3 letý syn nechce k otci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4923
25.1.23 15:12
@Zdenkaamy píše:
@berua13 nám syn mluví ale ne ještě tolik. Jen říká že nechce tátu, že se bojí, že není teta a Áďa.
Taky jsme si mysleli že to malý dělá naschvál ale začalo se to hodně stupňovat a musíme mu pokaždé vysvětlovat.

Můj syn se zase ujišťuje jestli tam bude i babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
25.1.23 15:12
@Zdenkaamy píše:
@stinga on si ho bere protože je to prý dané soudně.

ale ten soud mu to nepřikazuje, tak asi u soudu projevil zájem o styk, ne?
když oba nechtějí, tak se stýkat nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
25.1.23 15:13

@unuděná soud byl z důvodu rozvodu, nejdřív proběhne soud o dítě (kdo ho bude mít v péči..) a pak rozvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.1.23 15:14
@unuděná píše:
Ty cpeš dítě člověku, který o něj nemá zájem? Proč proboha? Soud nesoud, pokud k němu kluk nechce a pokud i on sám přiznává, že si ho bere jen proto, že mu to přiklepl soud (to je pěkný nesmysl, žádný soud otci styk nenařídí proti jeho vůli), tak se na to vykašlete ne?

Tak zas, kdyz potrebujes sehnat chlapa a udělat si další děcko, tak holt se i takovy hlídáníčko hodí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
@Zdenkaamy píše:
@unuděná myslím si že je to věc kterou by rodič měl vědět

proč? na co mu to bude, když se se synem stýká odpoledne a o víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Zdenkaamy píše:
@unuděná soud byl z důvodu rozvodu, nejdřív proběhne soud o dítě (kdo ho bude mít v péči..) a pak rozvod

No jistě. Ale ten styk neurčuje soud podle nějaké představy, jak často má otec dítě vídat. To musel chtít on, respektive museli jste se na tom tak dohodnout. Proč souhlasil s něčím, o co nestojí, to asi víš jenom ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32

@stinga ano řekl že si ho bude brát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.1.23 15:15
@Bubla Bůčková píše:
Tak zas, kdyz potrebujes sehnat chlapa a udělat si další děcko, tak holt se i takovy hlídáníčko hodí :palec:

No přesně, na mě to tak působí taky. Ona se usilovně snaží chlapa donutit, aby pečoval, přestože to on nechce a nestojí o to ani to dítě. Proč? No protože je těhotná a chtěla by mít víc času na své nové miminko a přítulu :roll: Snad se pletu a jenom nechápu její hotentotský projev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
25.1.23 15:16

@Bubla Bůčková já určitě žádné hlídání nepotřebuju a jestli chcete mít takovýhle kecy tak si běžte psát jinam, já jsem se slušně zeptala jestli nemá někdo podobnou zkušenost a vy tady jen rejpete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
25.1.23 15:17
@unuděná píše:
No přesně, na mě to tak působí taky. Ona se usilovně snaží chlapa donutit, aby pečoval, přestože to on nechce a nestojí o to ani to dítě. Proč? No protože je těhotná a chtěla by mít víc času na své nové miminko a přítulu :roll: Snad se pletu a jenom nechápu její hotentotský projev.

já jsem to tak také pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
25.1.23 15:17

@stinga že by třeba toho syna mohl vyzvedávat ze školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
25.1.23 15:18

@unuděná ano to máte my jsme se tak domluvili u soudu že si ho bude brát, ale za to že si ho občas brát nechce já nemůžu a vozit mu ho pod nos nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
25.1.23 15:19
@Zdenkaamy píše:

a proč??? když syn brečí a otec ho nechce, tak proč sakra by ho měl vyzvedávat ze školky?
chceš syna úplně psychicky zničit? vypadá to tak,
on už se ti syn nehodí do plánů, že?
ale smůla, tatínek ho také nechce - tak kluka dejte k adopci, sice už je starý, ale třeba si ho ještě někdo vezme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
25.1.23 15:19
@stinga píše:
proč? na co mu to bude, když se se synem stýká odpoledne a o víkendu?

Tak pořád je to jeho dítě a nemá ho snad jen na zábavu. Vyzvednout ze školky a dojít k lékaři by snad měl být standard :nevim:
Náš mi volal z pohotovosti jakou máme adresu bydliště a jak se jmenuje synův pediatr.
Podle mě ostuda jak trám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11088
25.1.23 15:20
@Zdenkaamy píše:

No dobře, ale to on nechce, jak říkáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect