3letý nespavec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
19.2.15 08:58

A nám paradoxně pomohlo dávat spát dříve. Ze začátku nechtěl, ale po týdnu spal od šesti do šesti. A taky pomohla velká postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
19.2.15 09:06

Jo a jestli vylézá z postele v noci zkus se s ním domluvit, když nevyleze celou noc dostane jednu nálepku, až jich bude mít pět, dostane auto. Můj nespavec ještě potřebuje vodu u postele a máme tu svítící želvu, když řve, pustím mu ji a on kouká na hvězdy a usne. Jinak ještě dáváme pediakit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
19.2.15 09:09

@ivulebobule je fakt, že to je už déle, co jsem to zkoušela (14dní jsem vydržela) a stejně nic. No, možná zkusím.

Holky, ale jak jsem psala, nemyslím si, že bych to nějak vyřešila, ale chci slyšet zkušenosti těch, které to měly podobně, kdy se to změnilo ;)

@LadyLada tak si uber 2h. na vstávání a zavádění do postele..no, nevim, jestli to je uplně ok. Jako 5-6h ještě docela beru (i když budu ráda, pokud se to šoupne na tu 6-7h., ale chodit k němu 2-4× za noc (někdy) mi přijde trochu moc. Tak nevstává ani mimčo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
19.2.15 09:13

@suricata děkuju, to zní docela dobře, to jsem ještě nezkoušela :palec: Jinak šoupat se spaním ano (jak dřív, tak později) a fakt to vliv nemělo, takže jsme zatím na večeři kolem 18h., pak umýt a spát. Když už brzo vstává, alespoň máme trochu klidu večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
19.2.15 09:18

@jowana určitě to bude chtít čas. Vím, jaké je to peklo, ale zlepší se to. Dej vědět, jak bojujete, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí