, ale test opet negativni a zatim se nedostavil ani ovulacni hlen.
Delala jsem si samozrejme i tehotenske testy, ale ty jsou taky negativni.
Jinak pocituji unavu, ale vecer nemuzu usnout, chodim casteji curat a poboliva me hlava - ale neprikladam to nutne priznakum - spis muzu byt nastydla, nebo tak.. :lol: :lol:
Mela jste nektera podobne zkusenosti, myslite si, ze by to mohlo znamenat, ze se zadarilo? :dance:
Dekuji a hezky den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
30.1.18 10:29

Pokud jsou testy negativní, tak těhotná pravděpodobně nebudeš. Toho 18.1. jsi měla ms, sice slabší, ale já bych to chápala jako začátek nového cyklu, tedy ovulace teprve bude teď někdy, testuj ovu testy a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.18 10:35

Na nevolnost a jiné těhotenské příznaky je pár dní po oplodnění brzo. Pokud sis navíc dělala test a je nagtivní, moc šancí bych tomu nedávala. Na 98% mám taky extra silnou MS, ale čas od času se stane, že je slabá… No však otestuj znovu třeba za týden a uvidíš.
Přeji krátké snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
30.1.18 10:44

Pravděpodobně bojuješ s nějakou virózou. Dej tomu čas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3667
30.1.18 11:50

Tento cyklus jsem taky měla menzes 5 dní. Normálně mívám od 2. porodu minimálně 7 dní. Těhotná určitě nejsem. Může se to stát. A taky se může stát, že můžete mít anovulační cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
30.1.18 16:13

Ahojky ale je mozné že těhu je, ja jsem nyní 5+4tt a testy negativní ale hcg mi stoupá nyní cca 1220..domaci testy nevychazi a príznaky ja ještě k tomu nemám.. jiak ja měla poslední ms také 23,12 :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
20.1.20 18:06

Ahoj prosím obnobuji dotaz jsem 11 po menstruaci a v noci na dnes mě děsně bolel podbrisek myslela jsem ze mi upadne někdy ovulaci poznám někdy ne ale mám ji cca 16den po MS.mam dlouhé cykly.tak nevím zda by to třeba mohlo být tehu nebo ovulace? prsa mě děsně bolí. co myslíte? ja vím nejste věštkyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.1.20 18:12
@Milacek2016 píše:
Ahoj prosím obnobuji dotaz jsem 11 po menstruaci a v noci na dnes mě děsně bolel podbrisek myslela jsem ze mi upadne někdy ovulaci poznám někdy ne ale mám ji cca 16den po MS.mam dlouhé cykly.tak nevím zda by to třeba mohlo být tehu nebo ovulace? prsa mě děsně bolí. co myslíte? ja vím nejste věštkyně.

Tak, když jsi měla MS tehu to asi nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
20.1.20 18:54

@uklidcb MS může být i v tahu ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.1.20 19:05

Jako může ale je tam celkem malé procento pravděpodobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15165
20.1.20 19:17

@Milacek2016 spíš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.21 00:53

Ovulace či těhotenství?

Asi 2 dny před ms, která proběhla dne 24.9. - 29.9. (jen o dost slabší a bezbolestná než předešlé měsíce) jsem měla strašně velké množství slizkého průhledného hlenu jakoby nudle nebo jak to popsat.. pak přišla MS takže jsem říkala, že to byl asi plodný den.. ovšem ted je to šestý den od MS a mně je každou chvilku nevolno vždy to rozdýchám.. mám strašně zravou náladu a chutě na různá jídla třeba i na blbý chlebíčky či jednohubky nebo prostě jen salám 🤦 do toho mě bolí hlava, ale ms už jsem měla.. nechráněný styk před i po.. takže si myslím, že je blboat kupovat těhu testy, když MS před týdnem normálně proběhla 🤷 takže přemýšlím nad koupi ovu testu.. nikdy jsem ovu nesledovala takže podstatě ani nevím, kdy ji mám 😅 jsem 2 roky po porodu, ale dokud mi doktorka neřekla, že těhu jsem byla jsem bez příznaků takže vůbec nevím… Nikdy před MS ani po mi špatně nebývá a teď cítím i více syna, když udělá bobek a musím to rozdýchávat😅 😅
Nechci, ale zbytečně kupovat 2 druhy testů.. tak jsem se chtěla zeptat zda má někdo nějakou zkušenost, že by i přes těhotenství dostával třeba normální MS? Druhé miminko bych teď nerada vzhledem k tomu, že první má cystickou fibróza a péče o něj je dost náročná + býváme často hospitalizovaný v nemocnici..ale když už tak si ho vzít nenechám.. jsem proti potratům.. tak doufám, že mě uklidníte a taky Vám to bude připadat spíše na ovulku😅 😅 co myslíte? :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex