Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Zdenkaamy píše:
@jita22 v rozsudku máme každou neděli + dle dohody ale třeba v neděli si ho pokaždé bere v jinou hodinu a nebo vůbec
Tak pokud máte v rozsudku neděli, tak v sobotu ráno se s ním domluv od kdy do kdy, nebo rovnou domluv, že to bude pravidelně v určitou dobu, s tím, že to bude nejlepší pro syna. Ostatní dny ať se hlásí minimálně 24 hodin předem, ať na to můžeš syna připravit. Pokud to nebude dodržovat, nedomluvite se a syn k němu nepůjde. Jednoduché.
@Zdenkaamy píše:
@Semtex však já se mu snažím neustupovat ale prostě chci aby se začal chovat normálně a ten vztah si se synem vybudoval
Moje návrhy mu jsou u… Jak píšete.
I za cenu, že takto syna ničíš?
obzvlášť pokud sám otec nemá zájem?
promiň, ale je to samé JÁ JÁ JÁ
Exmanžel se chová podobně. Už 13 let. Synovi byl rok, když si u soudu vymohl návštěvy 1×14 dní v neděli. Synovi se nikdy nevěnoval, vždy ho dával ke svým rodičům. Se synem se občas vyfotil, dal to na sociální sítě nebo se se synem prošel po sídlišti, aby lidi viděli, jaký je otec…
Otec má právo ne povinnost se starat o dítě. Matka musí jinak je to odpad.. tak to je a bude.
Matka otci nesmí odpírat nic ale zároveň po otci nesmí nic chtít.
Prostě se s tím už ženský smirte.
@Sylvania 333 píše:
Exmanžel se chová podobně. Už 13 let. Synovi byl rok, když si u soudu vymohl návštěvy 1×14 dní v neděli. Synovi se nikdy nevěnoval, vždy ho dával ke svým rodičům. Se synem se občas vyfotil, dal to na sociální sítě nebo se se synem prošel po sídlišti, aby lidi viděli, jaký je otec…
Tak to je otec roku…a jaký k němu má syn teď vztah?
Ovšem si k tomu všemu neumím představit, jak kvalitní bude ten nový vztah.
Jak moc se ti dva mohou poznat. Asi tak, jak v tom prvním vztahu. Nu co, tak si pořídíme další vztah…
Je mi těch dětí fakt líto.
Na auto musí být řidičák, na pistol zbrojní průkaz, ale dítě si obstará kde kdo.
Bez nutnosti uvažování, zodpovědnosti a sebereflexe.
Se nedivím všemožným dětským psychickým problémům.
Strašně smutné čtení. Ten chlapec musí být totálně na kaši.