3 letá prohlídka a s sebou moč
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ve školce si na záchod zajde a doma ne a nosí pleny??
![]()
S doktorkou by ses měla domluvit ne na příští prohlídku(za pár let), ale co nejdříve po prohlídce, v rámci týdne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo v pohode. Taky jsme ji dodávali později když mělo dítě ještě na noc plenu a ráno se nepodařilo vyčůrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
to přece nedává smysl, aby dítě ve školce chodilo na wc bez problémů a doma nosilo pleny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oni moč potřebují kvůli vyšetřeni. Řve kvůli nočniku a veškolce jde normálně na wc, to je celkem zvláštní.
Teda odběr moči na vyšetřeni jsem stejně vzdy řešila ve sprše. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Proste tu moc nepřineses a doktorce řekneš, proc ji nemáš a domluvíte se, jestli ji mas dodat jindy. Jinak my jsme na tříletou prohlídku moč mít neměli.
- Citovat
- Upravit
Moje dcera se zase bala mi pocurat ruku, tak to nedokazala vytlacit
nesly jsme pozdeji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moč má být ranní. Měla jsi jí po probuzení hned posadit na nočník, moč přelít a hotovo. To obvykle zvládnou i děti o 2 roky mladší. Teď se ti bude doktorce těžko vysvětlovat, proč jdete bez moči a pravděpodobně po vás bude chtít, abyste jí chytili tam. A to bude teprve vzrůšo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Velryba černá píše: Více
No je to lepší, vyšší koncentrace důležitých markerů. A mimo to se taky ráno lépe chytá, zvlášť pokud dítě nemá na noc pleny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná jsou případy, kdy je naopak první ranní moč nevhodná a vyžaduje se až ta druhá. Při orientačním zkoumání je to opravdu jedno.
- Citovat
- Upravit
Zdravím, dnes máme jít s malou na 3 letou prohlídku a máme mít s sebou i moč, ale bohužel malá ještě nosí pleny takže ji to nemám jak odebrat sice chodí do školky a tam normálně úplně v pohodě bez problémů chodí na záchod, ale doma ji prostě na nočník ani na záchod nemůžeme dostat jakmile řekněme ať jde na nočník hned začne šíleně řvát že nechce
tak jsem se jen chtěla zeptat jestli nevadí když nepřinesu tu moč?
a donesu ji třeba potom až na další prohlídku.